Odp: Tor Toruń
Od soboty jeszcze im nie stopniał??
Dobry maja towar.
"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Od soboty jeszcze im nie stopniał??
Dobry maja towar.
a propos sniegu w Toruniu :) czy znacie jakiś inny alternatywny tor dla Torunia który nie jest na drugim krańcu kraju?
Kartodrom w Bydgoszczy.
Poniedziałki i środy 16.00-18.00. Wjazd chyba 20zł
Kartodrom w Bydgoszczy.
Poniedziałki i środy 16.00-18.00. Wjazd chyba 20zł
dzwoniłem tam tydzien temu powiedziano mi że tor bedzie w przebudowie i już nikt na nim do konca remontu nie moze jezdzic.
wstępnie o ile pogoda pozwoli wybieramy sie do Torunia w niedziele. Czy jest szansa zeby ktos sie dowiedzial jak sprawa wygląda w niedziele czy jest zarezerwowany tor ? Nie chcialbym sobie zrobic wycieczki do Torunia i z powrotem.
dopiero w pon wolny jest ale zapraszam do starego kiśelina w sobotę na dowolny trening :)
dopiero w pon wolny jest ale zapraszam do starego kiśelina w sobotę na dowolny trening :)
powodzenia w zawodach !! jak ja tylko wroce to bede sie odzywal, bo jeszcze nie wyjechalem a juz bym posmigal, tym bardziej, ze ciagle beznadziejna pogoda.. a tam gdzie jade sa zawody mistrzostw swiata w supermoto ale wlasnie tego dnia jak sa, wylatuje do polski - co za porazka...
trzymac sie chlopaki i do zobaczenia na torze:)
Dzięki rak i powodzenie z twoim wyjazdem :cool:
sory Panowie za offtop ale może ktoś nie zwrócił uwagi na temat o nowym zlocie na Mazurach, ogarniać sprzęty, przyczepki i zawijać na Północny Wschód :]
[url]http://forum.supermoto.pl/post69418.html#p69418[/url]
całą niedziele będzie zajęty? a może pod wieczór uda się polatać po torze?
dzisiaj godz 18 jak sa chetni to zapraszamy bedzie pare sm
Plaster sluchaj bede tak kombinowal zeby na sobote byc na dluzej minimum kilka godzin zeby sie najezdzic i ustawiac zawieszenie pod siebie. Fajnie jakby jeszcze ktoś przyjechal. Zapraszamy! :cool:
kto chętny sobota 24 września na śmiganie :cool:
ps. postaram się załatwić więcej osób do latania po torze :cool:
ja niestety nie moge jednak bo jutro jade na 3 dni na śląsk. Szkoda
kto chętny jutro na sciganie :) ? 24,09 u mnie odpada ide na wesele.
Strony Poprzednia 1 … 8 9 10 11 12 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 62 zapytań