Odp: Pierwsze supermoto
[url]http://forum.supermoto.pl/topic21996-sprzedam-husqvarna-sm-125-s-lodz-po-remoncie.html[/url] Ta husky nie jest zla :]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pierwsze supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[url]http://forum.supermoto.pl/topic21996-sprzedam-husqvarna-sm-125-s-lodz-po-remoncie.html[/url] Ta husky nie jest zla :]
A to prawda że husaberga założyli wyrzutki z husqvarny, bo mi znajomy opowiadał ale coś nie wierze...
To prawda. Poszli swoją drogą, a po pewnym czasie wziął ich pod skrzydła KTM.
Blisko mnie lokalizacja. Ale 125 to mało. I ta husqy mi się nie podoba. Źle jej z reflektora patrzy... Ta szata graficzna do mnie nie przemawia.
Człowieku, dostarczasz mi kupe śmiechu o tej porze.. Kwestia okleiny 250-300zł, przednia lampa do wyboru do koloru w 200 zł się zamkniesz, błotnik kupisz spokojnie za 100zł, który będzie CI się podobał... Nie patrz się na błachostki, bo to nie plastyka w szkole tylko moto, które przede wszystkim ma mieć zdrowe serce i zapierdalać, a nie wyglądać i cieszyć oko stojąc wiecznie czyste w garażu.
Za mała pojemność to raz, dwa nie chce tyle przerabiać w motocyklu, trzy jak motor nie będzie mi się podobał wizualnie to nawet jakby był najmocniejszy to go nie kupie. A po za tym jeszcze raz 125 to mała pojemność. I tak nie mam a1 to moge szarpnąć sb coś większego.
Na wiosenke będą warzywka. Pierwszego supermoto nie kupuje się z 50-cioma kucami pod dupskiem.
No już to gdzieś słyszałem ;) Nie mam prawka (narazie) na 125 więc nie robi mi różnicy czy motor będzie miał 250 czy 450 czy 690 pojemności. Na yamaszce szybko nauczyłem się jeździć, samemu myśle że na czymś większym też dam rade. Nie mam czasu i pieniędzy by przechodzić z pojemności na pojemność.
a nie wyglądać i cieszyć oko stojąc wiecznie czyste w garażu.
Mój zawsze stoi czysty w garażu ;)
TwistedMETAL zdziwisz się jak siądziesz i będziesz chciał jechać.Jeździłem poprzedni sezon Wr 125x i w miedzy czasie latałem ścigami, i podczas jazdy testowej na ktm 690 miałem uślizg koła na 2jce i 3jce przez co moje serce mało nie wyleciało ;D
To się nie pakuj w supermoto. Skąd wiesz, że spodoba Ci się ten typ moto? Przejedź się najpierw na czymś i zobacz jak będzie. Szczególnie, że na TZR nie ma czego się uczyć i doświadczenia na tym nie nabierzesz.
Rób jak chcesz, Twoja kasa, Twoje zdrowie :)
Ko$o, dlatego sprzedajesz, bo nudzi Ci sie pucowanie :D
No to tak ja miałem z tzr - nigdy po deszcu nie wyjeżdżałem, jak było mokro, nikomu nie pozwalałem się zbliżyć ;)
Supermoto mi się szalenie podoba, nie wiem dlaczego ale kocha się podobno za nic - a Ty jak się dowiedziałeś że supermoto to motor dla ciebie? ;)
Koso, a ten ktm z opisu który to rocznik i ile chcesz??
[url]http://otomoto.pl/ktm-inny-690-sm-supermoto-ideal-f-vat-M3347497.html[/url]
ale to nie sprzęt dla ciebie, za małe doswiadczenei masz
Dodam że przez pierwsze 2-3 dni bałem się mocniej manetke odkręcić
A to szkoda. Choć ten błotnik mi się nie podoba. Czekam na dalsze propozycje. ;)
Widzę, że młody i głupi jesteś, zrób prawko, kup 125 i ciesz się życiem. Dorośniesz to pomyśl o czymś mocniejszym.
Zrób A1 i poszukaj 125 zobaczysz , że na pewno nie raz Cię zaskoczy.
Ja sam przesiadłem się z 400 na 125 i Huska potrafi mnie czasami zaskoczyć mimo wszystko... Ale ludzie mówią , że ja dziwny jestem ;P
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pierwsze supermoto
Wygenerowano w 0.061 sekund, wykonano 76 zapytań