Ale tu przyznam im racje, że chłopaki jak najbardziej w dobrych intencjach zaczęli. A te kilka postów nie do końca było na miejscu... i nie tak wygląda krytyka. To był zwykły "pocisk" po chłopakach. :|
Każdy robi swoje, każdy czerpie radość na swój sposób a łączy nas chyba jedno :) i jedno jest pewne... daje nam radość SM.
Ja bym tego nie roztrząsał i nie analizował czy latanie po mieście jest/ma sens czy też nie...
Bo czy pokręcenie się w kółko po torze na jednej muldzie, hopie i profilu... daje więcej niż 50 km. nakręcony w trudnym terenie... Nie mają najmniejszego sensu takie dywagacje. Jestem lepszy bo latam na torze, jestem lepszy bo latam każdego dnia;)
Nie o to tu chodzi i nie taka jest chyba idea takich miejsc... jak to forum.
Jednych kręci codzienne obcowanie ze sprzętem a inni najczęściej z braku czasu... wybierają opcje czekam przestępując z nogi na nogę 3 tygodnie, skreślam dni na kalendarzu do zawodów czy treningu. Pakuje sprzęta na przyczepkę, tłukę się przez pół Polski, polatam przez dwie godziny w kółko i wracam przez pół Polski.
Nie powinniśmy wypinać się jedni na drugich, tylko z tego powody że każdy ma swoje priorytety.
Już napisałem w temacie "różne filmiki" co o tym myślę i powtórzę to jeszcze raz. Zaszczepianie w ludziach klimatu i zabawy zaczyna się od takich akcji... zaczyna sie właśnie w ten sposób. Jeśli chłopaki zaczną robić filmiki- zaczną to oglądać ludzie a jest pewne że wielu z nich zakrzyknie: tak, tak chcę i muszę tego spróbować. A SM to jest to !!!!
Nikt nie mówi że ten chłopak jeden z drugim... będzie przez resztę życia terroryzował staruszki na pasach... część z nich trafi na tor i tak będzie propagować SuMo już na innym etapie.
Warto nad tymi moimi wypocinami chociaż przez chwilę się zastanowić :)
Czasami też warto powstrzymać szyderę bo działa to w dwie strony.
Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach 44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR