421

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

Brzozrider napisał/a:

w kombiaku przyjedź :)

A co Brzoza chcesz się przytulic? On już mój, moje bącury musi lubic;)

Nieważne co masz pod dupą, liczy się co masz nad nią...
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...

422

Może być i ta stacja skoro jest co robić dookoła. Myślałem że bede musiał siedzieć na krawężniku i czekać godzinę na spóźnialskich, ale skoro są sklepiki i inne atrakcje :D to może być i stacja.

Bartolini - chcę zobaczyć jak na tobie leży :P i czy go przypadkiem nie zniszczyłeś...

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

423

No właśnie ;) Brzoza pewnie jest też sklepik z pocztówkami, czekając nie będziemy się nudzić... będzie można wysłać pocztówki do naszych mam  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

424

To co o 12 Stacja Orlen zaraz na wjeździe do Sulejowa (jadąc od Piotrkowa po prawej stronie).

aha rozesłałem wam wszystkim chyba swój numer na PW

motoslide.com

425

Myślę, że widełki12-14 w zupełności wystarczą. Zawsze po drodze coś może się wydarzyc i opóźnic zaplanowany przyjazd na 12. Ja napewno będę musiał coś połknąc jak się dotoczę , bo będę po od drugiej w nocy tyrał. A jak mamy latac to paliwo ja też muszę uzupełnic:)

426

Bartek daj znać później czy ustawiamy sie gdzieś czy lecisz autem . Ja tak 10-11 chciałem wyjechać .

motoslide.com

427

gosc z osrodka do mnie dzwonil i pytal czy przyjezdzamy.potwierdzilem ze dotrzeemy do 16 na osrodek zeby sie ewentualnie rozplaszczyc.

Motocyklizm- Choroba dziedziczna, niestety niewyleczalna. Objawia się już od najmłodszych lat chorego, w postaci "rogala twarzowego"

428

Tak się napisałem a teraz mi bardzo głupio bo koło rozebrane i jeszcze nie wyprostowane, coś tam walczą ale wielka lipa bo na jutro też nie ma opcji, zrobiłem niezłą żenadę. heh bawcie się dobrze;) właściwie myślałem że to w dwa dni, max 4 ale oni w 5 nie dali rady tego ogarnąć.

429

Shit sometimes happens ;)

Była Husqa WSM 50.
Powrót w 2015...

430 Ostatnio edytowany przez figiel (2011-04-15 15:40:21)

czy z Wa-wy jedzie delegacja na 2 kołach czy każdy sam ?

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

431

Kończe zamówienia około 11. Tak jedenasta planowałem wyruszyc. Jak chwilę poczekasz na mnie na katowickiej to mozemy leciec razem. Ewentualnie ustal jakieś miejsce zborne.

Barteksm napisał/a:

Bartek daj znać później czy ustawiamy sie gdzieś czy lecisz autem . Ja tak 10-11 chciałem wyjechać .

432

Którędy jedziesz ? dobijasz do katowickiej przez hute zawadzką czy lecisz przez Skierniewice do Rawy mazowieckiej na katowicką ?

motoslide.com

433

Planowałem leciec przez Mszczonów.Możemy się złapac w Hucie zawdzkiej.Dajmy na to 11 30?

434

Nie to już lepiej po trasie w Rawie Mazowieckiej bo do Huty to ja sie musze cofac w strone Wawy .
Rano sie zdzwonimy , zobaczymy o której bede gotowy .

motoslide.com

435

mike napisał/a:

czy z Wa-wy jedzie delegacja na 2 kołach czy każdy sam ?

Majki no myślę że razem polecimy. ;) ja jeszcze dorabiam kolanko wydechowe, jak dobrze pójdzie będzie ciszej na nowej puszce :) Nie spodziewajcie sie szaleństwa, ciszej to znaczy przy pracującym silniku będzie można zrozumieć niektóre słowa ;)
Zmieniłem olej w skrzyni i zaczęło mi lekko ciągnąć sprzęgło... zawsze kurrwa coś  :mad:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR