3,541

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

dukeSebo napisał/a:

...Wiesz Bartek jaka była moja zasada... jeśli ktoś do mnie dzwonił z pytaniem "latasz" to nawet jeśli nie wiem jakby mi się nie chciało... to zawsze odpowiadałem: spoko, daj mi 20 min... bo już przysypiałem...będę !!!...

To już wiem czemu telefonów nie odbierasz :)
Ja w tygodniu to latam ale tylko do pracy a w weekend to prawie w każdy mogę chyba że mi coś wypada (sporadycznie)
Sebek Żony nie mieszaj bo jest miodzio: nie broni mi latać z kolegami, ale jak będziesz miał dzieciaka, który cię łapie za rękę, gdy chcesz wyjść na moto i mówi Kocham cię tato zostań pójdziemy na rower, wtedy zakumasz o co biega i co blokuje. To nie wina Żony i dziecka tylko, takie jest życie. Jest czas dla rodziny i czas na latanie. Mnie pasi taka sytuacja i jestem szczęśliwy.
Tak swoją drogą to dziwi mnie fakt czemu Ci co nie mają dzieci nie mają czasu na latanie, ale to każdego indywidualna sprawa i nic mi do tego. Ja mogę tylko zapytać kto lata i jeśli się ktoś zgłosi to super jak nie to i tak polatam.

Najlepsze MOTO to SUPERMOTO

3,542

Bartek bez takich mi tutaj... nie powołuj sie na rodzinę i miodzio żonę... chyba Ci musiała nowy grafik na latanie wyznaczyć... najpewniej.. zresztą to już raz pisałeś i Brzoza to również komentował... sprawdza twoje posty, do czego sam się publicznie przyznałeś haha... no faktycznie po tym poście to może nawet w weekend polatasz  ;)

Bartek nie prowokuj mnie... bo znam prawdę zgoła inną ;)

Ale ok. publicznie wyjawiłeś to co twoja żonka ma przeczytać ;) a może w ogóle to miałeś na kartce napisane i przyklejone na magnes na lodówce  z dopiskiem... masz na forum napisać że jestem "miodzio żonka" ;) :D  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,543

to o której, gdzie ?

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,544 Ostatnio edytowany przez SUPERMOTO (2011-07-29 18:51:27)

Sebek, Ty se pitu pitu na forum a na terrorek się nie wybierasz?

3,545

Figiel jak by co to ja od teraz mam urlop i z chęcią polatam

3,546

Jak dzieci :) Nie wiem Sebek czemu taki cięty jesteś :) Ja śmigam jak mam wolny czas i ochotę a nie na komendę. To przyjemność nie obowiązek. W Ostrowcu też mam ekipę do latania (nawet supermoto jest) i jakoś nie ma takiej spiny. Kto ma ochotę ten jeździ. Szkoda tylko, że pogody brak :]

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

3,547 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-07-31 10:20:59)

To powiedz mi jakie według Ciebie, według twojej teorii "latam wtedy kiedy mi się chce" jest prawdopodobieństwo że powiedzmy 6 osób będzie chciało w tym samym czasie ??? no jakie ?

Może Kwiatek i tak jest ale ekipa do latania to ekipa do latania... a od tak w wolnej chwili, jak mi się chce... to można wpaść do cioci na kawę z ciasteczkiem ;)
Kwiatek sezon 2009 i część sezonu 2010 wyglądało zupełnie inaczej, nie było tak jak mówisz... jeżdżę kiedy mi się chcę ;)
Uwierz mi że wiem o czym mówię... każdy czuł obowiązek... obowiązek dostarczania dobrej zabawy razem z kumplami ;)

Z tego tez powodu że ci wszyscy "nowi" wychodzą z założenia że "latam kiedy mi się chcę a nie wtedy gdy jest ustawka" to temat wygląda tak a nie inaczej... wstyd przed resztą miast.
Podejrzewam że Bartek w Skierniewicach ma większa ekipę.

