61

Odp: Kalendarz 2011

Choć do Kisielina mam 450km a do Koszalina 440km jestem za tym żeby rundy odbyły się razy 2. Byle by było ich conajmniej 6 zgodnie z zapowiedzią

HUSABERG 82

62

a ja mam swoj tor sm i za 2 lata zrobie zawody :) a jak nie bedzie pzm chcial 6k za homologacje to bede uderzal w runde  pp i mp. Ps. Wpisowe bedzie 1 zl jak znajda sie sponsorzy na pokrycie kosztow... Pare osob z gdanska juz na nim smigalo i chyba sie spodobalo ...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

63

ps2 nie narzekajmy bo jeszcze niedawno byly plotki ze wogole nie bedzie rund sm...

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

64

Bondek napisał/a:

no to niezła kiła :( , chyba poproszę mikołaja o własny tor i sam zorganizuję zawody...

czemu kiła Bondek? ze rund mało?

pare postów temu chodziły słuchy ze wogole ma nie byc MP i PP SM w 2011....

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

65

tegma napisał/a:

a ja mam swoj tor sm i za 2 lata zrobie zawody :) ...

co tam za obiekt masz Tegma na wybrzeżu? chetnie zawitam wiosenną porą  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

66

a wiesz zesquotowalem stara oczyszczalnie sciekow, dogadalem sie z wlascicielem i sobie tam smigam, tor jest w ksztalcie litery u, 2 proste po 400 m i jedna 500... W srodku tej litery za unijne € oczyszczono i zasypano zbiorniki z kupa :) a ja tam wycialem tor mx (bardziej sekcja terenowa sm), z kolezka nawiozlem 220 opon i ulozylismy szykany i inne du
perele... No i tak se tam smigamy. Dodatkowy plus to 100 m od mojego bloku i 50 od garazu, teren prywatny wiec jak przyjechala (raz) policja to kazalem im wyjsc za plot... Pozniej wkleje jakies foty.

67

Brawo tegma , trzymam kciuki żeby Ci sie udało i żeby nikt sie do Ciebie nie dowalał za ten tor , bo wiadmo jacy są ludzie wszystko im przeszkadza . Sam z niecierpliowscią czekam na zdjecia jak to wygląda .

motoslide.com

68 Ostatnio edytowany przez paolo (2013-03-31 08:21:15)

.

69

No to już wiemy że Radom odpadnie. Chociaż z Radomia jest tylu klubowiczów więc powinni coś z tym zrobić ;-)

jakubek

70

Ach ten wasz polski optymizm...  ;)

P_anowie
Z_abijajacy
M_arzenia

71

a i cbr125 cup podlaczyli do skuterów :D

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

72

takie pytanko mam,
od czego zależy gdzie będą rozgrywane zawody???

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

73

Wspominałem w którymś poście, że możliwe jest przesunięcie terminu zawodów suwalskich ze względu na kolizje z innymi zawodami. PZM nie zgodził się na zmianę terminu, zatem kalendarz pozostaje bez zmian.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

74

tegma napisał/a:

a wiesz zesquotowalem stara oczyszczalnie sciekow, dogadalem sie z wlascicielem i sobie tam smigam, tor jest w ksztalcie litery u, 2 proste po 400 m i jedna 500... W srodku tej litery za unijne € oczyszczono i zasypano zbiorniki z kupa :) a ja tam wycialem tor mx (bardziej sekcja terenowa sm), z kolezka nawiozlem 220 opon i ulozylismy szykany i inne du
perele... No i tak se tam smigamy. Dodatkowy plus to 100 m od mojego bloku i 50 od garazu, teren prywatny wiec jak przyjechala (raz) policja to kazalem im wyjsc za plot... Pozniej wkleje jakies foty.

Czekamy na foty.Ja sie na to pisze.Do gd mam tylko 170km.

75

Toru już nie ma :( budują parking pod stadion Baltic Arena ... ale z drugiej strony będzie wielki plac wylany asfaltem :)