Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
dukeSebo juz wiem ze ...nie jade :( ... moge zapomniec o wolnym w sobote ...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dukeSebo juz wiem ze ...nie jade :( ... moge zapomniec o wolnym w sobote ...
Uf... martwiłem się że załatwisz sobie wolne a ja nie zrobię fury. Jeśli by było trzeba to bym nawet pożyczył samochód, tak by nie stracić twarzy.
Czekałem tylko na twoją odpowiedz, więc olewam furę i jadę na kołach... właśnie mam na warsztacie moje lagi, zmieniam uszczelniacze olejowe :D
Spoko jeszcze będą inne okazje, zresztą nie masz czego żałować... trochę zimno się zrobiło. Oczywiście nic nam nie może popsuć zabawy. Zrobimy coś w maju u Bartka Supermoto na działce okolice Grójca... lasy, sady, szutry, asfalty... jest gdzie polatać :)
...
Spoko jeszcze będą inne okazje, zresztą nie masz czego żałować... trochę zimno się zrobiło. Oczywiście nic nam nie może popsuć zabawy. Zrobimy coś w maju u Bartka Supermoto na działce okolice Grójca... lasy, sady, szutry, asfalty... jest gdzie polatać :)
Co do pogody to ma być bez opadów i z dnia na dzień coraz cieplej, więc pogoda wam dopisze :)
Co do działeczki to mam nadzieję że w maju da się coś zorganizować. Oczywiście jeszcze muszę to zgrać ze starymi by nie jechali.
jak nie u Ciebie to u mnie .... mam dzialeczke nad zalewem-narew ...
no i zajebiście. Jak widać okazji nam nie zabraknie :)
Brzoza
Bartek DR
Pedrosa
Tabul
Hacker
Laska
Jery
Raju
Seba
Radzio
Meviu24 bez nocowania
Mike bez nocowania
Śledź bez nocowania
Ekipa zacna - dopisałem Radka z Legionowa, bo nie miał czasu sie zalogować. Będziemy o 12stej w ośrodku :)
Zlot forum.. to gdzie Staff? ;)
staf jak zawsze w plastikowej torbie, powiedziałbym że w samarce :) :)
Brzoza
Bartek DR
Pedrosa
Tabul
Hacker
Laska
Jery
Raju
Seba
Radzio
Meviu24 bez nocowania
Mike bez nocowania
Śledź bez nocowania
Bartolini76 bez nocowaniaEkipa zacna - dopisałem Radka z Legionowa, bo nie miał czasu sie zalogować. Będziemy o 12stej w ośrodku :)
w kombiaku przyjedź :)
juz wam zazdroszcze ...
albo nie ..... ;)
dukeSebo napisał/a:...
Spoko jeszcze będą inne okazje, zresztą nie masz czego żałować... trochę zimno się zrobiło. Oczywiście nic nam nie może popsuć zabawy. Zrobimy coś w maju u Bartka Supermoto na działce okolice Grójca... lasy, sady, szutry, asfalty... jest gdzie polatać :)Co do pogody to ma być bez opadów i z dnia na dzień coraz cieplej, więc pogoda wam dopisze :)
Co do działeczki to mam nadzieję że w maju da się coś zorganizować. Oczywiście jeszcze muszę to zgrać ze starymi by nie jechali.
ogladalem pogode i ma byc 16 stopni i slonce w niedziele tez cieplo.a szesnastak to zajeb.....proponuje nie spotykac sie na osrodku tylko na stacji w sulejowie.naprzeciwko sa osrodaki przy ulicy fajne parkingi ze sklepikami i barami.widac wszystko jak na dloni z ulicy a jest tylko jedna od piotrkowa i od sulejowa.wiec kazdy kazdego widzi.mozna sie napisc i cos zjesc.a do bialej jest z 10 fajnymi serpentynkami w lesie wiec smigniemy razem.po co dymac osobno na osrodek.mysle ze to najrozsadniejsze rozwiazanie.w razie czego niech jeden poda telefon na forum i kazdy dojezdzajac do sulejowa moze zadzwonic i spytrac.bo potem bedzie szukanie sie.a godzina mysle ze miedzy 12 a 14.tyle mozna usiedziec .kto ma byc na 12 niech zostawi telefon.zapiszemy i z glowy.ja musze sie przedzierac lasami na quadzie bo niezarejestrowany wiec pierwszy nie bede.
Ja tez jestem za ta stacja. Ta mapka z osrodka to na gownie patykem jest wyrysowana. Nic nie widac, a adres tez jakis slaby.
Dobra, bede i ja.
Biceps sio do supermoto geju rumunski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Uszczelniacze na lagach wymienione... jeszcze tylko wymyje K&N zmienię olej: skrzynia, silnik... wezmę olej na jedną zmianę ze sobą :) pakuje plecak, mocuje śpiwór i czekam na start ;)
Strony Poprzednia 1 … 26 27 28 29 30 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.060 sekund, wykonano 74 zapytań