346

(8 odpowiedzi, napisanych Husqvarna)

Dolicz tak z 3-4k i będzie jeździć. Jednak jak patrzę na te lagi to całkiem spora była to moc stłuczki, upewnij się że rama jest cała i prosta.

347

(123 odpowiedzi, napisanych Suzuki)

Lepiej się dowiedz czy Cię ktoś u tych makaronów w ch***a nie robi bo właśnie patrzę na carillo i wygląda bliźniaczo podobnie a kosztuje sporo mniej. Lepszej korby niż Carillo raczej nikt Ci nie zrobi.

[url]https://www.ebay.com/itm/CP-Carrillo-Connecting-Rod-fits-Suzuki-RM-Z450-2006-2012/391943716157?epid=171144439&hash=item5b41aa7d3d:g:FrUAAOSwc2FaLqmI[/url]

348

(123 odpowiedzi, napisanych Suzuki)

Z tą korbą to szaleństwo. Carillo wyjdzie taniej:P Ja bym nie brał do takiego moto pod uwagę w ogóle takich modów bo się ich nie odczuwa.

349

(1,036 odpowiedzi, napisanych Co kupić?)

Ja sądze że za tą kasę już kupisz jakieś nowe opony. Jakieś leżaki spokojnie się znajdą.

350

(9 odpowiedzi, napisanych Archwium - Sprzedam)

Musisz podać cenę. Dodatkowo polecam Ci pierwsze sprawdzić czy to działa zanim zaczniesz polecać jako "forumowe" :)

351

(12 odpowiedzi, napisanych Garaż)

ziomus to juz dawno nie są 84db:)

352

(12 odpowiedzi, napisanych Garaż)

86db? moje MT07 miało coś koło 94 na seryjnym kominie i prawie nie było go słychać. Masz prawie rower:D Jak jedzie to jakoś to zazdroszczę, zawsze chciałem cichy i w miarę mocny motocykl.

353

(66 odpowiedzi, napisanych Co kupić?)

Teraz nie mam takiej kasy żeby wywalić na niepotrzebną mi SXV ale jak coś ogarnę to sprawdzę obiektywnie jak to wygląda z tym że raczej w wersji turystycznej/ wyprawowej mnie ona interesuje:D Więc będzie to test na zasadzie 1000km bez dotykania czegokolwiek oczywiście po wcześniejszym serwisie.

354

Spox, od kwietnia już zaczynam pewnie więc dam znać.

355

Jeden garnek nie da Ci tej mocy której chyba szukasz. Można na takim 690 polatać technicznie, jakieś winkle, jazda na gumie itp ale mega powera w tym nigdy nie będzie. Wyczyn jest fajny przez chwile też się nudzi, ja mając crf450r w garażu w ogóle nie chciałem tym jeździć. Teraz z SD nie zsiadam, w tym roku zrobiłem już 400km:) Inny wymiar funu z jazdy. Uważam że jeśli chcesz koniecznie coś lekkiego to musisz się przeprosić z SXV i zakolegować z Levisem. Ew. jak może być cięższe to wskocz sobie na sd990, można je teraz wyrwać w rewelacyjnych pieniądzach:) SD po modach ma 130 koni, 100nm praktycznie cały czas a przez pierwszy okres eksploatacji martwisz się o swoje życie. Jak wyrwiesz Rke to wiem jak zrobić z niej 140 koni całkiem małym kosztem:D Polecam

356

karol128 napisał/a:

SM i wrażenia dot. mocy to jakiś oksymoron:)

Parzcież to ma osiągi na poziomie sprzętów na których teraz zdaje się prawo jazdy:)

Dokladnie.

357

No niestety 690 to trochę kondon jest. Myślę że fajny jak ktoś nie miał wcześniej doświadczenia właśnie z wyczynami a już o sxv550 to nie wspomnę.

358

Policz sobie
[url]http://www.gearingcommander.com[/url]

359

Robiłem i tanim kosztem efekt nie jest "WOW". Moim zdaniem szkoda pieniędzy. Ogólnie nigdy bym 690 nie kupił jakoś zupełnie nie siedzi mi ten motocykl.
Tak jak Gierwi pisze zabawa przełożeniami będzie chyba najbardziej odczuwalna i najtańsza.

360

Skocz na hamownie przed a później wpadnij po. Najcenniejsze co Ci mogę powiedzieć to szukaj podciśnienia i zimnego powietrza jak to znajdziesz to będziesz miał rezultaty.