31

Odp: PIMPSTAR POLAND (Roosterz Crew) :)

rafalski79 napisał/a:
cross napisał/a:

tekstu z wsia  poprostu nie podchwyciliscie  ;)  bardziej ma to na celu okreslenie ze cos sie dzieje a nie wysmianie ale widocznie  czyjeś kompleksy biorą góre ;)

takie teksty są poniżej pędzla i nie miało to nic wspólnego teraz z tym co napisałeś ale widać że kupa mięci.....w Pile powstaje grupa SUMO i zapraszamy ludzi z Miasta i ze Wsi...wszyscy mile widziani...;)

No tosz o tosz cały czas sie Nam rozchodzi... :) Ja sam ze wsi... :) a kompleksy to mają nastolatki :]

Cross po co pić jakimiś aluzjami? Masz jaja? Wal prosto z mostu o co/kogo Ci chodzi :] jeszcze większy szacun zyskał byś gdybyś, powiedział to tym osobom które masz na myśli prosto w oczy :] pzdr :]

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

32

dukeSebo napisał/a:

A szacun dostaniecie nie za latanie na kole i zadymy na forum a za fajne filmiki i generalnie fajna atmosferę.
A energię spożytkujcie na latanie by nie skończyło się tak jak u nas... że któregoś pięknego dnia okazuje się że nie ma z kim latać.
Jednego roku jest napinka na latanie a w kolejnym... ci sami ludzie mówią, że mnie to nigdy nie bawiło, jazda bez sensu po mieście... itp. farmazony.

Ale to właśnie my tak chcemy! Nie inaczej! :) Ale widzisz co sie robi... :] no a na leb tez nie mozna sobie pozwolić wejść bo od takich pierdol sie zaczyna :]

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

33 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-06-01 01:20:07)

Ranger przeczytałeś mego posta czy masz go w dupie ???? no widzisz teraz lepiej uspokoiłeś się doczytałeś :) (zrobiłem edycje)
Takie emocje są niepotrzebne bo naprawdę nic z tego nie wynika a po kiego skłócać się w jedynym miejscy gdzie jakoś tam się dogadujemy.

Naprawdę róbcie swoje ale bez zdeczka chamskich tekstów i z jednej i drugiej strony . Bez odgrażania że przyjedzcie do Piły i takie tam szczeniackie teksty, bo Ranger przyznasz że żadna to idea.

To proponuje... informujcie nas co i jak, ja z przyjemnością będę śledził wasze poczynania na fejsie i tyle.
Wszyscy na luz, na wstrzymanie.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

34 Ostatnio edytowany przez Ranger88 (2011-06-01 01:02:58)

dukeSebo napisał/a:

Ranger przeczytałeś mego posta czy masz go w dupie ????

Wlasnie Ci na niego odpisałem :]  aaa tak swoją drogą to ostatniego pisałem jak jeszcze Twojego nie widziałem, ale skoro tak ktoś do Nas to i tak napisał bym co pisałem :] :D

R1

35

dukeSebo napisał/a:

Panowie bez zbytniego napinania się... bo wyskakują żyłki na skroniach i takie tam. Ja polubiłem was na fejsie ale nie chcę tego żałować... zachowajcie dystans i luz ;) Bo zaczyna to trochę delikatnie mówiąc... niegrzecznie wyglądać.
A szacun dostaniecie nie za latanie na kole i zadymy na forum a za fajne filmiki i generalnie fajna atmosferę.
A energię spożytkujcie na latanie by nie skończyło się tak jak u nas... że któregoś pięknego dnia okazuje się że nie ma z kim latać.
Jednego roku jest napinka na latanie a w kolejnym... ci sami ludzie mówią, że mnie to nigdy nie bawiło, jazda bez sensu po mieście... itp. farmazony.

Walka o swoje zdanie to nie napinka, od początku chcemy stworzyć atmosferę do latania i nie tylko, fajnie by było coś stworzyć nietypowego i innego odbiegającego od normy w tym ponurym kraju...w końcu spotkać się nie tylko z ludźmi z miasta czy kraju a nawet spoza kraju b do tego byśmy chcieli też dotrzeć w późniejszym czasie....optymizm jak najbardziej.....mniej krytycyzmu i coś z tego będzie....dzięki Sebo za wsparcie

36

Skończmy temat , każdy niech robi co mu sie podoba . Historia nas wszystkich oceni

idzmy spać ku rwa

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201004/1271089824_by_Carllie_500.jpg

motoslide.com

37 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-06-01 01:13:10)

No i o to mi chodziło  :)  a wiem że potrafimy cieszyć się dokładnie z tego samego... nie ma nic piękniejszego niż zgrana ekipa do latania.  :(  Niestety już nie u nas... będę się cieszył jeśli wy będziecie się bawić i naprawdę trzymam kciuki  :)

A nazwa...  to wasza sprawa! Ja chcę widzieć efekty w postaci dobrych pomysłów.  ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

38

co ekipa wawka sie posypała ?

