46

Odp: PIMPSTAR POLAND (Roosterz Crew) :)

Nie dyskutujmy o poziomie jaki był tu zaprezentowany. Bo skrytykować/ wyrazić swoją niekoniecznie dobrą opinię - też trzeba umieć. bo każdy może napisać ty taki i owaki wsadź se w dupe swój pomysł ... :( ale co to za opinia... takie to odrazu mam w d... ważna jest krytyka, z której coś się wyciągnie...

Ps. ale znowu podjarałem się filmami POC :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

47

no to ja dodam od siebie, że inicjatywa słuszna - a jej realizacja - szczerzę życzę by wyszła jak najlepiej :D może coś ruszycie w PL w temacie SM  :cool:

48

Oj tam oj tam..Róbcie swoje a na innych się nie oglądajcie. Wy chociaż latacie a ja codziennie sprawdzam czy kolano już się na tyle zgina by hamulcem swobodnie operowac...

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

49

Dziękuję za wszystkie wypowiedzi, szczególnie te na otuchę :)
W miarę rozwoju będziemy się starali wrzucać ciekawe materiały promujące SUMO w Polsce.
Jeśli chodzi o Pimpstar to cały support crew był stworzony za ich zdecydowaną zgodą, rozmawiałem z Jensem i bardzo ucieszyli sie, że chcemy promować markę w Polsce.
Zobaczymy co z tego wyjdzie, start jest w zasadzie od zera i sami podchodzimy do tego z pewną dozą ciekawości  :rolleyes: tudzież raz jeszcze serdecznie dziękuję za wszystkie słowa wsparcia.

Kuba.

Mechaniczna pomarańcza.

50

Ranger88 napisał/a:

No nie odpuszczą... :] Słyszałem o jakimś komencie na tablicy Naszego funsite'u - o niego Ci chodzi? Bo teraz tam nic nie ma - nie wiem nie było mnie, niedawno wróciłem i odpaliłem kompa a jakbyś czytał ze zrozumieniem to pewnie byś zrozumiał... :] że pisałem o Prv Msg od Jeniza przecież to chyba napisane jest jak byk, że pisał do mnie Jenizo... :) a nie ku... Pimpstar na naszej tablicy czy gdziekolwiek indziej :D - pokzać Ci ją? :] A z moim angielskim jest całkiem nieźle :]

aa i z tym "i to jest tyle" to ma się do następnej częsci zdania a nie poprzedzającej... apropo Twojego czytania ze zrozumieniem Drogi Kolego :):):)

Tak rozumiem jak piszesz. Napisz po polsku tak, zeby Cie rozumiano tak, jak bys chcial byc rozumiany.

Tak, chodzi mi o komentarz na FB.

Moze i niektore komentarze na forum byly przesadzone, ale jest takie powiedzenie. "Jesli ktos Ci mowi, ze jestes oslem, olej to i rob swoje. Jesli mowi Ci to juz kolejna osoba, kup sobie siodlo" Mozecie miec w dupie zdanie innych forumowiczow. Wasze prawo. Ale dla mnie podklejanie sie pod czyjas "marke", to zenada i slabo to wyglada. A calej historii o propagowaniu "idei" PimpStar poprostu nie kupuje i traktuje to jako probe wyjscia z twarza. Jezdzijcie i miejcie z tego fun. Robcie filmiki. Wrzucajcie je na forum itd. itp. Ale nazwe wymyslcie swoja, bo plagiatow nikt nie lubi.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

51

Myślę że po tym jak wszystkim opadły emocje... chłopaki przyjęli słowa krytyki, nawet za tą krytykę podziękowali ;) Jeszcze raz wszyscy na spokojnie przeczytali posty ze zrozumieniem i dalej będzie tak jak było... Czyli bez waśni i sprzeczek.  :)

Ja raczej bym się zastanowił czy my wszyscy na tym forum... czytamy ze zrozumieniem, czy wzajemnie rozumieć się chcemy !!
Czasami mam wrażenie że wchodzimy tu by tylko coś z siebie wyrzucić. Nie czytając posta wyżej, nie czekając na odpowiedz.

P.s. Nie, nie !! Jakub, plusy i minusy by nam w tym nie pomogły. :D A podzieliły nas jeszcze bardziej  :|

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

52

Kolego - plagiat ma miejsce, kiedy autor nie wyraża zgody.
W naszym przypadku był zarówno kontakt z pimpstarem jak i  zgoda z ich strony na realizację grupy supportowej.

Mechaniczna pomarańcza.

53

Już każdy tu sobie wyrzucił co mu na żołądku leżało. Jedyne co teraz można zrobić... to zmyć się z fasonem  :D

[url]http://www.youtube.com/watch?v=PhVd5Whlsm4&feature=player_embedded[/url]

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

54

qb napisał/a:

Kolego - plagiat ma miejsce, kiedy autor nie wyraża zgody.
W naszym przypadku był zarówno kontakt z pimpstarem jak i  zgoda z ich strony na realizację grupy supportowej.

Ok. Masz racje. Plagiat to niewlasciwe slowo. Sorka.

55

Nie ma sprawy ;) Niech moc będzie z Tobą!

Mechaniczna pomarańcza.

