Odp: Tor Toruń
Macie jakieś zdjęcia z dziś ? Ogl. wypaliło ?:)
Tez bym przyjechał... chociażby po to żeby zobaczyć jak śmigacie... ale czekam za częściami...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Macie jakieś zdjęcia z dziś ? Ogl. wypaliło ?:)
Tez bym przyjechał... chociażby po to żeby zobaczyć jak śmigacie... ale czekam za częściami...
Zdjęcia się robią
Ogólnie udane spotkanko. Dwa crashe, w tym jeden plastik, jedna awaria
aa no to ładnie widze :p
ile było osób ?
_____
Widziałem Cię na twoim smc na Stunt gp :)
6 osób, ale tylko 4 moto jeździło.
Ja robiłem zdjęcia, a moto Plastra pracowało na dwóch kierowców.
Na stunt GP byłem tylko na chwilę, może z pół godziny
Część zdjęć.
Jak się reszta zrobi, to będzie zaktualizowane w tym albumie
[url]https://picasaweb.google.com/114814357683407799672/110903TorTorun?authkey=Gv1sRgCLS8xpvioauxLw#[/url]
dotarliśmy :) usterka usunięta okazało się że w pompie paliwa wypiął się jeden kabelek... znana na całym swiecie wloska "jakosc". No ale wszystko chodzi i jest git. Rak bardzo dziękuje za spotkanie reszcie kolegów równiez no i czekamy na nastepnego spota. Bedziecie coś ogarniać smialo pisac do mnie chetnie pouczymy się jeżdzić bokami :)
PZDR
Miło zawiesić oko na waszej jeździe, szkoda ze czas się przeciągnoł co do spotkania:) moje moto wydawało niemiłe dźwięki więc poszło do serwisu, nie dotrfało 16:30 mniej więcej :( rak szacun za jazdę na trzonku by tor się do czegoś nadawał hihi no i milo było zobaczyć 2 ślizgi :))) w tym 1 przecinaka
gdzie ty byles? jakbys mial moto to bym cie znalazl :) trzeba bylo sie ujawnic :) poznac !:)
6 osób, ale tylko 4 moto jeździło.
Ja robiłem zdjęcia, a moto Plastra pracowało na dwóch kierowców.Na stunt GP byłem tylko na chwilę, może z pół godziny
dzieki kolego, ze przyjechales:) !! fotki super !! odrazu widac, ze profesjonalne zdjecia !!
dotarliśmy :) usterka usunięta okazało się że w pompie paliwa wypiął się jeden kabelek... znana na całym swiecie wloska "jakosc". No ale wszystko chodzi i jest git. Rak bardzo dziękuje za spotkanie reszcie kolegów równiez no i czekamy na nastepnego spota. Bedziecie coś ogarniać smialo pisac do mnie chetnie pouczymy się jeżdzić bokami :)
PZDR
szkoda, ze tak szybko sie popsulo...
ja rowniez wam dziekuje, bylo dzisiaj super albo inaczej "dzialo sie !"
wazne by pogoda byla i trzeba pogadac z szefostwem o jakiejs rezerwacji, tak by niebylo niespodzianek jak, np - snieg we wrzesniu - jeszcze przez jakis czas rozmawialismy z maciey -em i maszyna do sniegu sie rozkladala ale samego sniegu sie nie doczekalismy.
aaaaa z tymi bokami to tak jak napisales, tyllko, ze odwrotnie, to my sie pouczymy :P
teraz troszke o spotkaniu :
super, ze wypalilo... juz mialem nerwa jak sie dowiedzialem, ze do 17 tor zarezerwowany przez samochody, ale to nic bo jak dojechalem, to dopiero mialem wk*rwa jak zobaczylem w jakim stanie jest tor... chlopaki od samochodow wrc subaru nawozili na tor pelno piachu, po pierwszym okrazeniu mialem zalamke, ale troche gimnastyki i zamiatania szczota i tor nadawal sie do jezdzenia.
samych motocykli supermoto bylo 5, z tego na torze jezdzily 4, dodatkowo jezdzily 2 scigacze, 2 motocykle szosowe i hmmm 3 albo 4 samochody (pelna kultura - zadnego przeszakdzania, kierunkowskazy jak zjezdzali i samochody wyjezdzaly jak motocykle byly w polowie toru wiec mozna bylo spokojnie jezdzic, w sumie jakby ich niebylo).
na torze bylo naprawde super, pogoda dopisala i nawet mala publicznosc byla :)
z toru mozna bylo korzystac w obu kierunkach, mozna bylo pojezdzic spokojnie i troszke powalczyc, momentami bylo widac zastrzyki adrenaliny :) nieobylo sie bez przegiec, mi raz za waski sie zrobil tor i mialem nauke szybkiego jezdzenia po trawie i piachu - nie polecam :). jeden nasz kolega fiknol za tor - trzymaj sie i niech sie rany goja, a w miedzy czasie szukaj kombinezonu. byly rowniez usterki, ale juz ogarniete, a cala zabawe na torze zakonczyl szif "ladnej - przed szlifem" cberki, choc jak wiadomo najwazniejsze, ze kierowca caly!
mam nadzieje, ze takich spotkan bedzie wiecej !!!
dzieki maciey -owi mozna zobaczyc jak bylo :) dzieki za fotki !
Witam. Zdjecia gitara ogolnie spotkanie fajne gdyby nie te male "zdrapki" ale ogolnie bylo fajnie ....(wiadomo im wiecej tym lepiej) Rany sie goja powoli ale rak ma racje najpierw kombinezon..... Teraz z Plastrem robota Nas czeka przy KTM-ie.. Oby wiecej takich spotkan Dzieki Wszystkim za spoptkanie i do nastepnego... Pzdr :)
No te zdjęcia profeska, widać postarałeś się :D - Maciey a ty nie śmigałeś po torze ?
Rak ustawiamy się wstępnie na środowe latAnie? Dwa SM z Lubawy są gotowe :)
ja pierrrrrrr i mnie nie bylo :(
a w środę to kto będzie przed 16
Część zdjęć.
Jak się reszta zrobi, to będzie zaktualizowane w tym albumie
[url]https://picasaweb.google.com/114814357683407799672/110903TorTorun?authkey=Gv1sRgCLS8xpvioauxLw#[/url]
ale macie fajny tor Panowie...
aż dziw ze taki obiekt wychował tylko jednego zawodnika w PP :)
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.064 sekund, wykonano 56 zapytań