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

39 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-06-01 01:16:03)

Cross wyczerpałeś już przydział ironii w tym temacie  :mad: nie przeginaj  :D

Zresztą nie róbmy bajzlu w tym temacie :)

40

jakiej ironi całkowicie powaznie teraz kur... pytam. bo jesli tak jest to faktycznie ale wszedzie tak jest ze sie pasie pasie i potem samo padnie ...

41

Nie wiem co się dzieje ale... jak jest w temacie terror to sam widzisz. Może i w dobrym kierunku to idzie... bo po 30 na linie startową się ustawia. Nie wiem czy to gonitwa za pieniądzem (niestety zrozumiała w tym kraju) czy gderliwe żonki w domach ale nikt już tak nie spędza wolnego czasu... na zwykłym lataniu z kumplami :(

42

i min wlasnie dlatego wole platac rzadziej ale po torze  bo u nas tez pooumierało pare lat temu wszystko

a wy chopcy sie tak nie spinajcie bo sie wrzodow nabawicie :)) i powodzenia

43

chłopaki - Pisząc na forum- bierzcie pod uwagę to, że ktoś was skrytykuje - nie spinajcie się, nie denerwujcie , nie wygrażajcie się bo często nie wiesz z kim piszesz ... i skąd wiesz czy cross nie jest szefem mafii w katowicach :P

ja napisałem swoją opinię - działajcie, jeździjcie, trenujcie, nagrywajcie filmiki a my będziemy wtedy napiewno Was wspierać :) może latanie po mieście to nie moja zajawka (kiedyś może tak), ale chciał bym , aby więcej filmików z polskiej sceny Supermoto było na supermoto-central :) czy to filmów z zawodów czy z "miasta" bądź jak kto woli "wsi".

Pozdro i pokażcie na co Was stać !

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

44

a jak będziecie robić takie filmy jak POC Production, to jadąc do teściów do czarnkowa sam wam przywiozę kratę piwa z Gdańska

[url]http://dai.ly/lV4VzK[/url]

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

45 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-06-01 10:26:44)

Ale tu przyznam im racje, że chłopaki jak najbardziej w dobrych intencjach zaczęli. A te kilka postów nie do końca było na miejscu... i nie tak wygląda krytyka.  To był zwykły "pocisk" po chłopakach.  :|

Każdy robi swoje, każdy czerpie radość na swój sposób a łączy nas chyba jedno :)  i jedno jest pewne... daje nam radość SM.
Ja bym tego nie roztrząsał i nie analizował czy latanie po mieście jest/ma sens czy też nie...
Bo czy pokręcenie się w kółko po torze na jednej muldzie, hopie i profilu... daje więcej niż 50 km. nakręcony w trudnym terenie... Nie mają najmniejszego sensu takie dywagacje. Jestem lepszy bo latam na torze, jestem lepszy bo latam każdego dnia;)
Nie o to tu chodzi i nie taka jest chyba idea takich miejsc... jak to forum. 
Jednych kręci codzienne obcowanie ze sprzętem a inni najczęściej z braku czasu... wybierają opcje czekam przestępując z nogi na nogę 3 tygodnie, skreślam dni na kalendarzu do zawodów czy treningu. Pakuje sprzęta na przyczepkę, tłukę się przez pół Polski, polatam przez dwie godziny w kółko i wracam przez pół Polski.

Nie powinniśmy wypinać się jedni na drugich, tylko z tego powody że każdy ma swoje priorytety.

Już napisałem w temacie "różne filmiki" co o tym myślę i powtórzę to jeszcze raz. Zaszczepianie w ludziach klimatu i zabawy zaczyna się od takich akcji... zaczyna sie właśnie w ten sposób. Jeśli chłopaki zaczną robić filmiki- zaczną to oglądać ludzie a jest pewne że wielu z nich zakrzyknie: tak, tak chcę i muszę tego spróbować. A SM to jest to !!!!
Nikt nie mówi że ten chłopak jeden z drugim... będzie przez resztę życia terroryzował staruszki na pasach... część z nich trafi na tor i tak będzie propagować SuMo już na innym etapie.

Warto nad tymi moimi wypocinami chociaż przez chwilę się zastanowić   :)
Czasami też warto powstrzymać szyderę bo działa to w dwie strony.