56

Po. 1 dukeSebo masz już plecy w Pile ;) po. 2 tegma, nikt się nikomu nie odgraża itp. tylko napisałem wyraźnie, że jak ktoś ma coś tymbardziej nie przyjemnego do powiedzenia mi czy też Nam to niech wstrzyma się z tym i zwyczajnie wygranie Nam czy mi to w oczy bo na forach to każdy potrafi ironizować, szydzić itd. W realu już nie zawsze :] więc jeśli kogoś na to stać za monitorem komputera to tylko mam nadzieje, że w realu też :] Taką ja uznaje zasadę... Ale nie w tym rzecz pogadali sobie. Tak jak napisałem wcześniej mówcie co chcecie ja już kiedyś na forum się do tego odnosiłem, że należę do ludzi którzy raczej wartościują czyny nade słowa więc pozostaje powielić mi to co już w tym temacie napisałem. Podchodźcie do tego jak chcecie - czas pokaże co z tego będzie :]
Jery - a do Ciebie skarbie mam tyle: fajnie, że ogarnąłeś bluzy itd. sam jedną z nich nosze i nawet jestem Ci za to wdzięczny. Wiem, też że cholernie lubisz się czepiać. Pamiętam jak na temacie o bluzach założyłeś, że nie wpłacę na bluzę bo nie chciało czytać mi się 40 stron pierd... o niczym :] nie wiem co jedno ma do drugiego, ale efekt był taki że wpłaciłem jako jeden z pierwszych :] teraz też musiałeś się do czegoś przypierd... Sprawe "komenta" wyjaśniłem Ci już wystarczająco jasno-nie chodziło mi o żadne koment tylko o to co Jenizo pisał mi na privie. Kolejna sprawa to wydaje mi się, że generlanie nie mam problemu z komunikatywnością a konkretniej z odbiorem przez moich odbiorców tego co Im przekazuję tak jak chce im to przekazać :] No i znowu kto tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem... Oj Jerx, Jerx... To nie jest żadne podklejanie się pod czyjąś markę tylko... no tyle było o tym pisane, chłopie! :) Na chłopski rozum każdy chciał by stworzyć coś własnego, oryginalnego itd. i może ja/My nawet też, ale połączyło Nas jedno - wszystkich z Nas jakoś Pimpstar ujął i pod kątem Naszego zwolennictwa tego, że brandu chcemy pomimo Naszego Crewu szerzyć Pimpstarowe założenia, zrzeszać ludzi itd. Zresztą - ile o tym można :] Plagiatów czy jakbyś inaczej to nazwał - wg. Ciebie (no kopii w sensie) nikt nie lubi - powiedziałem, czas pokaże :]
Pozdrawiam wszystkich :]

P.S. Jery ponwnie przypierd... się o coś zupełnie bez sensu i znowu zupełnie bez podstawnie - zastanów się Nad sobą bo wkręcasz nie potrzebny tutaj (mówie o forum) kwas... Ja/My naprawde nie chcemy  źle - zupełnie przeciwnie. pzdr

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

57

Widze co piszesz. Pytanie czy w to wierze. Swoje zdanie mam i dla mnie wyglada to jak wyglada. Na temat "plagiatu" napisalem sprostowanie wiec wiesz... kto tu sie przyp.... Mysle ze dalsze pisanie na ten temat do niczego nie prowadzi. Ty i ja opisalismy swoj punkt widzenia.

58 Ostatnio edytowany przez Ranger88 (2011-06-02 19:13:35)

Haha a w co Ty masz niby wierzyć? Pisałem Ci - chcesz? :) Moge Ci pokazać privy od Jeniza Bosh... :) no kwestia plagiatu kwestią plagiatu, ale przypierd... się pierwszy wcześniej... i teraz znowu, ja tylko się bronie, ale tak jak mówisz to nie ma sensu - do niczego (napewno dobrego) to Nas nie zaprowadzi :] Pozdrawiam jeszcze raz :]

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

59 Ostatnio edytowany przez Ranger88 (2011-06-02 19:45:53)

Na spokojny rozruch parę przypadkowych fotek z w sumie pierwszego wspólnego i naprawdę skromnego latania bo był to pełen spontan a było Nas tylko 3  :]
P.S. Ferst kroki na moim smc :] - w motogodzinach łącznie mam na nim może... ze jedną...? Albo i nawet nie :)  :] i przy okazji nie lychy dzwon na "dercie" ;)

Aha! i środkowy palec w lasy został wystawiony zupełnie bezmyślnie, żeby nie było :]

Post's attachments

Attachment icon 2.jpg 418.35 kb, 62 downloads since 2011-06-02 

Attachment icon 222.jpg 455.25 kb, 74 downloads since 2011-06-02 

Attachment icon 4.jpg 432.22 kb, 60 downloads since 2011-06-02 

Attachment icon 5.jpg 309.83 kb, 61 downloads since 2011-06-02 

Attachment icon 6.jpg 489.29 kb, 59 downloads since 2011-06-02 

Attachment icon lol2.jpg 417.77 kb, 61 downloads since 2011-06-02 

Attachment icon lol3.jpg 298.34 kb, 67 downloads since 2011-06-02 

R1

60

Gdzie latacie? To jakies lotnisko wojskowe?
Wyglada na piekne miejsce do zabawy

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30