Odp: Pierwsze supermoto
No na muszę się przyznać że bałem się na tzr odwalać takie numery na prostej koło przednie wybić potrafiłem i spory kawał przejechać ale nic poza tym. Ogólnie to nabiłem na tzr tylko 3k km.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pierwsze supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
No na muszę się przyznać że bałem się na tzr odwalać takie numery na prostej koło przednie wybić potrafiłem i spory kawał przejechać ale nic poza tym. Ogólnie to nabiłem na tzr tylko 3k km.
Moim zadaniem 125 w 2t ci wystarczy a na gume idzie nawet moja ybr wiec 30 konna dt 125 na pewno da rade.
Moja Wr 125x nie szła na gume za cholere, nawet kolega co lata w stuncie miał problem
Kup dr-z polatasz jeden sezon inkoguto zrobisz prawko, przelatasz jeszcze sezon i wtedy jakiegoś bydlaka fest kupisz, sprzet cię " nie zabije" wręcz wiele wybacza, jest przyjazny w kwestii serwisowania no i oczywiscie musisz mieć olej... w głowie. Pozdro
inkoguto
XD
Kosssso, [url]http://www.youtube.com/watch?v=rY35qimw9NQ[/url]
Wszystko idzie na koło. Nawet chińskie skutery. Kwestia jeźdźca.
Tylko jeździeć nie waży 50 kg ;D
To przytyj ja nie rozumiem jak to nie można przytyć ja zjem 2 czeokolady i następnego dnia 1kg więcej.
Źle mnei zrozumiałeś, bo ja nie waże 50 kg, tylko sporo więcej ;D
Aha to chyba że
Ja czym starszy tym grubszy się robię, wystarczy być cierpliwym :D
Próg minimalny to 125, do 50 nie wróce. Tzr wyciągała ledwo 80km/h na prostej (baaardzo dłuugiej). Napaliłęm się na jakiegoś ktma. Szkoda.
Troche mnie Koso zmartwił że wrx nie idzie na koło, zwłaszcza że nie jestem wytrawnym stunterem. A jeszcze: motor jak naj mniej usterkowy dobrze że by było, żeby nie trzeba było przy nim dłubać. Mam takie niemiłe wspomnienia związane z poprzednią yamahą.
pzdr.
Ja tam lubię grzebać w motorze ale jak nie chcesz to kup 125 w 4t tam wystarczy olej wymieniać a poza tym w każdym większym supermoto cały czas sie coś robi.
Chciałem coś powiedzieć, ale się powstrzymałem ..
Jak chcesz 125 do stuntu to zapomnij, bo nie pojeździsz. Na optymalnych przełożeniach (na prędkość) polecisz takim z wiatrem w plecy i ze stromej górki 120km/h z hakiem, a jak będziesz chciał wsadzić do tyłu pizze (czyt. zębatke 50z) to już w ogóle tym nie pojeździsz.
Najlepsze w 125 zawsze będzie 2t i 2t jest najlepsze żeby zacząć przygode z motocyklami. W Twoim przypadku i 2t musiałbyś zatrudnić mechanika na etat żeby uzupełniał Ci olej..
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pierwsze supermoto
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 74 zapytań