136 Ostatnio edytowany przez maciey (2011-09-07 22:44:32)

Odp: Tor Toruń

Od soboty jeszcze im nie stopniał??
Dobry maja towar.

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

137

a propos sniegu w Toruniu  :) czy znacie jakiś inny alternatywny tor dla Torunia który nie jest na drugim krańcu kraju?

138

Kartodrom w Bydgoszczy.
Poniedziałki i środy 16.00-18.00. Wjazd chyba 20zł

0,654l SMC AKR

"Dialogi nie dobre... Bardzo nie dobre dialogi są.
Proszę pana... Yyyy... W ogóle brak akcji jest. Nic się nie dzieje. Proszę pana..."

139

maciey napisał/a:

Kartodrom w Bydgoszczy.
Poniedziałki i środy 16.00-18.00. Wjazd chyba 20zł

dzwoniłem tam tydzien temu powiedziano mi że tor bedzie w przebudowie i już nikt na nim do konca remontu nie moze jezdzic.

140

wstępnie o ile pogoda pozwoli wybieramy sie do Torunia w niedziele. Czy jest szansa zeby ktos sie dowiedzial jak sprawa wygląda w niedziele czy jest zarezerwowany tor ? Nie chcialbym sobie zrobic wycieczki do Torunia i z powrotem.

141

dopiero w pon wolny jest ale zapraszam do starego kiśelina w sobotę na dowolny trening  :)

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

142

wiśnia84 rm-z napisał/a:

dopiero w pon wolny jest ale zapraszam do starego kiśelina w sobotę na dowolny trening  :)

powodzenia w zawodach !! jak ja tylko wroce to bede sie odzywal, bo jeszcze nie wyjechalem a juz bym posmigal, tym bardziej, ze ciagle beznadziejna pogoda.. a tam gdzie jade sa zawody mistrzostw swiata w supermoto ale wlasnie tego dnia jak sa, wylatuje do polski - co za porazka...

trzymac sie chlopaki i do zobaczenia na torze:)

drz 400e supermoto :P

www.kolportaz-torun.pl

143

Dzięki rak i powodzenie z twoim  wyjazdem  :cool:

SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI SUZUKI

144

sory Panowie za offtop ale może ktoś nie zwrócił uwagi na temat o nowym zlocie na Mazurach, ogarniać sprzęty, przyczepki i zawijać na Północny Wschód :]

[url]http://forum.supermoto.pl/post69418.html#p69418[/url]

145

wiśnia84 rm-z napisał/a:

całą niedziele będzie zajęty? a może pod wieczór uda się polatać po torze?

146

dzisiaj godz 18 jak sa chetni to zapraszamy bedzie pare sm

147

Plaster sluchaj bede tak kombinowal zeby na sobote byc na dluzej minimum kilka godzin zeby sie najezdzic i ustawiac zawieszenie pod siebie. Fajnie jakby jeszcze ktoś przyjechal. Zapraszamy! :cool:

148

kto chętny  sobota 24 września na śmiganie  :cool:
ps. postaram się załatwić więcej osób do latania po torze  :cool:

149

ja niestety nie moge jednak bo jutro jade na 3 dni na śląsk. Szkoda

150

kto chętny jutro na sciganie :) ?  24,09 u mnie odpada ide na wesele.