391

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

dużo tych niewiadomych. Stary, ogarniaj sie.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

392

Kur** jak ja wam zazdroszczę. Tylu chętnych było a teraz każdy cicho siedzi. Naprawdę nie ma nikogo chętnego na weekend 23/24 ?

SUPERMOTO - ma być głośno, niewygodnie i harcorowo !!!

393 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-13 23:14:17)

HEMP napisał/a:

Brzoza
Bartek DR
Pedrosa
Tabul
Hacker
Laska
Jery
Raju
Seba
Meviu24
Mike (sobota)
Hemp *

*jak dostane wolne w pracy ,odbiore moto po serwisie,przekonam łajf ze nie bedzie tam dup i ze nie wypije wiecej jak 3 browarki ,oraz jak dukeSebo sie nie rozmyśli by udostępnic mi miejsca na przyczepie ..... ok mi w aucie a moto na przyczepie :)

...jutro czeka mnie sporo załatwiania tego wszystkiego , do  jutra do 20 sie okresle na 100% ... mam nadzieje ze do zobaczenia  :cool:

Na miejsce na przyczepce możesz liczyć. :) Ja też mam jeszcze sporo do załatwienia... zmieniam uszczelniacze na lagach, zmieniam olej skrzynia, silnik... zakładam hak do fury, i na zakończenie przegląd fury. Więc nie mów mi HEMP że masz dużo do ogarnięcia.  :D hehe ale ja jestem przyzwyczajony, wszystko robię na ostatnia chwilę... napięcie i stres dodatkowo mnie motywuje.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

394

A gdzie do h... "Pilscy Terroryści"?! Oj, żebym ja był na miejscu...

"Kości się zrastają... Blizny kręcą dziewczyny... :) Ból przemija a chwała trwa wiecznie..." :)
R1

www.youtube.com/ranger88z

395

No mam tylko nadzieję, że w ten weekend będzie cieplej niż mówi o tym prognoza. Bo jak w nocy będzie +2'C to my w tych domkach odjebiemy:P

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

396

tabul napisał/a:

wiem że to ...ujowo brzmi ale mnie tylko ogranicza moje koło, jutro zadzwonię i ich pospieszę aby na piątek było. Niestety ponad 200km z rozjebanym przednim kołem (gdzie momentami szprychy mi o zacisk tarły), nie uśmiechało mi się jechać...

jak oprzednie to laduj na gume i na jednym tez dojedziesz.

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

397

Pędem przybędę!!! Bez noclegu, ale myślę, że łyknąc jeszcze okazję z Wami będę miał. Jeszcze tylko w zależności czy będę tyrał w nocy z piątku na sobotę przyjadę na bejcy czy z moto w samochodzie. Ale najważniejsze, że się poznamy i polatamy troszku razem. Barteksm dam Tobie znak, sygnał dymny w piątek po poludniu jak i o której lecę( ewentualna ustawka)

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

398 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-14 09:14:25)

hacker33 napisał/a:

No mam tylko nadzieję, że w ten weekend będzie cieplej niż mówi o tym prognoza. Bo jak w nocy będzie +2'C to my w tych domkach odjebiemy:P

Hacker od zimna możemy się "zaszczepić"... znam taki jeden niezawodny i sprawdzony sposób.  :D Zasypiasz przy -15 jak dziecko (wiem , wiem wtedy sie już nie budzisz) ale nam przy +2 stopniach to nie grozi... tu gra idzie o komfort psychiczny.

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

399 Ostatnio edytowany przez meviu24 (2011-04-14 11:15:08)

JA panowie to nie bede z wami nocowal bo mam blisko swoja chate heh;D Ale napewno jakos sie z wami stykne pokaze ciekawe miejsca w Sulejowie;) A co do pogody to narazie nie za ciekawie jest..;/

TomTom przewodnik ;D

400

Ja niestety już na 100% będę bez moto :/ ale przyjadę wieczorkiem jak już skończycie latać, poznać zacną ekipe :) jakieś % na pewno będą więc zostanę na nockę ;)

http://bikepics.com/members/kr69/
http://www.youtube.com/user/RajuLDZ

KTM 660 SMC 2006 :D

401

Ok Bartolini

Raju co z moto ?

motoslide.com

402 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-14 17:53:07)

Hemp jestem w czarnej dupie z samochodem, dzisiaj miałem kilka przygód ale... zrobiłem coś z czego jestem dumny. :) 
Po 7 miesiącach odebrałem dowód rejestracyjny CRFy... ale zawdzięczam to tylko ludzkiemu podejściu w Urzędzie Komunikacyjnym Wesoła. Dla mnie nr. 1 wszystkich urzędów  :) by wszyscy z okienek mieli takie podejście do ludzi.  :D

403

No to do zobaczenia , spotykamy sie w ośrodku w Białej godzina zero to godzina 12 w południe  :P sam sie moge troche spóźnić  ;)
[url=http://img816.imageshack.us/i/73328266.jpg/]http://img816.imageshack.us/img816/7408/73328266.jpg[/url]

motoslide.com

404

Ty już Bartek ruszasz ??? rozumiem że lubisz swoim turystycznym tempem  ;)

405

no moje Virago z frendzlami najlepiej sie czuje na trasie przy przelotowej 65 km/h

motoslide.com