Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
dużo tych niewiadomych. Stary, ogarniaj sie.
Triumph Speed Triple 2010 SE
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
dużo tych niewiadomych. Stary, ogarniaj sie.
Kur** jak ja wam zazdroszczę. Tylu chętnych było a teraz każdy cicho siedzi. Naprawdę nie ma nikogo chętnego na weekend 23/24 ?
Brzoza
Bartek DR
Pedrosa
Tabul
Hacker
Laska
Jery
Raju
Seba
Meviu24
Mike (sobota)
Hemp **jak dostane wolne w pracy ,odbiore moto po serwisie,przekonam łajf ze nie bedzie tam dup i ze nie wypije wiecej jak 3 browarki ,oraz jak dukeSebo sie nie rozmyśli by udostępnic mi miejsca na przyczepie ..... ok mi w aucie a moto na przyczepie :)
...jutro czeka mnie sporo załatwiania tego wszystkiego , do jutra do 20 sie okresle na 100% ... mam nadzieje ze do zobaczenia :cool:
Na miejsce na przyczepce możesz liczyć. :) Ja też mam jeszcze sporo do załatwienia... zmieniam uszczelniacze na lagach, zmieniam olej skrzynia, silnik... zakładam hak do fury, i na zakończenie przegląd fury. Więc nie mów mi HEMP że masz dużo do ogarnięcia. :D hehe ale ja jestem przyzwyczajony, wszystko robię na ostatnia chwilę... napięcie i stres dodatkowo mnie motywuje.
A gdzie do h... "Pilscy Terroryści"?! Oj, żebym ja był na miejscu...
No mam tylko nadzieję, że w ten weekend będzie cieplej niż mówi o tym prognoza. Bo jak w nocy będzie +2'C to my w tych domkach odjebiemy:P
wiem że to ...ujowo brzmi ale mnie tylko ogranicza moje koło, jutro zadzwonię i ich pospieszę aby na piątek było. Niestety ponad 200km z rozjebanym przednim kołem (gdzie momentami szprychy mi o zacisk tarły), nie uśmiechało mi się jechać...
jak oprzednie to laduj na gume i na jednym tez dojedziesz.
Pędem przybędę!!! Bez noclegu, ale myślę, że łyknąc jeszcze okazję z Wami będę miał. Jeszcze tylko w zależności czy będę tyrał w nocy z piątku na sobotę przyjadę na bejcy czy z moto w samochodzie. Ale najważniejsze, że się poznamy i polatamy troszku razem. Barteksm dam Tobie znak, sygnał dymny w piątek po poludniu jak i o której lecę( ewentualna ustawka)
No mam tylko nadzieję, że w ten weekend będzie cieplej niż mówi o tym prognoza. Bo jak w nocy będzie +2'C to my w tych domkach odjebiemy:P
Hacker od zimna możemy się "zaszczepić"... znam taki jeden niezawodny i sprawdzony sposób. :D Zasypiasz przy -15 jak dziecko (wiem , wiem wtedy sie już nie budzisz) ale nam przy +2 stopniach to nie grozi... tu gra idzie o komfort psychiczny.
JA panowie to nie bede z wami nocowal bo mam blisko swoja chate heh;D Ale napewno jakos sie z wami stykne pokaze ciekawe miejsca w Sulejowie;) A co do pogody to narazie nie za ciekawie jest..;/
Ja niestety już na 100% będę bez moto :/ ale przyjadę wieczorkiem jak już skończycie latać, poznać zacną ekipe :) jakieś % na pewno będą więc zostanę na nockę ;)
Ok Bartolini
Raju co z moto ?
Hemp jestem w czarnej dupie z samochodem, dzisiaj miałem kilka przygód ale... zrobiłem coś z czego jestem dumny. :)
Po 7 miesiącach odebrałem dowód rejestracyjny CRFy... ale zawdzięczam to tylko ludzkiemu podejściu w Urzędzie Komunikacyjnym Wesoła. Dla mnie nr. 1 wszystkich urzędów :) by wszyscy z okienek mieli takie podejście do ludzi. :D
No to do zobaczenia , spotykamy sie w ośrodku w Białej godzina zero to godzina 12 w południe :P sam sie moge troche spóźnić ;)
[url=http://img816.imageshack.us/i/73328266.jpg/][/url]
Ty już Bartek ruszasz ??? rozumiem że lubisz swoim turystycznym tempem ;)
no moje Virago z frendzlami najlepiej sie czuje na trasie przy przelotowej 65 km/h
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 74 zapytań