Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Aktywne tematy Tematy bez odpowiedzi
Opcje wyszukiwania (Strona 72 z 150)
Hej!
Mam na sprzedaż koła SM do CRF
Przód 16.5 Behr srebrna z nowym Michałem.
Tył 17 x 5'z SMCR złota, jedna wgniotka która w niczym nie przeszkadza. z pofatygowanym już Michałem
Piasty talon w obu przypadkach
Komplet 2100 jest ktoś chętny? Na tor idealnie:)
Zdjęcia na maila, prosze przysyłać na PW.
Aha mogę sie zamienić za mniejszy tył pod oponę (4,25 lub 4,5')150 i przednie 17cali
Pozdrawiam
Maciek
Pewnie macie rację, ja piszę ze swojej perspektywy... potrafie zrobić 10k po mieście + jakieś małe trasy rocznie. Zakładanie kombika przy każdej okazji kiedy mam pojechać do urzędu/ sklepu/ pracy itd. to przerost formy nad treścią. Oczywiście to tylko moje zdanie. Ale jak jeździsz raz w tygodniu w weekend to wiadomo że w ramach jakiejś tam celebracji możesz zakładać nawet 1PC z dodatkowym protektorem pleców i klatki piersiowej itd. Ja tam lubie się cieszyć jazdą a w mieście kombik Ci nie pomoże bo sa latarnie i inne auta, to nie tor.
Kup tekstyl, skóra ssie... Zagotujesz się po mieście w skórze. Ma tor fajnie miec 1pc skóre.
Co do długości łańcucha to nie wiem ale nowa zebatka nie uszkodzi łańcucha:) Spokojnie możesz założyć.
[url]http://racechrono.com/[/url]
Całkiem OK bo to z GPSu leci. Na początek wystarczy, jak zacznie Ci się pojawiać poniżej 50 na kisielinie to kup coś lepszego :P
apka w telefonie wystarcza.
Nic się nie przejmuj jest ok:)
jak gaśnie rozgrzany to też mozna obadać zawory czy nie sa juz ciasne.
Zdjęc nei widze ale to KTM więc domyslam się że wszystko w normie jeśli tylko nei sa to jakieś wielkie wióry .
Jak ktoś wie do czego służy kierownica to żadna przestroga nie jest mu potrzebna w takiej sytuacji:) Szkoda drugiego gostka na moto bo dostał gratis. Stąd jazda z nowymi ludźmi którzy biora na pierwszy sprzęt sporta i starają się dorównać do kolegów jest niebezpieczna.
jak masz dwa jaja równie duże jak pojemność cylindrów Apki to pobijesz wszystkie inne SM:) W przeciwnym wypadku bedziesz się tylko bał tego moto.
obadaj cenę detal tych moto to Ci się rozjaśni:)
A z ciekawości co niesamowitego w jest w tym wale że nie może zrobić tego ktokolwiek z prasa?
Fajne przemyślenia, tez kiedyś myślałem żeby coś podobnego zrobić ale jestem chyba za mało przebojowy do wystawiania się w necie:) Twój kanał to pozycja obowiązkowa dla wszystkich początkujących którzy nie wiedzą jak się zabrać za SM.
Znalezione posty [ 1,066 do 1,080 z 2,241 ]
Forum oparte o: PunBB
Currently installed 10 official extensions. Copyright © 2003–2009 PunBB.
Wygenerowano w 0.111 sekund, wykonano 43 zapytań