To i ja coś skrobnę. Bo po powrocie zgasłem jak świeczka. (a teraz już się wyspałem) Trudno się dziwić bo 130 km. ostrym tempem i wymagająca trasą daje w kość... ale to najlepsze uczucie jakie znam... takie totalne zjebanie po ostrym lataniu.
Grupa była zacna bo 8 motocykli a w niej poznaliśmy Oskaaa i zaszczyciła nas swoją obecnością sama pani/panna ;) Gałka :D
Powiem tak...wstydźcie się ciotki bo dziewczyna niejednego z was by objechała ;)
W chwili gdy grupa się przerzedziła a Gałka się rozkręciła hihi ;) Powiem to tak, że cholernie fajnie mi się za Tobą popylało... musiałem utrzymywać dobre tempo byś mi między furami nie uciekła. ;)
Zwątpiłem że jeszcze możemy latać w terrorze jak za starych dobrych czasów...ale po dzisiejszym lataniu mam nadzieję że TERROR ożyje :)
Mam również nadzieję... że dla Gałki to było pierwsze ale nie ostatnie z nami latanie :)
Zajebiście wam wszystkim dziękuje :) Brzoza podziękuj bratu za ustawkę ;) a i jeszcze jedno Brzoza ty gamoniu bylem 3 na ustawce i to ja czekałem na CIEBIE :D lanserze w białym kombi (brylowałeś w towarzystwie tam pod makiem) ;)
Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR