Odp: No właśnie, co by tu kupić?
ale manewry japie*ole
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » No właśnie, co by tu kupić?
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ale manewry japie*ole
no wogole sam do mnie oddzwonil dzisiaj, a wczoraj nie odebral telefonu, tylko odrzucal... teraz sie okazuje ze jak mu powiedzialem ze moze ja wezme jak marasu sie nie zdecyduje to nie chce mu sprzedac ? Nie kumam goscia. Wyjdzie na to ze my kupimy gdzie indziej sprzety a on zostanie ze swoja crf'a... wogóle teraz odpaliłem jego aukcję i już nie jest za 7800 tylko silnik za 3800 ?? qwa on chyba sam nie wie co sprzedaje. Ja w 100% rezygnuje z tej aukcji...
Eh, nie pytaj co ja mam w domu. W kwietniu mój brat kupił minę bmw e39 i do teraz ją robi. Wszyscy są sceptycznie nastawieni do "okazji" no i jeszcze taka sytuacja która się zrobiła. Najprawdopodobniej jednak pojadę do niego i zobacze sprzęt.
witam sory ze tak wyszło ale jak odpalalem ja dzis to strzelala z wydechu co sie okazalo siweca do wymiany zmienilem siwece i jest git jestem szczery nie mam nic do ukrycia na pocztaku nie wiedzialem co jest dlatego wstrzymalem sie z sprzedaza a teraz juz jest ok wiec aktualne tyle!!!
No i proszę wszystko wyjaśnione... ale jaja. Globalna wioska.
Hehe ale jaja :) jak by to powiedzieli rosyjscy kontrolerzy lotów :P
hahahahahahha zajebista akcja kurde Tegma pamietasz mój pomysł z ksiązką ? Widzisz , bo ja już widze w niej sens hahah
;) trzeba cos pomyślec...
Mi do śmiechu nie jest ... sami rozumiecie
Marasu może wybierz sie do Matism obejrzyj tą crf i tyle .
No pewnie tak zrobię, najgorsze jest to, że gdyby sytuacja się nie spier..liła jutro może już bym miał ją w garażu bo w sobote jade na targi motocyklowe do łodzi i chciałem strój kupić do crfy jakiś. btw jedzie ktoś? A tak do kolejnego weekendu sobie poczekam...
Aaaa no tak w łodzi teraz motobazar jest miałem ejchac , ale czasu nie mam
No my jedziemy ekipą. No ale tak to jest jechac kupic strój pod motor którego się nie ma grrr wrrr :P
a co chcesz kupowac? z odziezy ?
kiedy jest motobazar w łodzi ? teraz w week ? tez bede chyba sie wybierać
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » No właśnie, co by tu kupić?
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 65 zapytań