46

Odp: Kalendarz 2011

szymon_k napisał/a:

lipy nie będzie, zarówno Puchar Polski jak i Mistrzostwa Polski w sezonie 2011 ODBĘDĄ SIĘ

Dobra nowina kolego, ale nowo zarejestrwanych zapraszamy najpierw do przywitalni! Taki tu zwyczaj panuje.

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

47

cross napisał/a:

kto sprzedaje :D

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

motoslide.com

48

szymon_k napisał/a:

lipy nie będzie, zarówno Puchar Polski jak i Mistrzostwa Polski w sezonie 2011 ODBĘDĄ SIĘ

A czy prawdą jest, że była opcja całkowitego zaniechania organizacji zawodów Supermoto w 2011r ?

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

49

Crazy_Russian napisał/a:
szymon_k napisał/a:

A czy prawdą jest, że była opcja całkowitego zaniechania organizacji zawodów Supermoto w 2011r ?

Nigdy takiej opcji nie było...

50

Szymon - a może jak tu jesteś - to odrazu wytlumaczysz dlaczego nie odbyły się zawody w Toruniu ?? Też miało nie być lipy- też było wszystko na dobrej drodze- i gdyby nie żółty i rybski a później moj telefon do obs.....ego PZM-otu to znakomita większość z nas pojechał by poprostu na zawody.... Czy my wygladamy i zachowujemy się jak 5 letnie dzieci - bo tak nas traktuje PZM...!!!...

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

51

Czekam na odpowiedz...

1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

52 Ostatnio edytowany przez fidu10 (2010-12-17 15:35:07)

No  i mamy nowy kalendarz...
[url]http://www.pzm.pl/motocykle_kalendarz/Supermoto[/url]

Nie wysilili się z ilością rund :(

53

jesień średniowiecza :(

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

54

a ja cieszę się, że coś się dzieje :D nawet więcej rund jest bliżej mnie nież dalej :)

55

koszalin , suwalki  :o

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

56

Gostynia możemy być pewni. Kisielin i Koszalin też sprawdzone. Co zostanie z reszty zobaczymy w trakcie sezonu. W Pozen pewnie odwołają z powodu benefisu Ireny Dziedzic, koncertu U Dwa albo innej imprezy z Kubicą. Radom powie że ich nie stać na motocykle bo muszą zorganizować 4 rundy ME w kartingu a przeca priorytety mieć trzeba i okaże się że znowu Koszalin i Kisielin będą x 2.

57

faktycznie za wiele tych rund nie ma ale przynajmiej kazda na innym obiekcie, choć pewnie jak mówi Szwinia Radom sie zesra...
dla mnie ciekawostka to Suwałki, co to za obiekt?

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

58 Ostatnio edytowany przez paolo (2013-03-31 08:30:10)

.

59

no to niezła kiła :( , chyba poproszę mikołaja o własny tor i sam zorganizuję zawody...

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

60

Biorąc pod uwagę, iż  suwałki zrezygnują na pewno ( jest mi to na rękę) :) . A eliminacji jest jak na lekarstwo to nie zmieniam mojego grata ( chyba, że cienki mi pożyczy ) , jedziemy w mistrzostwach. Mam nadzieję , że nic nie będzię się pokrywać z  MMP . Szymon dopilnuj tego :D  bo o youngtimer party nie będę prosił ;)

Racing is life sentence

Jakubowski #33