Odp: Tor Toruń
kamerę na kask wezmę :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kamerę na kask wezmę :)
to ja bedę około 17.
halo koledzy z Inowrocławia moze tez zalecicie? wezcie kamerki ze soba ;)
kurde chętnie bym wpadł na ten tor w niedziele ale niestety nie dysponuje autem z przyczepa a na kołach nie za bardzo chce mi się dymać dwóch godzin w jedna strone:/
ale wyścig musi być taki ostatni w sezonie :cool:
niech ktoś weźmie miotle na wszelki wypadek
No ja niestety nie dam rady. Na wesele jade w gory. Ale za tydzien bede na 100% pod warunkiem ze ktoś z was przyjedzie i pogoda bedzie znośna :)
No ja niestety nie dam rady. Na wesele jade w gory. Ale za tydzien bede na 100% pod warunkiem ze ktoś z was przyjedzie i pogoda bedzie znośna :)
szkoda szkoda... wiec teraz i za tydzien za pogode trzeba trzymac kciuki :)
Witam, Nie obiecuje na 100% ale może wybiorę się do Was, jak coś to będę przed 15 :)
Trawer zapraszamy !!!
EE teraz bedzie git, od 19 polece z gdańska do torunia autostrada za 30 zł :) , 1,5h i jestem na torze :D
wiec kolego Tegma bedziesz tak?
dzisiaj z rana bylem na torze i dzis tor do 16 maja wynajete OPLE OMEGI, jutro tor jest wolny :) choc i tak przedzwonie pozniej w celu potwierdzenia czy napewno a aby byc pewny w 100% to oczywiscie jutro z rana tez przekrece by dowiedziec sie co i jak i wtedy napisze najswiezsze informacje z toru :)
chlopaki zbierac sie !
wiec dzwonilem rowniez podwieczor i z tego co sie dowiedzialem nikt na jutro toru nie rezerwowal ale jak pisalem wyzej jutro raano podjade i kolo poludnia dam znac ...
z tego co wiem to niektorzy z nas maja zamiar przyjechac juz nawet przed 15, od okolo 18:30 robi sie juz szaro i komory gryza:P
wpadne może !
kamera gotowa do nagrywana :)
ps ma ktoś dobrą stacjonarną kamere bo mam tylko na kask
Strony Poprzednia 1 … 11 12 13 14 15 … 108 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Tor Toruń
Wygenerowano w 0.070 sekund, wykonano 63 zapytań