3,571

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

no i żeś sie obsrał a nie nas złapał.

Chłopaki - i dziewczyno - dzięki że nie daliście dupy i pokazaliście Młodemu jak warszafka lata :)

Ps. podobał mi się ten terrorek - pierwszy taki w tym roku - hahaha

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

3,572

Bylo gruuubo...dawno tak nie polatalem:):):) w koncu sie cos zaczyna ruszac.
Pozdro:)

3,573

http://exiledonline.com/wp-content/uploads/2009/11/beaker1.jpg

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

3,574

http://bi.gazeta.pl/im/3/9964/z9964663X,Mezczyzna-w-wieku-ok-25-30-lat--wzrost-ok--180-cm-.jpg

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

3,575 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-08-02 04:53:39)

To i ja coś skrobnę. Bo po powrocie zgasłem jak świeczka. (a teraz już się wyspałem) Trudno się dziwić bo 130 km. ostrym tempem i wymagająca trasą daje w kość... ale to najlepsze uczucie jakie znam... takie totalne zjebanie po ostrym lataniu.
Grupa była zacna bo 8 motocykli a w niej poznaliśmy Oskaaa i zaszczyciła nas swoją obecnością sama pani/panna ;) Gałka  :D

Powiem tak...wstydźcie się ciotki bo dziewczyna niejednego z was by objechała ;)

W chwili gdy grupa się przerzedziła a Gałka się rozkręciła hihi ;) Powiem to tak, że cholernie fajnie mi się za Tobą popylało... musiałem utrzymywać dobre tempo byś mi między furami nie uciekła. ;)

Zwątpiłem że jeszcze możemy latać w terrorze jak za starych dobrych czasów...ale po dzisiejszym lataniu mam nadzieję że TERROR ożyje :)
Mam również nadzieję... że dla Gałki to było pierwsze ale nie ostatnie z nami latanie :)

Zajebiście wam wszystkim dziękuje  :) Brzoza podziękuj bratu za ustawkę ;) a i jeszcze jedno Brzoza ty gamoniu bylem 3 na ustawce i to ja czekałem na CIEBIE :D lanserze w białym kombi (brylowałeś w towarzystwie tam pod makiem)  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

3,576

Seba czyli nie sprzedajesz CRF'y? :D

Kula daje fula :D 

http://www.youtube.com/watch?v=FdCnQNuojUw

3,577

Ale wstyd...jade dzis rano do pracy, na pelnej pi z dzie...wskakuje na chodnik, przede mna 3 schody...i cos mi zaswitalo...wjedziesz...i sie wyjebalem i wpadlem na zaparkowana alfe. Hmmm... teraz juz wiem, ze najechalem pod zlym katem:] Ale coz, nastepnym razem sie uda:]

3,578 Ostatnio edytowany przez gałka (2011-08-02 10:46:33)

Dobra, dobra;) Już bez takiego słodzenia! :D Ponawiam zaproszenie na czwartkowy trening!

No i bardzo dziękuję za super latanie! Trasa - REWELACJA!! :)

:)

3,579

Siemanko

Było kozak!
Dzięki za jazdę, miło było poznać i polatać. Jaram się.

pozdrowki

pozdrawiam

3,580 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-08-02 13:54:22)

gałka napisał/a:

Dobra, dobra;) Już bez takiego słodzenia! :D Ponawiam zaproszenie na czwartkowy trening!

No i bardzo dziękuję za super latanie! Trasa - REWELACJA!! :)

Gałka csiii... tu nie używamy słów trening/trenowanie... samodoskonalenie swoich umiejętności  :D (by nie było że nagle taki słodki się zrobiłem i to tylko dla Ciebie) to zabija ducha terrorysty.  :mad:

Na ten przykład: Beret, wymaga doskonalenia techniki zapierdalania po chodnikach/krawężnikach... więc temat najbliższego treningu "technika latania po schodach w górę i w dół" :D

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

3,581 Ostatnio edytowany przez radziu (2011-08-02 13:56:21)

Trza by zreanimowac el terroro :)

DRZ 400 Y
Husaberg F(E)S 570

3,582

http://i.wp.pl/rozrywka//gallery562393/2010/03/10/kolejka_przed_sklepe_73024g_1268323634.jpg
słyszałem że są jeszcze wolne miejsca ! i to za darmo ! dawać dawać

3,583 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-08-02 15:11:18)

Tego samego zdania są wszyscy obecni na wczorajszym terrorze ;)

Dla tych mniej zorientowanych. Latanie po mieście wcale nie musi oznaczać latania od świateł do świateł.  ;)

Naszego nawigatora Tom Toma (Figiel) nikt i nic nie przebije. chłopak potrafi nas poprowadzić 20 km po asfalcie nie wyjeżdżając na główne drogi.  :D Droga Bartycka- Konstancin piękna traska ;)

3,584

nie chcę naciskać, ale dziś coś ?

3,585

hehehe, szkoda że nie mieszkam w Wawie :(