Odp: Tor Toruń
A koszalin nie jest blizej? :) Jezdzic można chyba zawsze 20 ziko za cały dzień :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A koszalin nie jest blizej? :) Jezdzic można chyba zawsze 20 ziko za cały dzień :)
co do Koszalina to rzadko supermoto tam jeździ sam byłem i nic ciekawego :)
witam wszystkich po wakacjach :) albo po, podrozy poslubnej albo to i to.. poslubna ale bez moto... juz na dzien dobry zdrada :P
a widzialem widzialem :) jak sie chlopaki bawili na torunskim torze !!! az milo popatrzec, szkoda, ze niemoglem z wami polatac...za to widzialem prawdziwe sm z mistrzostw swiata :)... jak tylko zgram zdjecia to dam linka do kilku fotek z FIM SUPERMOTO 2011 Portimao PORTUGAL - niestety na samych zawodach juz niebylem bo juz lecialem do polski - porazka....
a co do niedzieli, to ja sie pisze jak najbardziej, trzeba sie dowiedziec tylko czy na 100% jest wolny tor...
kto z torunia chetny? fajnie jakby bylo duzo motocykliiii !!!!!
jaaa
mnie tu 2 tygodnie nie bylo a tu jakies hoopyyyy pieknie:) fajny filmik :)
wpadajcie w te niedziele !!
p.s. kurde widac, ze niebylo komu pozamiatac toru :( ja po ostatnim zamiataniu to prawie tydzien czulem :) wszystkie miesnie reki :)
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ZxKT6pp8Td4&feature=player_embedded[/url]
Tu jest filmik :) Jeden z pierwszych przejazdów. Kieruje ja, ale na filmiku mozna jeszcze zobaczyć MUTE, kacpikaSM i siedzącego jacko :)
Kolego z trojmiasto fajnie byloby gdybys przyjechal naprawde zabawa przednia plus doskonalenie umiejetnosci :) Rak ja sie pisze na niedziele a moze nawet i wczesniej tez uda nam sie wybrac do Was.
okok ja juz w toruniu wiec bedziemy w kontakcie :)
a to link do 5 fotek z portimao 2011 z telefonu, bedzie jeszcze kilka z aparatu ale musze zgrac:)
[url]http://forum.supermoto.pl/post71444.html#p71444[/url]
siema rak to kiedy latamy?
dzis sie wybieramy do Was fajnie jakby ktos byl;-)
hej hej :) niedziela obowiazkowo !!!
siema rak to kiedy latamy?
to do zobaczenia w niedziele zemną będzie jeszcze gsxr 1000 i jakaś 600 :cool:
jaaa
mnie tu 2 tygodnie nie bylo a tu jakies hoopyyyy pieknie:) fajny filmik :)wpadajcie w te niedziele !!
p.s. kurde widac, ze niebylo komu pozamiatac toru :( ja po ostatnim zamiataniu to prawie tydzien czulem :) wszystkie miesnie reki :)
kusloncu napisał/a:[url]http://www.youtube.com/watch?v=ZxKT6pp8Td4&feature=player_embedded[/url]
Tu jest filmik :) Jeden z pierwszych przejazdów. Kieruje ja, ale na filmiku mozna jeszcze zobaczyć MUTE, kacpikaSM i siedzącego jacko :)
Do zamiatania by sie chetni znaleźli gdyby to miało sens :) Jezdziliśmy rowno z furami driftującymi, a oni czesto wypadali i na nowo zasypywali piachem :) Jak pojechali to juz było na tyle pozno ze nie opłacało sie zamiatac :)
a ja w niedziele nie mogę. kurde dopiero bedę wolny tak o 17
kto w niedziele o 15
zrobimy sobie później wyścig na parę okrążeń :)
hehehe wyscig :) to ja startuje 2 okrazenia szybciej :P
moze wiec sie umawiamy na 15zerozero a ty plaster220 wtedy dojedziesz jak bedziesz mogl :)
a koledzy z innych miast jak z niedziela ?
bylismy wczoraj na torze pojezdzilismy gora 15 minut po czym zapadl zmrok :) motocykle na przyczepke i dzida 2h do Lubawy :)
a z tą niedzielą to jak najbardziej tak! motory mamy cały czas na przyczepce i czekamy na niedziele :)
pomysl z wyscigiem juz dawno tlił mi się w głowie a więc niedziela zapowiada sie niezle ;).
A moze ktos podjedzie z kamerka/aparatem i skrecimy jakiegos fajnego klipa na youtube np ??? :)
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 60 zapytań