Po. 1 dukeSebo masz już plecy w Pile ;) po. 2 tegma, nikt się nikomu nie odgraża itp. tylko napisałem wyraźnie, że jak ktoś ma coś tymbardziej nie przyjemnego do powiedzenia mi czy też Nam to niech wstrzyma się z tym i zwyczajnie wygranie Nam czy mi to w oczy bo na forach to każdy potrafi ironizować, szydzić itd. W realu już nie zawsze :] więc jeśli kogoś na to stać za monitorem komputera to tylko mam nadzieje, że w realu też :] Taką ja uznaje zasadę... Ale nie w tym rzecz pogadali sobie. Tak jak napisałem wcześniej mówcie co chcecie ja już kiedyś na forum się do tego odnosiłem, że należę do ludzi którzy raczej wartościują czyny nade słowa więc pozostaje powielić mi to co już w tym temacie napisałem. Podchodźcie do tego jak chcecie - czas pokaże co z tego będzie :]
Jery - a do Ciebie skarbie mam tyle: fajnie, że ogarnąłeś bluzy itd. sam jedną z nich nosze i nawet jestem Ci za to wdzięczny. Wiem, też że cholernie lubisz się czepiać. Pamiętam jak na temacie o bluzach założyłeś, że nie wpłacę na bluzę bo nie chciało czytać mi się 40 stron pierd... o niczym :] nie wiem co jedno ma do drugiego, ale efekt był taki że wpłaciłem jako jeden z pierwszych :] teraz też musiałeś się do czegoś przypierd... Sprawe "komenta" wyjaśniłem Ci już wystarczająco jasno-nie chodziło mi o żadne koment tylko o to co Jenizo pisał mi na privie. Kolejna sprawa to wydaje mi się, że generlanie nie mam problemu z komunikatywnością a konkretniej z odbiorem przez moich odbiorców tego co Im przekazuję tak jak chce im to przekazać :] No i znowu kto tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem... Oj Jerx, Jerx... To nie jest żadne podklejanie się pod czyjąś markę tylko... no tyle było o tym pisane, chłopie! :) Na chłopski rozum każdy chciał by stworzyć coś własnego, oryginalnego itd. i może ja/My nawet też, ale połączyło Nas jedno - wszystkich z Nas jakoś Pimpstar ujął i pod kątem Naszego zwolennictwa tego, że brandu chcemy pomimo Naszego Crewu szerzyć Pimpstarowe założenia, zrzeszać ludzi itd. Zresztą - ile o tym można :] Plagiatów czy jakbyś inaczej to nazwał - wg. Ciebie (no kopii w sensie) nikt nie lubi - powiedziałem, czas pokaże :]
Pozdrawiam wszystkich :]
P.S. Jery ponwnie przypierd... się o coś zupełnie bez sensu i znowu zupełnie bez podstawnie - zastanów się Nad sobą bo wkręcasz nie potrzebny tutaj (mówie o forum) kwas... Ja/My naprawde nie chcemy źle - zupełnie przeciwnie. pzdr
"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1
www.youtube.com/ranger88z