Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
wiem Bartek co to za przyjemność przebijać dwie na raz :P
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
wiem Bartek co to za przyjemność przebijać dwie na raz :P
Sebek mi tez brakuje wlasnie emotikonów i opcji usuń posta , czasami sie coś pomiesza i dwa posty mi sie wysyłają i nie moge skasować , nie wiem co tam kierownictwo kombinuje
może dwie na raz to przesada , ale .... ahaha
A wiecie co? Tak ostatnio mysślałem (a nie często mi się to zdarza hehehe) że jakbyśmy wszyscy w Sulejowie mieli forumowe bluzy to by to zajebiście wyglądało. Taki terror :D
HAha z Jerym własnie gadalismy o tym wczoraj , bedą nie złe jaja kazdy ta sama bluza no prawie zakon :D
A wiecie co? Tak ostatnio mysślałem (a nie często mi się to zdarza hehehe) że jakbyśmy wszyscy w Sulejowie mieli forumowe bluzy to by to zajebiście wyglądało. Taki terror :D
No... jak wszystko pójdzie fajnie pięknie to i tak spora ekipa będzie miała tylko ku*** dzisiaj się dowiedzieliśmy bo Rafalski też tu jest :], że zostajemy do... Połowy Maja...
Ranger bo nie bardzo zrozumiałem. O co biegało z tym Bogiem??? he?
tylko ku*** dzisiaj się dowiedzieliśmy bo Rafalski też tu jest :], że zostajemy do... Połowy Maja...
Nie rozumiem, kto zostaje i gdzie?? Normalnie nie ogarniam tematu :) chyba już za późno dla mnie
SebaKAT spokojnie, chłopaki z Piły bedą w PL dopiero w polowie maja o to chodzi , a co do tego Boga to tez nie wiem o co biega hahaha gdzie była jakas mowa o Bogu ? Myśle że na ten temat nie wchodzmy bo to ejst prywatna sprawa .
duke sebo napisałes... ze wszyscy wojownicy a jak bedzie ustawka na latanie to nie bedzie komu...
seba kat ja i rafalski - planowalismy wpasc, ale jestesmy w kosowie :D a zlot chyba przelom kwiecein maj no nie?
no ja ci powiem oni się dowiedzieli z rafalskim że zostają do połowy maja :D a pewnie są w england :P
A tak w ogóle to kiedy ten zlot? Mam nadzieje że w okresie świąt :D
Ja tam biorę nawet od czwartku wolne na zlot :P aż do następnego i jazda
no ja ci powiem oni się dowiedzieli z rafalskim że zostają do połowy maja :D a pewnie są w england :P
W england... Prosze Cie :]
dobra NA WIELKIM WYPIZDÓWKU XD
duke sebo napisałes... ze wszyscy wojownicy a jak bedzie ustawka na latanie to nie bedzie komu...
seba kat ja i rafalski - planowalismy wpasc, ale jestesmy w kosowie :D a zlot chyba przelom kwiecein maj no nie?
No zgadza się wybieramy ten termin ze jednego ważnego powodu... ludzie są po zimie ściśnieniowani na latanie. Więc frekwencja będzie pewna inne terminy już tego nie gwarantują.
Rozpoczęcie sezonu 2009 to było 12 motocykli wprawdzie ludzi tylko z Warszawy. No noc zostało tylko nas 4 ale już jakieś doświadczenie jest.
Strony Poprzednia 1 … 48 49 50 51 52 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 48 zapytań