Odp: Kalendarz 2011
lipy nie będzie, zarówno Puchar Polski jak i Mistrzostwa Polski w sezonie 2011 ODBĘDĄ SIĘ
Dobra nowina kolego, ale nowo zarejestrwanych zapraszamy najpierw do przywitalni! Taki tu zwyczaj panuje.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kalendarz 2011
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
lipy nie będzie, zarówno Puchar Polski jak i Mistrzostwa Polski w sezonie 2011 ODBĘDĄ SIĘ
Dobra nowina kolego, ale nowo zarejestrwanych zapraszamy najpierw do przywitalni! Taki tu zwyczaj panuje.
kto sprzedaje :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A czy prawdą jest, że była opcja całkowitego zaniechania organizacji zawodów Supermoto w 2011r ?
szymon_k napisał/a:lipy nie będzie, zarówno Puchar Polski jak i Mistrzostwa Polski w sezonie 2011 ODBĘDĄ SIĘ
A czy prawdą jest, że była opcja całkowitego zaniechania organizacji zawodów Supermoto w 2011r ?
Nigdy takiej opcji nie było...
Szymon - a może jak tu jesteś - to odrazu wytlumaczysz dlaczego nie odbyły się zawody w Toruniu ?? Też miało nie być lipy- też było wszystko na dobrej drodze- i gdyby nie żółty i rybski a później moj telefon do obs.....ego PZM-otu to znakomita większość z nas pojechał by poprostu na zawody.... Czy my wygladamy i zachowujemy się jak 5 letnie dzieci - bo tak nas traktuje PZM...!!!...
Czekam na odpowiedz...
No i mamy nowy kalendarz...
[url]http://www.pzm.pl/motocykle_kalendarz/Supermoto[/url]
Nie wysilili się z ilością rund :(
jesień średniowiecza :(
a ja cieszę się, że coś się dzieje :D nawet więcej rund jest bliżej mnie nież dalej :)
koszalin , suwalki :o
Gostynia możemy być pewni. Kisielin i Koszalin też sprawdzone. Co zostanie z reszty zobaczymy w trakcie sezonu. W Pozen pewnie odwołają z powodu benefisu Ireny Dziedzic, koncertu U Dwa albo innej imprezy z Kubicą. Radom powie że ich nie stać na motocykle bo muszą zorganizować 4 rundy ME w kartingu a przeca priorytety mieć trzeba i okaże się że znowu Koszalin i Kisielin będą x 2.
faktycznie za wiele tych rund nie ma ale przynajmiej kazda na innym obiekcie, choć pewnie jak mówi Szwinia Radom sie zesra...
dla mnie ciekawostka to Suwałki, co to za obiekt?
.
no to niezła kiła :( , chyba poproszę mikołaja o własny tor i sam zorganizuję zawody...
Biorąc pod uwagę, iż suwałki zrezygnują na pewno ( jest mi to na rękę) :) . A eliminacji jest jak na lekarstwo to nie zmieniam mojego grata ( chyba, że cienki mi pożyczy ) , jedziemy w mistrzostwach. Mam nadzieję , że nic nie będzię się pokrywać z MMP . Szymon dopilnuj tego :D bo o youngtimer party nie będę prosił ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kalendarz 2011
Wygenerowano w 0.074 sekund, wykonano 78 zapytań