Odp: Supermotowy Terror Warszawy
nie ma elektryko rozruchito ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 189 190 191 192 193 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Spociłem się jak dzika świnia przy kopaniu i wróciłem z niczym :] FORZA LC4!
Na kopce CRFy po zimie ok 4 miesięcy bez odpalani i ja zrzuciłem ze 3 kilo z mojej wagi :mad:
Ale skakanie po LC4 to ja pierd... takie na ramie bron ;)
Róg domaniewskiej i samochodowej:
wchodze w zakręt z za dużą prędkością w dodatku piasek rozsypany na asfalcie i gleba murowana.
Gdyby jeszcze opony trzymały to może bym z tego wyszedł :D
To był ślizg połączony z lotem przez kiere.
Panowie doktorzy chcą mi jakąś jebaną płytkę w obojczyk włożyć :rolleyes:
zdaża sie , ale z 3 tygodnie i bedziesz jak nowy :P
Sie sprzegiełko zjebauo :]
Ale skakanie po LC4 to ja pierd... takie na ramie bron ;)
sama słodycz jest w momencie, kiedy kopniak oddaje :]
Barteksm napisał/a:Róg domaniewskiej i samochodowej:
wchodze w zakręt z za dużą prędkością w dodatku piasek rozsypany na asfalcie i gleba murowana.
Gdyby jeszcze opony trzymały to może bym z tego wyszedł :D
To był ślizg połączony z lotem przez kiere.
Panowie doktorzy chcą mi jakąś jebaną płytkę w obojczyk włożyć :rolleyes:
Dobra płytka nie jest zła, będziesz jak nowy... tylko na bramkach lotniskowych będziesz sobie o niej przypominał. :lol:
ale pomyśl o tym że jak komuś z bara dasz to teraz ty jemu złamiesz obojczyk :)
kurde.
pierwsze dni i taki wysyp. Na każdym forum od stuntu, przez sm, turystyki aż po moje kochane harleye :cool: ciągle wpisy "gleba- piasek".
Zdrowiej szybko!
hehehe za 2 tyg mam zamiar zdjąć ten Pancerzyk i zabrać się za robienie suki :D
chociaż jedną rękką też da rade hehehe wczoraj malowałem zbiornik paliwa koledze i nie narzekał :D :D :D
ale jak cię złozyli na pakera czy renkę do brzucha masz przyczepioną ? :P
moje kochane harleye :cool:
Ty się Majki doigrasz. :mad: Jakub!!! po raz drugi postuluje o naganę słowna... jeśli nie poskutkuje to bana na miesiąc a później na cały rok... aż do skutku. Aż wyleczymy chłopaka i zmieni orientacje na hetero ;) :D
Plaster , a co Ci poszło w Dr , ja tez w zeszłym sezonie na poczatku złapałem 2 gleby mi naszczęcie nic , bak był wgiety wiec zaszpachlowałem zaspreyowałem i do tej pory lata tak lipnie , ale zrobie jak będe miał troche grosza , mam też boczek nad tłumikiem rozdupczony bo mi sie odkrecił na gierkówce i go zgubiłem , ojciec jechał autem i znalazł :P , wiec nie martw sie optyką brzydale są fajne hahaha
Plaster , a co Ci poszło w Dr , ja tez w zeszłym sezonie na poczatku złapałem 2 gleby mi naszczęcie nic , bak był wgiety wiec zaszpachlowałem zaspreyowałem i do tej pory lata tak lipnie , ale zrobie jak będe miał troche grosza , mam też boczek nad tłumikiem rozdupczony bo mi sie odkrecił na gierkówce i go zgubiłem , ojciec jechał autem i znalazł :P , wiec nie martw sie optyką brzydale są fajne hahaha
Obrażenia w suce są nie wielkie
krzywa kiera, urwane lusterka , połamane handbary ,osłona tłumika porysowana, zdarte crashpady.
Gdyby nie crashpady na ośkach to by było zdecydowanie gorzej...
A zbiornik kumplowi maluje w warsztacie:P
Na przyszły sezon planuje pomalować suke na jedyny słuszny kolor ( czarny) :D
tylko że zbiornik bym wymienił na plastikowy( mniejszy ) są tekie? jakieś uniwersalne?
powoli zaczyna mi przeszkadzać duża waga Pani dr :|
Plaster nie przejmuj się jeśli "...powoli zaczyna Ci przeszkadzać duża waga..." to zmierzasz jak najbardziej w dobrym kierunku ;)
Kości się zrosną a kilka obdrapań na sprzęcie... tylko doda mu charakteru :) Już niedługo będziesz z nami terroryzował.
Są jakies platikowe , ale to wszystko USA , jak dla mnie gra nie warta świeczki , no 120 kg 450 to to nie jest coś za coś , też myśle nad czymś innym na przyszłość w mojej głowie biją sie rózne myśli xr650r , 690smc , 525 , crf , ale jak wiadomo to wszystko zależy od KASY , pozatym chyba wolał bym zostać przy klasie 600 gdzie 690smc było by idealne :D , ale nie wybiegam tak daleko w przyszłość . Narazie odebrałem godzine temu DR od CHawa z forum , wymieniony łancuszek rozrządu , uszczelniacze zaworowe , uszczekla pod głowicą , uszczelka od wydechu , nowy olej filtr , regulacja zaworw , gaźnika i musze przystać , że DR w moich rekach jeszcze tak dobrze nie latała do tego zregenerowany amor i już jestem spłukany :D
Strony Poprzednia 1 … 189 190 191 192 193 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.097 sekund, wykonano 50 zapytań