Odp: Tor Toruń
nooooo widzisz:) mówiłem, że raczej coś z elektrownią.
Całe szczęście, że cewka, a nie np. korba bokiem
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nooooo widzisz:) mówiłem, że raczej coś z elektrownią.
Całe szczęście, że cewka, a nie np. korba bokiem
No mam nadzieję. I przy okazji wyjebałem termostat.
I przy okazji wyjebałem termostat.
good job. Lato idzie panie
Wróciliśmy z toru i takie spostrzeżenie mam jeśli chodzi o Aprilie to zdecydowanie lepiej nam się smigało na starym torze choć jeśli chodzi o asfalt to wiadomo jednak specyfikacja toru nie pozwala mi się dobrze wybawić a chodzi dokładnie o przełożenia prawie cały tor robię na jednym biegu... :/. Myślę nad przełożeniami jakie są Wasze propozycje odnośnie zębatek? No i czy ktoś się wybiera na tor we wtorek???
Metys dzięki nam też się podobają ;)
Ja mam 14 i 45 i max 3 wbijam. We wtorek mnie nie bedzie bo nie dam rady naprawić sprzęta. A co do toru to jak byłem pierwszy raz to jakoś mi relly bardziej się podobał ale dzisiaj było już odwrotnie.
muta napisał/a:Witam koło 15 będą dwa supermoto z Lubawy i chętnie polatamy na nowym torze :)
chyba Was mijałem w Grębocinie. Ładne sprzęty. Niestety musiałem wracać ze względu na awarie.
Szkoda bo chciałem chociaż raz wyprzedzić trawera;D
Kolego i zrobiłbyś to bo widzę że jazda dobrze Ci idzie, i Ty mówisz że na puchar nie wybierasz się? jeszcze kilka treningów i w pucharze walczysz w czubie a ja to tylko mógłbym tyły zamiatać hehehehhe,
Dzisiaj to wszyscy mieli przygody , ja aby nie najechać na TORO szlifa musiałem zrobić :) potem na koniec jazdy gumę złapałem a w drodze powrotnej guma w samochodzie i aby było ciekawiej to musiałem dostać się do domu po zapas więc dopiero wróciliśmy do domu :), ale ogólnie było fajnie , fotki wstawimy później
Jeżeli chodzi o zębatki to ja nie pomogę bo mam skrzynię czwórkę i mielę wszystkimi biegami :)
Trawer to też miałeś niezłe przygody :) Dzięki za podwiezienie mnie do domu bo bym chyba musiał z buta dymać i gotować się w skórze hehe
Trawer to też miałeś niezłe przygody :) Dzięki za podwiezienie mnie do domu bo bym chyba musiał z buta dymać i gotować się w skórze hehe
Spoko nie było problemu :), Jakbyś z buta pchał ten motocykl to pod domem byłby gotowany plaster w sosie własnym podany w mundurku hehehehhe
hehehe a powiedz mi czy taki stelaż na moto jak miałeś dzisiaj dało by rade zamontować na zwykłej osobówce? tzn golfie IV?
macie może klucz do ustawiania zawieszenia z tyłu?
hehehe a powiedz mi czy taki stelaż na moto jak miałeś dzisiaj dało by rade zamontować na zwykłej osobówce? tzn golfie IV?
Ten stelaż zrobiłem sam pod ten konkretny samochód [url]https://picasaweb.google.com/lh/myphotos,[/url] ale widziałem coś takiego gdzieś na allegro jak gościu założył coś w podobnego do polówki :) (montaż na zwykły hak) , jutro prześlę Ci linka
Tor zajebisty ,ale odniosłem wrażenie że asfalt wymaga innych opon ,przez co między innymi było pare sytuacji stresowych , na moje szczęscie bez gleb.
Miło było pojeździć z lepszymi i popatrzeć jak lepsi latają
pozdro i do następnego!
plaster220 napisał/a:hehehe a powiedz mi czy taki stelaż na moto jak miałeś dzisiaj dało by rade zamontować na zwykłej osobówce? tzn golfie IV?
Ten stelaż zrobiłem sam pod ten konkretny samochód [url]https://picasaweb.google.com/lh/myphotos,[/url] ale widziałem coś takiego gdzieś na allegro jak gościu założył coś w podobnego do polówki :) (montaż na zwykły hak) , jutro prześlę Ci linka
Podaję nowy link bo ten który podałeś jest z błędem :) W wolnej chwili przejże zdjęcia z wczorajszego treningu i wrzucę :)
[url]https://picasaweb.google.com/104522005081019522925/UchwytNaMotocykl[/url]
jutro ktoś będzie w Toruniu na torze?
Strony Poprzednia 1 … 31 32 33 34 35 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 55 zapytań