466

Odp: Tor Toruń

metys napisał/a:

myślę, że 120 za cały dzień to nie jest dużo. Żeby pojeździć plastikiem po poznaniu na speed days (2dni), trzeba położyć tysiaka.

Myśle że różnica jest ogromna jeśli chodzi o wydatki właścicieli torów, poznań jest długi szeroki (dużo sprzątania)
no i ma swoją renome, mówią że jest najlepszym torem w polsce, a ten nasz jeszcze niedawno był parkingiem :D
Niestety cena jest na tyle duża że częściej będę śmigał na rallycross

Husqy SMR-R 450

467

Fakt faktem 120 zł to są jakieś pieniądze ale gdzie by nie pojechać to są podobne wydatki, Czy to będzie Radom, Gostyń, Koszalin, Stary Kisielin no i jeszcze Lublin (ale do końca roku), ten tor ma homologację i jest typowym pod supermoto i kartingi, Ja też patrzę na kasę i gdzie tu potrenować do pucharu za jak najmniejszą kasę, a z uwagi na to że do Torunia mam najbliżej i licząc kase na dojazd to ten tor odpowiada mi najlepiej. Wiadomo Rally crossowy jest o niebo tańszy ale nie ma takiej frajdy z jazdy (jak dla mnie), choć nie twierdzę że tam nie będę jeździł :),  I zauważcie że ten cennik jest taki sam dla dni w weekendy i pozostałe :)

Kusloncu - tor terenowy na supermoto najlepiej nadaje się ten supercross jest techniczny i twardy :) byliśmy tam ostatniej niedzieli.

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

468

trawer dobra robota z tymi wiadomosciami :)

co do kasy to na moje 120 zl to duzo .. ja wiem na "caly dzien" ... ale znow ile minut faktycznie sie jezdzi na torze w calej godzinie... dochodzi odpoczynek... rozmowy.. itp

na moje cena byla by nizsza to frekwencja wyzsza .... i by zarobili na ilosci jezdzacych !!! takie 50 zl bylo by idealne :)
trzeba pogadac o znizkach dla supermoto.pl :)

co do toru poznan to nie ma co porownywac... tam mozna placic za prawdziwy tor wyscigowy tym bardziej ze mozna pojezdzic na dniach otwartych (mowie o calym torze nie wersji kartingowej)

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

469

a może zrobić odwrotnie?
Będzie dobra frekwencja, to będą podstawy do negocjowania cen

rmz 250
gas gas txt 250

470

To jak z niedziela gdzie latamy? Dla mnie osobiscie 120 pln za ten 2 tor to tez troche duzo bo bez slickow to cala przyjemnosc z jazdy na tym torze "ucieka"

471

wszyscy, którzy trenują do pucharu, czy mistrzostw pewnie zdecydują się na kartingowy. Ja nie startuję, bo nie umiem:), ale też bardzo chętnie na nowym.

Panowie zróbcie sobie jeszcze raz urodziny, a na pewno nie pożałujecie. Byłem pierwszy raz, w dodatku pierwszy raz na supermoto, na drogowych gumach i jedyne co ucieka siła w łapach. Tor jest tak ciasny i techniczny, że następnym razem wrócisz na pewno na niego.

rmz 250
gas gas txt 250

472

W niedzielę na torze będzie człowiek od pobierania kasy i może być możliwość rozliczania za godzinę jazdy (prawdopodobnie 30zł) to by wszystkich zachęciło. Można najpierw pobrykać na rallycrosowym i potem wpaść na racinarenę aby zobaczyć różnicę. Chociaż na godzinę  ale polecam wszystkim naprawdę warto.

473

To jak jezdzimy jutro? Gdzie i o ktorej?

474

koło 11 melduje sie, zresztą daelko od siebie tory nie są położone.
Bezie słychać,chociaźż ja budżetowo bardziej na stary obiekt

nto

475

Witam koło 15 będą dwa supermoto z Lubawy i chętnie polatamy na nowym torze :)

476

Miłej zabawy życze :)

Husqy SMR-R 450

477

Plaster PRIV

nto

478 Ostatnio edytowany przez kacpikSM (2012-04-29 16:07:47)

Również życzę miłej zabawy i oby bez żadnych fikołków ;)

Tutaj można zauważyć kilka urywków z toru ;)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=AxUhEsiNkP0&feature=youtu.be[/url]

sms 125 --> smr 450

479

muta napisał/a:

Witam koło 15 będą dwa supermoto z Lubawy i chętnie polatamy na nowym torze :)

chyba Was mijałem w Grębocinie. Ładne sprzęty. Niestety musiałem wracać ze względu na awarie.
Szkoda bo chciałem chociaż raz wyprzedzić trawera;D

rmz 250
gas gas txt 250

480

Mi chyba padła cewka zapłonowa bo nie ma iskry. Też dużo nie polatałem.