106 Ostatnio edytowany przez kacpikSM (2011-09-03 21:49:17)

Odp: Tor Toruń

Macie jakieś zdjęcia z dziś ? Ogl. wypaliło ?:)
Tez bym przyjechał... chociażby po to żeby zobaczyć jak śmigacie... ale czekam za częściami...

sms 125 --> smr 450

107 Ostatnio edytowany przez maciey (2011-09-03 21:59:11)

Zdjęcia się robią
Ogólnie udane spotkanko. Dwa crashe, w tym jeden plastik, jedna awaria

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

108 Ostatnio edytowany przez kacpikSM (2011-09-03 23:08:16)

aa no to ładnie widze :p
ile było osób  ?

_____
Widziałem Cię na twoim smc na Stunt gp :)

sms 125 --> smr 450

109

6 osób, ale tylko 4 moto jeździło.
Ja robiłem zdjęcia, a moto Plastra pracowało na dwóch kierowców.

Na stunt GP byłem tylko na chwilę, może z pół godziny

0,654l SMC AKR

Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

110

Część zdjęć.
Jak się reszta zrobi, to będzie zaktualizowane w tym albumie
[url]https://picasaweb.google.com/114814357683407799672/110903TorTorun?authkey=Gv1sRgCLS8xpvioauxLw#[/url]

0,654l SMC AKR

111

dotarliśmy :)  usterka usunięta okazało się że w pompie paliwa wypiął się jeden kabelek... znana na całym swiecie wloska "jakosc". No ale wszystko chodzi i jest git. Rak bardzo dziękuje za spotkanie reszcie kolegów równiez no i czekamy na nastepnego spota. Bedziecie coś ogarniać smialo pisac do mnie chetnie pouczymy się jeżdzić bokami :)

PZDR

112

P@SI napisał/a:

Miło zawiesić oko na waszej jeździe, szkoda ze czas się przeciągnoł co do spotkania:) moje moto wydawało niemiłe dźwięki więc poszło do serwisu, nie dotrfało 16:30 mniej więcej :( rak szacun za jazdę na trzonku by tor się do czegoś nadawał hihi no i milo było zobaczyć 2 ślizgi :))) w tym 1 przecinaka

gdzie ty byles? jakbys mial moto to bym cie znalazl :) trzeba bylo sie ujawnic :) poznac !:)

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

113

maciey napisał/a:

6 osób, ale tylko 4 moto jeździło.
Ja robiłem zdjęcia, a moto Plastra pracowało na dwóch kierowców.

Na stunt GP byłem tylko na chwilę, może z pół godziny

dzieki kolego, ze przyjechales:) !! fotki super !! odrazu widac, ze profesjonalne zdjecia !!

www.kolportaz-torun.pl

114

muta napisał/a:

dotarliśmy :)  usterka usunięta okazało się że w pompie paliwa wypiął się jeden kabelek... znana na całym swiecie wloska "jakosc". No ale wszystko chodzi i jest git. Rak bardzo dziękuje za spotkanie reszcie kolegów równiez no i czekamy na nastepnego spota. Bedziecie coś ogarniać smialo pisac do mnie chetnie pouczymy się jeżdzić bokami :)

PZDR

szkoda, ze tak szybko sie popsulo...

ja rowniez wam dziekuje, bylo dzisiaj super albo inaczej "dzialo sie !"

wazne by pogoda byla i trzeba pogadac z szefostwem o jakiejs rezerwacji, tak by niebylo niespodzianek jak, np - snieg we wrzesniu - jeszcze przez jakis czas rozmawialismy z maciey -em i maszyna do sniegu sie rozkladala ale samego sniegu sie nie doczekalismy.

aaaaa z tymi bokami to tak jak napisales, tyllko, ze odwrotnie, to my sie pouczymy :P

www.kolportaz-torun.pl

115

teraz troszke o spotkaniu :

super, ze wypalilo...  juz mialem nerwa jak sie dowiedzialem, ze do 17 tor zarezerwowany przez samochody, ale to nic bo jak dojechalem, to dopiero mialem wk*rwa jak zobaczylem w jakim stanie jest tor... chlopaki od samochodow wrc subaru nawozili na tor pelno piachu, po pierwszym okrazeniu mialem zalamke, ale troche gimnastyki i zamiatania szczota i tor nadawal sie do jezdzenia.

samych motocykli supermoto bylo 5, z tego na torze jezdzily 4, dodatkowo jezdzily 2 scigacze, 2 motocykle szosowe i hmmm 3 albo 4 samochody (pelna kultura - zadnego przeszakdzania, kierunkowskazy jak zjezdzali i samochody wyjezdzaly jak motocykle byly w polowie toru wiec mozna bylo spokojnie jezdzic, w sumie jakby ich niebylo).

na torze bylo naprawde super, pogoda dopisala i nawet mala publicznosc byla :)
z toru mozna bylo korzystac w obu kierunkach, mozna bylo pojezdzic spokojnie i troszke powalczyc, momentami bylo widac zastrzyki adrenaliny :) nieobylo sie bez przegiec, mi raz za waski sie zrobil tor i mialem nauke szybkiego jezdzenia po trawie i piachu - nie polecam :). jeden nasz kolega fiknol za tor - trzymaj sie i niech sie rany goja, a w miedzy czasie szukaj kombinezonu. byly rowniez usterki, ale juz ogarniete, a cala zabawe na torze zakonczyl szif "ladnej - przed szlifem" cberki, choc jak wiadomo najwazniejsze, ze kierowca caly!

mam nadzieje, ze takich spotkan bedzie wiecej !!!

dzieki maciey -owi mozna zobaczyc jak bylo :) dzieki za fotki !

www.kolportaz-torun.pl

116

Witam. Zdjecia gitara ogolnie spotkanie fajne gdyby nie te male "zdrapki" ale ogolnie bylo fajnie ....(wiadomo im wiecej tym lepiej) Rany sie goja powoli ale rak ma racje najpierw kombinezon..... Teraz z Plastrem robota Nas czeka przy KTM-ie.. Oby wiecej takich spotkan Dzieki Wszystkim za spoptkanie i do nastepnego... Pzdr :)

117 Ostatnio edytowany przez kacpikSM (2011-09-04 11:38:24)

No te zdjęcia profeska, widać postarałeś się :D - Maciey a ty nie śmigałeś po torze ?

sms 125 --> smr 450

118

Rak ustawiamy się wstępnie na środowe latAnie? Dwa SM z Lubawy są gotowe :)

119

ja pierrrrrrr i mnie nie bylo   :(
a w środę to kto  będzie przed 16

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

120

maciey napisał/a:

Część zdjęć.
Jak się reszta zrobi, to będzie zaktualizowane w tym albumie
[url]https://picasaweb.google.com/114814357683407799672/110903TorTorun?authkey=Gv1sRgCLS8xpvioauxLw#[/url]

ale macie fajny tor Panowie...
aż dziw ze taki obiekt wychował tylko jednego zawodnika w PP  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021