Marasu napisał/a:Zamiast pisać bzdury nie na temat, mógłbyś coś wnieść od siebie sensownego tak jak to zrobiłeś opisując CRF-ę. Wątek nie ma nic wspólnego z tekstami które przytoczyłeś, jedyne co się zgadza jest to, że poszukuje motoru reszta to twoje wyolbrzymione bujdy. Koleś się podpiął pod mój temat nie robiłem z tego wielkiego halo ale widocznie powinienem, żeby nie czytać takich postów.
Zastanawiam się nad tym Bergiem i potrzebuje porad.
Może zamiast się tylko interesować... wreszcie coś kupisz. Czego oczywiście z całego serca Ci życzę. hehe
Zanim temat dobije 50 strony ;)
Nie wiem czemu na mnie napadasz, (to było bardziej ogólnikowo) nie jestem odpowiedzialny za twój brak zdecydowania. A raczej brak męskiego podejścia do sprawy;)
Połowa tematów na tym forum to... co by tu kupić. itp.
Nie bierz tego do siebie, ale jeśli masz jaja... jedziesz, oglądasz, kupujesz... i zakładasz temat "chłopaki kto lata"
Byłeś, oglądasz te sprzęty?
Czy naprawdę wierzysz że wystarczy kilkanaście stron na forum i masz sprzęta marzenie, motocykl na lata.
Nie chodzi o to że nie chcę Ci pomóc , czy sobie drwię... zrozum że jednemu silnik wybucha a drugi lata latami. Jednemu korba wychodzi w drodze powrotnej a inny lata kilka sezonów. nawet 100 stron w tym temacie nie sprawi że ustrzeżesz się miny.
Bo tak naprawdę nie wiedza na forum się liczy a dobra ocena na miejscu.
Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR