46

Odp: Pierwsze supermoto

No na muszę się przyznać że bałem się na tzr odwalać takie numery na prostej koło przednie wybić potrafiłem i spory kawał przejechać ale nic poza tym. Ogólnie to nabiłem na tzr tylko 3k km.

47

Moim zadaniem 125 w 2t ci wystarczy a na gume idzie nawet moja ybr wiec 30 konna dt 125 na pewno da rade.

48

Moja Wr 125x nie szła na gume za cholere, nawet kolega co lata w stuncie miał problem

Ktm 690 SMC R (4sztuka :D
Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

49

Kup dr-z polatasz jeden sezon inkoguto zrobisz prawko, przelatasz jeszcze sezon i wtedy jakiegoś bydlaka fest kupisz, sprzet cię " nie zabije" wręcz wiele wybacza, jest przyjazny w kwestii serwisowania no i oczywiscie musisz mieć olej... w głowie. Pozdro

LT-Z 400 --->DR-Z 400 SM+Yoshi RS2--->KTM 525 EXC SM --->MT-09--->Husaberg FS 650

50

Dzinkss napisał/a:

inkoguto

XD

READY TO >> TERROR

51

Kosssso, [url]http://www.youtube.com/watch?v=rY35qimw9NQ[/url]

READY TO >> TERROR

52

Wszystko idzie na koło. Nawet chińskie skutery. Kwestia jeźdźca.

Cagiva  SM 125-> Suzuki Rm 250-> Gasgas TXT PRO 280

53

Tylko jeździeć nie waży 50 kg ;D

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

54

To przytyj ja nie rozumiem jak to nie można przytyć ja zjem 2 czeokolady i następnego dnia 1kg więcej.

55

Źle mnei zrozumiałeś, bo ja nie waże 50 kg, tylko sporo więcej ;D

Can-Am Renegade 1000
Honda Crf 250

56

Aha to chyba że

57

Ja czym starszy tym grubszy się robię, wystarczy być cierpliwym :D

TM SMX 450Fi #426
KTM EXC 450 Six Days Sardinia

58

Próg minimalny to 125, do 50 nie wróce. Tzr wyciągała ledwo 80km/h na prostej (baaardzo dłuugiej). Napaliłęm się na jakiegoś ktma. Szkoda.

Troche mnie Koso zmartwił że wrx nie idzie na koło, zwłaszcza że nie jestem wytrawnym stunterem. A jeszcze: motor jak naj mniej usterkowy dobrze że by było, żeby nie trzeba było przy nim dłubać. Mam takie niemiłe wspomnienia związane z poprzednią yamahą.

pzdr.

59

Ja tam lubię grzebać w motorze ale jak nie chcesz to kup 125 w 4t  tam wystarczy olej wymieniać a poza tym w każdym większym supermoto cały czas sie coś robi.

60

Chciałem coś powiedzieć, ale się powstrzymałem ..

Jak chcesz 125 do stuntu to zapomnij, bo nie pojeździsz. Na optymalnych przełożeniach (na prędkość) polecisz takim z wiatrem w plecy i ze stromej górki 120km/h z hakiem, a jak będziesz chciał wsadzić do tyłu pizze (czyt. zębatke 50z) to już w ogóle tym nie pojeździsz.

Najlepsze w 125 zawsze będzie 2t i 2t jest najlepsze żeby zacząć przygode z motocyklami. W Twoim przypadku i 2t musiałbyś zatrudnić mechanika na etat żeby uzupełniał Ci olej..

READY TO >> TERROR