Odp: Tor Toruń
Kinolxxl - dzięki za gonienie mnie po torze :), super jazda była
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kinolxxl - dzięki za gonienie mnie po torze :), super jazda była
podobno liczy się fantazja i dobra zabawa. Nie oszukujmy się... taki Nicky Hayden po kilku kółkach zdublowałby mistrzów polski.
To nie znaczy, że Ty, czy ja nie możemy się pobawić. Tym bardziej, że poza piernikami i rozgłośnią Toruń oferuje taki fajny obiekt
Zgadzam się z Tobą w 100%
napiszcie cos wiecej o tym nowym torze? jak z dostepnoscia? cenami? wielkosc toru?
Fajnie Wam, macie dwa tory w jednym miejscu. Na tym na lotnisku jeździłem, ten drugi był wiecznie nieczynny. Podłączam się pod prośbę Jerego. Może wyskoczę sobie jakoś w długi łikęd...
mógłby ktoś z Torunia się dowiedzieć jak wygląda sprawa z tym drugim torem i jego wynajęciem tylko dla supermoto na jakis ustalony na forum termin? Nam dojezdnym ułatwi to bardzo.Zorganizujmy sobie jakiś naprawde fajny trening na tym drugim obiekcie niech Toruń rośnie w siłę!
p.s. W ten czwartek ktoś się wybiera?
Mimo że nie jestem z Torunia to dzisiaj odpowiem Wam na pytania, wcześniej muszę zadzwonić i popytać o cennik na nowy tor, ogólnie to na niedzielę umawiamy się, a jeżeli chodzi o tor Rally crossowy tam gdzie wcześniej jeździliśmy to wpłacasz 20zł i śmigasz cały dzień, tylko jak wcześniej w postach wspomniałem tam trzeba było zrobić z opon dwie agrawki aby było ciekawiej.
Więc chłopaki sprawa przedstawia się tak:
Najemca toru z chęcią nas widzi w niedzielę no i oczywiście w inne dni :) - (wiadomo kasa)
ugadałem się z nim że jak będziemy na 10 rano i tak do 18 to koszt od jednego motocykla wynosi 120zł cennik jest podany na stronie
[url]http://www.racingarena.pl[/url]
Teraz pytanie kto chętny ? , bo ja na 100% jadę i zdzieram opony na maksa :)
Odpowiadając na Twoje pytanie JERY to tor ma około 1000m lub trochę więcej tutaj masz pokazany przejazd samochodem [url]http://www.youtube.com/watch?v=sdwsXtZlaCc[/url]
zajebisty obiekt ...
No świetnie sie tam bedzie śmigało, ale ja pewnie i tak częściej będe bywał na rally crosie bo róznica finansowa jest ogromna :( Ale przejechać sie po nim musze :D
No to trzeba będzie zrobić wam trochę zdjęć tym razem więcej :))
No może wezme lustrzanke, napisze też do tego fotografa co ostatnio robił fotki, bo chętnie przyjdzie znów.
Można im jakieś browary chociaż ogarnać :) Fotek nie zabraknie :D A ja najwcześniej za 2 tyg :/
Można pomyśleć o tym torze "terenowym" co wiśnia mówił, chętnie bym sie po czymś takim przejechał :)
Dzieki Trawer za fatyge i info :) [piwo]
przy cenie 120 plnów to ja jednak przy starym obiekcie zostane....
Za Radom wychodzi 130 wiec 10 taniej. Fakt ze troche sporo.
myślę, że 120 za cały dzień to nie jest dużo. Żeby pojeździć plastikiem po poznaniu na speed days (2dni), trzeba położyć tysiaka.
Strony Poprzednia 1 … 29 30 31 32 33 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.072 sekund, wykonano 60 zapytań