166

Odp: Tor Toruń

A koszalin nie jest blizej? :) Jezdzic można chyba zawsze 20 ziko za cały dzień :)

Husqy SMR-R 450

167

co do Koszalina to rzadko supermoto tam jeździ  sam byłem i nic ciekawego  :)

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

168

witam wszystkich po wakacjach :) albo po, podrozy poslubnej albo to i to.. poslubna ale bez moto... juz na dzien dobry zdrada :P   

a widzialem widzialem :) jak sie chlopaki bawili na torunskim torze !!! az milo popatrzec, szkoda,  ze niemoglem z wami polatac...za to widzialem prawdziwe sm z mistrzostw swiata :)... jak tylko zgram zdjecia to dam linka do kilku fotek z FIM SUPERMOTO 2011 Portimao PORTUGAL - niestety na samych zawodach juz niebylem bo juz lecialem do polski - porazka....

a co do niedzieli, to ja sie pisze jak najbardziej, trzeba sie dowiedziec tylko czy na 100% jest wolny tor...

kto z torunia chetny? fajnie jakby bylo duzo motocykliiii !!!!!

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

169 Ostatnio edytowany przez rak (2011-09-27 22:46:28)

jaaa
mnie tu 2 tygodnie nie bylo a tu jakies hoopyyyy pieknie:) fajny filmik :)

wpadajcie w te niedziele !!

p.s. kurde widac, ze niebylo komu pozamiatac toru :( ja po ostatnim zamiataniu to prawie tydzien czulem :) wszystkie miesnie reki :)

kusloncu napisał/a:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=ZxKT6pp8Td4&feature=player_embedded[/url]
Tu jest filmik :) Jeden z pierwszych przejazdów. Kieruje ja, ale na filmiku mozna jeszcze zobaczyć MUTE, kacpikaSM i siedzącego jacko  :)

www.kolportaz-torun.pl

170

Kolego z trojmiasto fajnie byloby gdybys przyjechal naprawde zabawa przednia plus doskonalenie umiejetnosci :) Rak ja sie pisze na niedziele a moze nawet i wczesniej tez uda nam sie wybrac do Was.

171

okok ja juz w toruniu wiec bedziemy w kontakcie :)

a to link do 5 fotek z portimao 2011 z telefonu, bedzie jeszcze kilka z aparatu ale musze zgrac:)

[url]http://forum.supermoto.pl/post71444.html#p71444[/url]

www.kolportaz-torun.pl

172

siema rak to kiedy latamy?

173

dzis sie wybieramy do Was fajnie jakby ktos byl;-)

174

hej hej :)    niedziela obowiazkowo !!!

plaster220 napisał/a:

siema rak to kiedy latamy?

www.kolportaz-torun.pl

175

to do zobaczenia  w niedziele zemną będzie jeszcze gsxr 1000 i jakaś 600 :cool:

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

176

rak napisał/a:

jaaa
mnie tu 2 tygodnie nie bylo a tu jakies hoopyyyy pieknie:) fajny filmik :)

wpadajcie w te niedziele !!

p.s. kurde widac, ze niebylo komu pozamiatac toru :( ja po ostatnim zamiataniu to prawie tydzien czulem :) wszystkie miesnie reki :)

kusloncu napisał/a:

[url]http://www.youtube.com/watch?v=ZxKT6pp8Td4&feature=player_embedded[/url]
Tu jest filmik :) Jeden z pierwszych przejazdów. Kieruje ja, ale na filmiku mozna jeszcze zobaczyć MUTE, kacpikaSM i siedzącego jacko  :)

Do zamiatania by sie chetni znaleźli gdyby to miało sens :) Jezdziliśmy rowno z furami driftującymi, a oni czesto wypadali i na nowo zasypywali piachem :) Jak pojechali to juz było na tyle pozno ze nie opłacało sie zamiatac :)

Husqy SMR-R 450

177

a ja w niedziele nie mogę. kurde dopiero bedę wolny tak o 17

178 Ostatnio edytowany przez wiśnia84 rm-z (2011-09-28 23:21:02)

kto w niedziele o 15

zrobimy  sobie później  wyścig na parę okrążeń   :)

179

hehehe wyscig :) to ja startuje 2 okrazenia szybciej :P

moze wiec sie umawiamy na 15zerozero a ty plaster220 wtedy dojedziesz jak bedziesz mogl :)

a koledzy z innych miast jak z niedziela ?

www.kolportaz-torun.pl

180

bylismy wczoraj na torze pojezdzilismy gora 15 minut po czym zapadl zmrok :) motocykle na przyczepke i dzida 2h do Lubawy :)

a z tą niedzielą to jak najbardziej tak! motory mamy cały czas na przyczepce i czekamy na niedziele :)

pomysl z wyscigiem juz dawno tlił mi się w głowie a więc niedziela zapowiada sie niezle ;).

A moze ktos podjedzie z kamerka/aparatem i skrecimy jakiegos fajnego klipa na youtube np ??? :)