Kwiatek... policz posty z ostatniego miesiąca no ok z dwóch ostatnich miesięcy a wejdź teraz na posty z 2009 roku...
NO I POWIEDZ MI GDZIE TAM DOSTRZEGASZ CIŚNIENIE... może najnormalniej nie lubisz dużo latać i tyle ;) lub nie lubisz latać w grupie.
Nie ma co tu dorabiać skomplikowanych ideologi  :mad:
Temat umarł a ja już nie latam... najnormalniej zmęczyłem się wyciąganiem na siłę, zmuszaniem do latania. :(
To tyle w ramach podsumowania tego tematu.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,548

nie ma co czekać trzeba uciekać (póki nie pada)

3,549

Weź Kwiatka może trafisz na moment w którym mu się chce ;)  nie, nie pisz do Kwiatka, bo zniszczy go presja przymus do latania, odbierzesz spontan... tak długo jeździj po mieście aż niby całkiem przypadkiem na siebie wpadniecie ;)
Przepraszam ale... musiałem... wybaczcie ;)

3,550

Nie wiem jak bylo w 2009 roku bo nie latałem z Wami i dopiero myślałem o kupnie SM. Nigdy się nie zastanawiałem czy będę miał z kim latać. A Ty Sebek bijesz pianę, ale już nie jeździsz bo nie ma z kim. To jeździsz dla siebie czy dla innych?
Lubię Cię więc nie rób spiny :P Poza tym w wakacje nie ma w Stolicy ;)

3,551

Kwiatek to żadna spina... tylko absolutnie się z Tobą zgodzić nie mogę. To co mówisz absolutnie przeczy całej idei wspólnego kumplostwa a co za tym idzie wspólnego latania w gronie ludzi których szanujesz i im ufasz :(
Od zmusiłeś mnie do takiego uzewnętrznienia.

Jakby to po gejowsku nie zabrzmiało... ja też Cię lubię Kwiatuszku ;) z tego tylko powodu jestem dla Ciebie tak miły ;)

3,552

http://webpages.charter.net/eagle91/Replies/PoopAndFlies.gif
to chyba chodzi o to że "w kupie raźniej", bo naprawdę na tyle sm'ów w wa-wie tak chu i owe zaiteresowanie tematem, może niektórzy się boją że za szybkie tempo? a  przecież do dobrej jazdy nie trzeba zamykać szafy

ps. no co ty sebo nie będę zapierdzielać do ostrowca :)

3,553

dukeSebo napisał/a:

Kwiatek to żadna spina... tylko absolutnie się z Tobą zgodzić nie mogę. To co mówisz absolutnie przeczy całej idei wspólnego kumplostwa a co za tym idzie wspólnego latania w gronie ludzi których szanujesz i im ufasz :(
Od zmusiłeś mnie do takiego uzewnętrznienia.

Jakby to po gejowsku nie zabrzmiało... ja też Cię lubię Kwiatuszku ;) z tego tylko powodu jestem dla Ciebie tak miły ;)

A być może. Ja Was w sumie prawie nie znam, wiec nie odczuwam tego co Ty. Ale chyba już wiem o co chodzi. Ale nie smuć się. W połowie września wrócę to pojedziemy w stronę zachodzącego słońca :)

3,554

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/no-i-co
http://also.kottke.org/misc/images/jackson-5-scooters.jpg
jeździmy coś ?

3,555 Ostatnio edytowany przez SuperMocarz (2011-08-01 11:52:31)

Jutro biorę wolne, dziś kończę o 15 pracę - mam taką nadzieję i mogę się poustawiać gdzieś gdziekolwiek. Tylko bez enduro mi tylko bo przyjechał do mnie brat i daję mu hornecinę - wiec tylko latanie po asfalcie wchodzi w grę. Myślę że tak około 17 - 18 możemy się ustawić.

No to jak?? Latamy?? Pytanie czy PAN DESZCZ da se spokój i spierdyli gdzieś w cholerę na chociaż 2 dni :( :(

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE