Odp: Kalendarz 2011
Choć do Kisielina mam 450km a do Koszalina 440km jestem za tym żeby rundy odbyły się razy 2. Byle by było ich conajmniej 6 zgodnie z zapowiedzią
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kalendarz 2011
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Choć do Kisielina mam 450km a do Koszalina 440km jestem za tym żeby rundy odbyły się razy 2. Byle by było ich conajmniej 6 zgodnie z zapowiedzią
a ja mam swoj tor sm i za 2 lata zrobie zawody :) a jak nie bedzie pzm chcial 6k za homologacje to bede uderzal w runde pp i mp. Ps. Wpisowe bedzie 1 zl jak znajda sie sponsorzy na pokrycie kosztow... Pare osob z gdanska juz na nim smigalo i chyba sie spodobalo ...
ps2 nie narzekajmy bo jeszcze niedawno byly plotki ze wogole nie bedzie rund sm...
no to niezła kiła :( , chyba poproszę mikołaja o własny tor i sam zorganizuję zawody...
czemu kiła Bondek? ze rund mało?
pare postów temu chodziły słuchy ze wogole ma nie byc MP i PP SM w 2011....
a ja mam swoj tor sm i za 2 lata zrobie zawody :) ...
co tam za obiekt masz Tegma na wybrzeżu? chetnie zawitam wiosenną porą :)
a wiesz zesquotowalem stara oczyszczalnie sciekow, dogadalem sie z wlascicielem i sobie tam smigam, tor jest w ksztalcie litery u, 2 proste po 400 m i jedna 500... W srodku tej litery za unijne € oczyszczono i zasypano zbiorniki z kupa :) a ja tam wycialem tor mx (bardziej sekcja terenowa sm), z kolezka nawiozlem 220 opon i ulozylismy szykany i inne du
perele... No i tak se tam smigamy. Dodatkowy plus to 100 m od mojego bloku i 50 od garazu, teren prywatny wiec jak przyjechala (raz) policja to kazalem im wyjsc za plot... Pozniej wkleje jakies foty.
Brawo tegma , trzymam kciuki żeby Ci sie udało i żeby nikt sie do Ciebie nie dowalał za ten tor , bo wiadmo jacy są ludzie wszystko im przeszkadza . Sam z niecierpliowscią czekam na zdjecia jak to wygląda .
.
No to już wiemy że Radom odpadnie. Chociaż z Radomia jest tylu klubowiczów więc powinni coś z tym zrobić ;-)
Ach ten wasz polski optymizm... ;)
a i cbr125 cup podlaczyli do skuterów :D
takie pytanko mam,
od czego zależy gdzie będą rozgrywane zawody???
Wspominałem w którymś poście, że możliwe jest przesunięcie terminu zawodów suwalskich ze względu na kolizje z innymi zawodami. PZM nie zgodził się na zmianę terminu, zatem kalendarz pozostaje bez zmian.
a wiesz zesquotowalem stara oczyszczalnie sciekow, dogadalem sie z wlascicielem i sobie tam smigam, tor jest w ksztalcie litery u, 2 proste po 400 m i jedna 500... W srodku tej litery za unijne € oczyszczono i zasypano zbiorniki z kupa :) a ja tam wycialem tor mx (bardziej sekcja terenowa sm), z kolezka nawiozlem 220 opon i ulozylismy szykany i inne du
perele... No i tak se tam smigamy. Dodatkowy plus to 100 m od mojego bloku i 50 od garazu, teren prywatny wiec jak przyjechala (raz) policja to kazalem im wyjsc za plot... Pozniej wkleje jakies foty.
Czekamy na foty.Ja sie na to pisze.Do gd mam tylko 170km.
Toru już nie ma :( budują parking pod stadion Baltic Arena ... ale z drugiej strony będzie wielki plac wylany asfaltem :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » Kalendarz 2011
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 75 zapytań