166 Ostatnio edytowany przez manio (2013-11-05 11:30:51)

Odp: Wasze propozycje zmiany regulaminu na sezon MP i PP 2014

paczek napisał/a:

Crazy ,ale to nie trzeba mieć mechanika ;) zawsze można poprosić kogoś z PP czy ze znajomych. Zawsze ktoś jest .
Ja mogę sie zadeklarować , że będę zapitalał komuś z kocami :) baa , nawet mogę parasolkę trzymać... ZA DARMO !!! ;)

Zamawiam!!! NA wszystkie wyścigi, wszystkie rundy MP 2014!. Tyko się teraz nie wykręcaj.
Cholera, nie doczytałem dalej... juz zajęty... sorry A, taki świetny plan, nie dość że serwis za free to jeszcze jeden wyeliminowany już na starcie  MP ;-)

Miej wyjeb@ne, a bedzie Ci dane...
MANEY#101 RMPST
Bez Ciśnienia rally team

167

Jestem za łączeniem rund.. Czyli Toruń podwójna, Koszalin podwójna i Bydgoszcz dwie osobno bo tam musza być osobno..  I fajnie ;) P.S. W Czechach można próbować wystartować na B. Zdarzało sie ze jeździli nasi zawodnicy z lic.B. Pzdr

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

168

Franz napisał/a:

no niestety moje wesele mi się szykuje i jak znam życie wypadnie wtedy jak runda ;-(

ale szykuje się brama, Franz a masz tyle wódki ? :)

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

169

Bart03 napisał/a:

Zdarzało sie ze jeździli nasi zawodnicy z lic.B.

owszem, ale pooglądać...

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

170

trawer napisał/a:
Franz napisał/a:

no niestety moje wesele mi się szykuje i jak znam życie wypadnie wtedy jak runda ;-(

a to już zależy od Twojej formy, w razie co na stację skoczę ;-)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

171

Franz napisał/a:
trawer napisał/a:
Franz napisał/a:

a to już zależy od Twojej formy, w razie co na stację skoczę ;-)

Przecież znasz moją formę :)

172

czyje przepisy nie pozwalają zawodnikom z licencją B startować za granicą w ich niższych klasach, bo jeżeli nasze to warto to zmienić

173 Ostatnio edytowany przez trawer (2013-11-05 11:42:51)

No nasze czyli dziadków w PZM-cie, już to wałkowaliśmy w tamtym roku

174

Materka napisał/a:

czyje przepisy nie pozwalają zawodnikom z licencją B startować za granicą w ich niższych klasach, bo jeżeli nasze to warto to zmienić

Nasze :(

Próbowaliśmy przed tym sezonem przewalczyć to w PZM , żeby z lic B wyścigową jechać chociaż jedną rundę Alpe Adria Cup.  Nie ma takiej możliwości. Jedyna opcja jechać np z lic. węgierską.

KTM 450 SMR
#49 S2 Mistrzostwa Polski

175

Nie chodzi tak na prawdę o licencje czy jest B czy A tylko PZM wydaje "pozwolenie" na start zawodnika za granica, a takie zaświadczenia wydają tylko zawodnikom z lic. A. W Niemczech brak zgody od PZM nie przejdzie ale w Czechach nie zawsze to sprawdzają!!!! Potwierdzone info!! Ale warto by to zmienić aby wydawano takie papiery rownież do licencji B!!

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

176

Czyli jednak chodzi o licencje. Jak masz A jedzie , jak masz B nie jedziesz :))) 

W Niemczech w SM, można przyjechać na zawody, zgłosić się, kupić ubezpieczenie i jechać :-) Tak słyszałem ze źródła.

KTM 450 SMR

177

manio napisał/a:
paczek napisał/a:

Crazy ,ale to nie trzeba mieć mechanika ;) zawsze można poprosić kogoś z PP czy ze znajomych. Zawsze ktoś jest .
Ja mogę sie zadeklarować , że będę zapitalał komuś z kocami :) baa , nawet mogę parasolkę trzymać... ZA DARMO !!! ;)

Zamawiam!!! NA wszystkie wyścigi, wszystkie rundy MP 2014!. Tyko się teraz nie wykręcaj.
Cholera, nie doczytałem dalej... juz zajęty... sorry A, taki świetny plan, nie dość że serwis za free to jeszcze jeden wyeliminowany już na starcie  MP ;-)

Nie dam się wyeliminować tak łatwo.

Ale ja mam parę sposób na Ciebie ;)))

KTM 450 SMR

178

paczek napisał/a:

Czyli jednak chodzi o licencje. Jak masz A jedzie , jak masz B nie jedziesz :))) 

W Niemczech w SM, można przyjechać na zawody, zgłosić się, kupić ubezpieczenie i jechać :-) Tak słyszałem ze źródła.

Czytaj ze zrozumieniem ;) NIE OBCHODZI NIKOGO W DE JAKA MASZ LICENCJE! Tylko musisz miec zgodę od PZM ma start za granica! A PZM wydaje tylko takie zgody do lic A.   Nie jest tak jak piszesz: " masz A to jedziesz" ale najlepiej pojedź m tylko z licencja i sie przekonaj ;) Ci do tego co piszesz ze można wystartować tylko opłacając ubezpieczenie itp. NIE DOTYCZY TO KLASY S i jest to niepotwierdzone info, bo oficjalnie organizator wymaga zgody od takiego PZMotu.. Lepiej żeby to było uregulowane a nie jechać i pocałować klamke...

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

179

Kwestia tego żeby nasz PZM wydawał takie zgody rownież do lic B. Ale ze to dla nich dodatkowa praca, nie sadze żeby cos sie zmieniło..

NovoPerformance.pl

carbon.na.allegro.pl
SM450RR!! #88

180

Czytam, nie jest to dla mnie problem :) Nie będe Ci tłumaczył , bo na pewno wiesz lepiej :)

KTM 450 SMR