Odp: Supermotowy Terror Warszawy
kurna hornet, no to jak nie przeszkadza wam że ktoś się wlecze 90 to ja się piszę, gdzie, która ?? (no ludzie pobudka !!)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 236 237 238 239 240 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kurna hornet, no to jak nie przeszkadza wam że ktoś się wlecze 90 to ja się piszę, gdzie, która ?? (no ludzie pobudka !!)
bankowy o 18stej??
obecny
to sie terror szykuje na dwa SMy :)
Podlecę na Cafe więc terroru nie będzie :cool: Chociaż CRFa kopie i rzuca się w boksie... tak się rwie do latania ;)
no to fajnie - zobaczę cafe w akcji :)
DRZ SM
DRZ E SM
Hornet
Cafe
ale smietanka :)
siemano
nie znam Was ale postaram sie podjechac na bankowy na 18, to bedzie jednego wiecej do terroru
tez DRZ na FCR39MX, 3x3, kolektor z e
pozdr.
jak moto bez zegarow/komputera odpali to jestem tez...tyle ze jakos sie zlapiemy bo musze kawalek po kata podjechac:]
a a a a a a awanturaaaaaaaaaaaaaaaa!!
No i co?? Nic sie nie dzieje, nikt nie lata :)
Gałka ma jeszcze podjechać Huskom. Szykuje się terrorystwo jak sie patrzy
TEMAT ŻYJE!!!!!!!!!!!! :) Hurra!
Kto jeszcze chętny?? Bo to chyba będzie najwieksza ustawka w tym roku nie licząc naszych zlocików gdzie terror Sulejowa czy Sztumu i Krynicy Morskiej szedł na 15 bajków :) :p
To co ja tam między wami na Cafe będę robił. he ? :(
CRFa kobyło moja !! jedziemy na spacerek :) cieszysz się... spokojnie, spokojnie... już, już zaraz wyjdziemy. :D hihi.
Ja pierdolę przez was muszę latać. :mad:
tak na komendę, bo komuś się chce, bo czyjś brat do tego cioteczny przyjechał. :mad: wrrrr
Sprawdzać tel. bo nie wiem czy na stacje dojadę. Już chyba ze 3 razy z CRFy do czegoś tam spuszczałem :|
nie chcesz?? Zostań w domu i pij piwo za 1.63 pln puszka :)
Za 1.69 gamoniu :D a dodam że to piwo o klasę wyżej stojące od tego za 1.63 :cool:
ze wględu że wszyscy dzwonią że sie nie wyrobią i że gamoń i paparuch z pyr też sie zawsze spóźnia to bez stresu na 18 30 też będzie dobrze.
Do zoba lesze i leszczynki :)
Może was gdzieś złapię ok 20 bede dzwonił tzn oskar i bico :)
Strony Poprzednia 1 … 236 237 238 239 240 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.100 sekund, wykonano 44 zapytań