Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
w kombiaku przyjedź :)
A co Brzoza chcesz się przytulic? On już mój, moje bącury musi lubic;)
RM-Z 450 jeszcze na brudasach...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w kombiaku przyjedź :)
A co Brzoza chcesz się przytulic? On już mój, moje bącury musi lubic;)
Może być i ta stacja skoro jest co robić dookoła. Myślałem że bede musiał siedzieć na krawężniku i czekać godzinę na spóźnialskich, ale skoro są sklepiki i inne atrakcje :D to może być i stacja.
Bartolini - chcę zobaczyć jak na tobie leży :P i czy go przypadkiem nie zniszczyłeś...
No właśnie ;) Brzoza pewnie jest też sklepik z pocztówkami, czekając nie będziemy się nudzić... będzie można wysłać pocztówki do naszych mam :D
To co o 12 Stacja Orlen zaraz na wjeździe do Sulejowa (jadąc od Piotrkowa po prawej stronie).
aha rozesłałem wam wszystkim chyba swój numer na PW
Myślę, że widełki12-14 w zupełności wystarczą. Zawsze po drodze coś może się wydarzyc i opóźnic zaplanowany przyjazd na 12. Ja napewno będę musiał coś połknąc jak się dotoczę , bo będę po od drugiej w nocy tyrał. A jak mamy latac to paliwo ja też muszę uzupełnic:)
Bartek daj znać później czy ustawiamy sie gdzieś czy lecisz autem . Ja tak 10-11 chciałem wyjechać .
gosc z osrodka do mnie dzwonil i pytal czy przyjezdzamy.potwierdzilem ze dotrzeemy do 16 na osrodek zeby sie ewentualnie rozplaszczyc.
Tak się napisałem a teraz mi bardzo głupio bo koło rozebrane i jeszcze nie wyprostowane, coś tam walczą ale wielka lipa bo na jutro też nie ma opcji, zrobiłem niezłą żenadę. heh bawcie się dobrze;) właściwie myślałem że to w dwa dni, max 4 ale oni w 5 nie dali rady tego ogarnąć.
Shit sometimes happens ;)
czy z Wa-wy jedzie delegacja na 2 kołach czy każdy sam ?
Kończe zamówienia około 11. Tak jedenasta planowałem wyruszyc. Jak chwilę poczekasz na mnie na katowickiej to mozemy leciec razem. Ewentualnie ustal jakieś miejsce zborne.
Bartek daj znać później czy ustawiamy sie gdzieś czy lecisz autem . Ja tak 10-11 chciałem wyjechać .
Którędy jedziesz ? dobijasz do katowickiej przez hute zawadzką czy lecisz przez Skierniewice do Rawy mazowieckiej na katowicką ?
Planowałem leciec przez Mszczonów.Możemy się złapac w Hucie zawdzkiej.Dajmy na to 11 30?
Nie to już lepiej po trasie w Rawie Mazowieckiej bo do Huty to ja sie musze cofac w strone Wawy .
Rano sie zdzwonimy , zobaczymy o której bede gotowy .
czy z Wa-wy jedzie delegacja na 2 kołach czy każdy sam ?
Majki no myślę że razem polecimy. ;) ja jeszcze dorabiam kolanko wydechowe, jak dobrze pójdzie będzie ciszej na nowej puszce :) Nie spodziewajcie sie szaleństwa, ciszej to znaczy przy pracującym silniku będzie można zrozumieć niektóre słowa ;)
Zmieniłem olej w skrzyni i zaczęło mi lekko ciągnąć sprzęgło... zawsze kurrwa coś :mad:
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 31 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 65 zapytań