61

Odp: PIMPSTAR POLAND (Roosterz Crew) :)

Ranger88 napisał/a:

Haha a w co Ty masz niby wierzyć? Pisałem Ci - chcesz? :) Moge Ci pokazać privy od Jeniza Bosh... :) no kwestia plagiatu kwestią plagiatu, ale przypierd... się pierwszy wcześniej... i teraz znowu, ja tylko się bronie, ale tak jak mówisz to nie ma sensu - do niczego (napewno dobrego) to Nas nie zaprowadzi :] Pozdrawiam jeszcze raz :]

Specjalnie dla Ciebie powtorze. Nie wierze, ze to wszystko jest tylko i wylacznie dla propagowania PimpStar w Polsce. Dla mnie to pojscie na latwizne i przyklejanie sie do kogos "slawnego" Jedyna roznica, ze prosiliscie o zgode.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

62

Foty super :)

Ekstra sprawa, że własny team założyliście i tym lepiej, że właśnie Pimpstar was w tym popiera. Bądź co bądź będzie wam się łatwiej wypromować :)
Nazwa.... wy ją wybraliście i wam się ma podobać - koniec na ten temat ;)

Jeździjcie, zapie*dalajcie, bawcie się i róbcie wszystko to na co macie chęć i ochotę. Filmik zróbcie, pochwalcie się. Będzie się działo. Ja was w tym popieram :D

Go big or go home!
Największa forma kontroli jest wtedy kiedy myślisz, że jesteś wolny.

63

Daniken czarny bracie... ;). Jery no to dla Ciebie no... myśl sobie co chcesz.
Tak to Pilskie lotnisko - kiedyś tam była... zajebista jednostka Pułk Bojowy (myśliwce)

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

64

po przeczytaniu tego co tutaj wszyscy dodali od siebie mogę stwierdzić.....inicjatywa nasza  wydaje się być nam słuszna bo coś się ruszy tak jak niektórzy już to napisali....krytyka co po niektórych aż za dosadna i z szyderczą podkładką...co się wiąże z ostrą naszą ripostą :D bo nie pozwolimy sobie wskoczyć na głowę.....będzie co będzie nadal uważamy, że to słuszne pomimo pesymizmu ze strony niektórych forumowiczów ale i też pozytywne wypowiedzi co nas bardzo cieszy i buduje....jeżeli chodzi o promowanie to nie chcemy się pod nikogo podszywać a po prostu jednoczyć siły z innymi poza krajem....przecież to nic złego... :) Przecież nie tylko My (tzn ludzie z Piły) jesteśmy ludźmi którzy chcą coś zrobić aby było przyjemniej lepiej i weselej...a myślę, że pomysł jest na prawdę przedni, a  niektórzy źle odebrali nasze intencje, bo pomyśleli, że chłopaki z Piły chcą się przykleić do Pstar i ich powielać czy jak to tam się zwie (plagiat)....to ma na celu jednoczenie sił SUMO Panowie...

Pozdrawiam wszystkich zwolenników i przeciwników...

65

Tot sabaka zaryta jak to mówią nasi wschodni sąsiedzi ;)
Proponuję zakończyć temat, jedni mają swoje zdanie a inni swoje i nie ma co łbów urywać, za to, że "moja prawda jest bardziej prawdziwa". Dzisiaj robimy grilla i będziemy obgadywać kilka spraw, więc jeśli Ranger zacznie wypisywać jakieś bzdury o 2 czy 3 w nocy to proszę, wybaczcie mu ;)

Mechaniczna pomarańcza.

66

H

qb napisał/a:

więc jeśli Ranger zacznie wypisywać jakieś bzdury o 2 czy 3 w nocy to proszę, wybaczcie mu ;)

Hehe piękne i szczere ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

67 Ostatnio edytowany przez Ranger88 (2011-06-03 13:22:21)

qb napisał/a:

Tot sabaka zaryta jak to mówią nasi wschodni sąsiedzi ;)
Proponuję zakończyć temat, jedni mają swoje zdanie a inni swoje i nie ma co łbów urywać, za to, że "moja prawda jest bardziej prawdziwa". Dzisiaj robimy grilla i będziemy obgadywać kilka spraw, więc jeśli Ranger zacznie wypisywać jakieś bzdury o 2 czy 3 w nocy to proszę, wybaczcie mu ;)

O 2 / 3 w nocy to będę Cię zapinał w czoko oko :D:D:D bo mówiłeś - że tak jest... spoko :D:D:D

P.S. dukeSebo że niby jakieś bzdury tu pisałem...? Cytować - czekam

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

68

[url]http://www.youtube.com/watch?v=nFBBD1Eim1E[/url]

normalnie Piła tango...

"Jak dla mnie możesz sobie ich k**** kupić nawet 15 i żadnego nie umieć odpalić"

69 Ostatnio edytowany przez Ranger88 (2011-06-03 13:49:54)

nooo własnie... Piła Tango :] "Znam takie miejsca, gdzie lepiej chodzić z nożem. Całe górne i podlasie, wszyscy są za Kolejorzem... Statek Piiła Tango... Czarna Bandera..." ;)

R1

70

Ranger88 napisał/a:

O 2 / 3 w nocy to będę Cię zapinał w czoko oko :D:D:D bo mówiłeś - że tak jest... spoko :D:D:D

O jak taka impreza się szykuje to idę i kupię nam świeczki żeby było romantycznie!  :D

Mechaniczna pomarańcza.

71

qb napisał/a:

prawdziwa". Dzisiaj robimy grilla i będziemy obgadywać kilka spraw, więc jeśli Ranger zacznie wypisywać jakieś bzdury o 2 czy 3 w nocy to proszę, wybaczcie mu ;)

Ranger88 napisał/a:

P.S. dukeSebo że niby jakieś bzdury tu pisałem...? Cytować - czekam

Zapytaj qb on przecież lepiej zna twoje możliwości hehe  :lol: jeśli już góry nas przeprasza  ;) hihi

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

72

dukeSebo napisał/a:

Zapytaj qb on przecież lepiej zna twoje możliwości hehe  :lol: jeśli już góry nas przeprasza  ;) hihi

Ranger po litrze czystej zmienia się w nadczłowieka :D
Istny LUCYFER! :D

Mechaniczna pomarańcza.

73

... :)

R1

74

qb napisał/a:
dukeSebo napisał/a:

Ranger po litrze czystej zmienia się w nadczłowieka :D
Istny LUCYFER! :D

chyba Ty...;p ahahha

75

kto to jest Jeniz?? Myślałem że współwłaściciel marki Pimpstar to Jens Elgeskog - i ma ksywę Jenzino... :)

Brawo chłopaki, fajnie że się coś u was dzieje, tylko chociaż latajcie w koszulkach Pimpów skoro już sie tak nazwaliście. Bez tego to niestety szydera was czeka z każdej strony.
Pozdro.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE