2,866

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Barteksm napisał/a:

Są jakies platikowe , ale to wszystko USA , jak dla mnie gra nie warta świeczki , no 120 kg 450 to to nie jest coś za coś , też myśle nad czymś innym na przyszłość w mojej głowie biją sie rózne myśli xr650r , 690smc , 525 , crf , ale jak wiadomo to wszystko zależy od KASY , pozatym chyba wolał bym zostać przy klasie 600 gdzie 690smc było by idealne :D , ale nie wybiegam tak daleko w przyszłość . Narazie odebrałem godzine temu DR od CHawa z forum , wymieniony łancuszek rozrządu , uszczelniacze  zaworowe , uszczekla pod głowicą , uszczelka od wydechu , nowy olej filtr , regulacja zaworw , gaźnika i musze przystać , że DR w moich rekach jeszcze tak dobrze nie latała do tego zregenerowany amor i już jestem spłukany :D

Dlatego robie wszystko sam :) jest taniej i lepiej:)
jeszcze nikomu nie dałem grzebać w swoich zabawkach i nie dam hehe
Ja sie zastanawiam nad honda xr:) ale to kiedyś na razie trzeba zajeździć suke:)

life's 2 short 2be slow

2,867

jeździ ktoś jutro ok. 13 ?

WARSZAWSKI TERROR KAPUTT !  / Yamaha WyjątkowaRzeźba

2,868

A wieczorem ktoś lata? pogoda dobra

2,869

Można by polatać, tylko większą grupą... i nie po centrum... gdzieś obrzeża, może nad Wisłę. ;)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,870

po mieście to shit nie jazda, pewnie ciężko zorganizować ekipę w ciągu tygodnia i to jeszcze w dzień

2,871

No Majki teraz nie dam rady, mam tyle roboty że nie wiem w co ręce włożyć.
hm.. swoją drogą i tak niczego nie skończę, więc nie warto zaczynać ;)
Wczoraj chyba latał Biceps.

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,872

to jak się ustawiamy? ja chce podskoczyć w jedno miejsce na żeraniu obejrzec miejscówkę. ok 18.30-19 powinienem być już gotowy do jazdy

2,873

ja tam zaraz skaczę w stronę góry kalw. może jakieś crossy będą trenować to przynajmniej zerknę przez parę min.

2,874

w górz w wekend mają być zawody, więc coś się powinno dziać

2,875

o ktorej te zawody w weekend Pany?

Black RiDeR

2,876

a ja czekam do poniedziałku żeby zdać prawko i  może na ropoczęcie sezonu będzie to polatał bym z wami

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,877

03.04 o 12 mają być pierwsze starty
. to kto pisze się na dziś wieczór?

2,878

Siemka,długo mnie nie było ale to przez ta pogode :D  wymienie tylko olej i pisze sie na jakies małe latanie  :cool:

2,879

http://www.motox.com.pl/images/stories/2011/rozne/kalwaria.jpg

2,880

kumpel startuje w e1

motoslide.com