2,881

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Moze wpadne po robocie w niedziele na zawody pokibicowac ;]

Black RiDeR

2,882

Też myślałem zeby jechać , ale 100 km mam narazie nie mam ochoty na trasy , pozatym na niedziele jest plan żeby polatać w mojej okolicy i po torze w Bolimowie chętni są Bartolini i Raju możliwe , ze bedzie jeszcze Artur22 i Chaw . Wiec Koti gdybyś miał tylko chęci to można coś pojeżdzić po miescie za miastem na nowym torze piękne chopki można porobić ( zobaczymy jak sie bedzie skakało hehe pewnie masakra :P )

motoslide.com

2,883

PIżOL napisał/a:

Siemka,długo mnie nie było ale to przez ta pogode :D  wymienie tylko olej i pisze sie na jakies małe latanie  :cool:

Piżol ale ty to masz wejścia chłopaku... kiedyś jak mnie najdzie to pozbieram wszystkie twoje posty... mniej więcej w takim klimacie jak ten wyżej :lol: .
Zastanawiałem się właśnie co u Ciebie  ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,884

dukeSebo napisał/a:
PIżOL napisał/a:

Siemka,długo mnie nie było ale to przez ta pogode :D  wymienie tylko olej i pisze sie na jakies małe latanie  :cool:

Piżol ale ty to masz wejścia chłopaku... kiedyś jak mnie najdzie to pozbieram wszystkie twoje posty... mniej więcej w takim klimacie jak ten wyżej :lol: .
Zastanawiałem się właśnie co u Ciebie  ;)

u mnie ogolnie brak czasu,zapierda...w pracy zeby w lecie na paliwko było :D myslalem zeby sprzedac 660 i kupic 990 adv,ale do konca nie jestem pewien,moze kupie poprostu koła enduro :D

2,885

A co Ty będziesz robił na tym czołgu ADV...  ?? :lol: Narzekasz na brak czasu a będziesz miał czas na obieranie azymutu z GPSem i plecakiem i na dalekie trasy po Polsce? 
bo nie powiesz mi że kupisz to... by sprawniej poruszać się po mieście  ;)

Może kup... koła enduro i przestań wymyślać... gwarantuje Ci że po jednym sezonie na ADV wrócisz na SM  :) (no chyba że nie dałeś się poznać od tej strony)   ;)

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,886

adv to troszke wielki koń i po glebie w polu komplet plastików nie kosztuje kilka stów :(  a co to za jazda 30 km/h w polu???!!!!!czesci drogie,motor drogi i wielki,mało cos widze plusów :D chyba moja pomaranczowa gwiazdka zostanie ;)  chociaz fajnie czasem byloby sie wybrac gdzies dalej :mad:  a na sm to troszke nie wygodnie,ale jak moj tato dawał rade nad morze jezdzic MZ'tka to ja nie dam 660??!!!! hehehehehh

2,887 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-03-31 13:00:42)

Tak ale jest rozwiązanie i ja myślę o takim ;) Nie zamienię CRFy na to bo zwinność inna ale...
słuchaj rozwiązaniem jest Dziobak 690... poganiasz tym po lasach, chłopaki wszędzie z nami latali, Maniek mówił że najlepsze moto jakie miał.  :D
Zrobisz trasę i do tego koszta tej trasy nie wyrwą Cię z butów... to nie 10/11 litrów na setkę.
Zabierzesz wygodnie "plecaczek" baa i nawet jakiś bagaż ;)
Tylko czemu to tak kurrwa brzydkie :mad:

A i najważniejsze.. jest to już moto ogarnięte technicznie, normalny cywilizowany sprzęt. Gdzie trasa 1500 km nie będzie Cię przerażać.

Nasz kolega Rodman właśnie kombinuje w tym kierunku i nie on jedyny  ;)

P.s No ale z ceny to Majki ze3 swoim dziobalem to musi trochę zejść...

2,888

dukeSebo napisał/a:

Tak ale jest rozwiązanie i ja myślę o takim ;) Nie zamienię CRFy na to bo zwinność inna ale...
słuchaj rozwiązaniem jest Dziobak 690... poganiasz tym po lasach, chłopaki wszędzie z nami latali, Maniek mówił że najlepsze moto jakie miał.  :D
Zrobisz trasę i do tego koszta tej trasy nie wyrwą Cię z butów... to nie 10/11 litrów na setkę.
Zabierzesz wygodnie "plecaczek" baa i nawet jakiś bagaż ;)
Tylko czemu to tak kurrwa brzydkie :mad:

A i najważniejsze.. jest to już moto ogarnięte technicznie, normalny cywilizowany sprzęt. Gdzie trasa 1500 km nie będzie Cię przerażać.

Nasz kolega Rodman właśnie kombinuje w tym kierunku i nie on jedyny  ;)

P.s No ale z ceny to Majki ze3 swoim dziobalem to musi trochę zejść...

musiało by mnie troszke popier.....żeby swojego skarbka zamienic na brzydkie kaczatko :D

2,889 Ostatnio edytowany przez dukeSebo (2011-04-01 09:43:08)

Popierdoli Cię i to dokładnie... gdy swoim "skarbkiem" będziesz się chciał wybrać w dalszą trasę. :)
Pomyśl wcześniej o dobrym pakiecie dentystycznym  ;)

2,890

raczej dobre stopery :D  wracałem nim z gdanska,wiec polskie morze jest osiagalne :cool:

2,891

Wiem że wracałeś ale to była "droga na skrzydłach" adrenalina buzowała Ci w żyłach  ;) zresztą był to bardziej przymus i konieczność.... niż coś co byś zrobił drugi raz dla przyjemności. hehe :D

2,892

ekipa mógłbym leciec do gdanska i to nie jeden raz  :D  kilka przystankow + troche szydery.....moment trasa by zleciała ;)

2,893

Bogdan mówi: 2 kwietnia, godzina 13:30.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

2,894

a wspominal cos o 3 kwietnia :D

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

2,895

niee- mówił o jutrze. Pomnik wieszcza mu sie śnił i dużo esemów.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE