46

Odp: Pierwszy oficjalny zlot supermoto.pl

dukeSebo napisał/a:

Bondek ale absolutnie nas nie martwisz... wiem że będą chętnie, wiem że nam się uda   :)  Czy będzie to 6 osób czy 16 zobaczymy...
U nas było troszkę inaczej, co już udowodniliśmy w sezonie 2009 :)  było 12 motocykli, trochę kilometrów nakręciliśmy...
Fakt że na nocleg zdecydowało się tylko nas 4 ale lepiej kilku entuzjastów niż mieć przy sobie... grupę pesymistów, widzących wszystko w czarnych barwach.

Z Bartkiem jesteśmy zdeterminowani i nawet jeśli będzie to spotkanie kilku osób... nie wymiękniemy  :)

Sebek popieram Twoj optymizm, kto naprawde chce ten bedzie  :)

HUSKA FC 250 / 2018
HUSKA FS 450 / 2018
HUSKA FS 450 / 2021

47

Giersik jedynie takich wpisów tu oczekujemy... w tym temacie zarażamy optymizmem  :D  nie inaczej ;)

Nawet jeśli będzie nas garstka i tak warto coś robić.  :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

48

No i zaczyna sie coś powoli rzeźbić .
Bondek i Giersik rozumiem , że na mapie mam was zaznaczyć? :D Tylko jutro bo już mi sie niechce na google wpisywac hasła :P

motoslide.com

49 Ostatnio edytowany przez BolekZKO (2010-12-31 01:34:51)

Bondek co do tych złotowek ;p  to taki temat jest specjalnie wczesniej oglaszaszny i ten kto jest chetny moze sobie odlozyc/zarobic zeby mogl sie tam pojawic ;)

http://bikepics.com/members/bolekzko/

Honda XR 125 > Suzuki DRZ 400 SM > Suzuki DRZ 400 SM > Husqvarna SM 125 S > Suzuki DRZ 400 ESM > i znowu nic ..

50

To i ja zajmę może oficjalne swoje stanowisko:
Kto ma ochotę, wpada, kto nie ma ochoty nie wpada. Postanowione jest że otwarcie/spotkanie/zlot się odbędzie. Nie będzie na torze, bo na torze spotkać się można zawsze w trakcie jakiejś rundy - i to bez umawiania się bo i miejsce i data są z góry wiadome.
Nasze spotkanie będzie miało charakter TERRORYSTYCZNO-ZACHLAJMORDOWO-CHILLOUTOWY. I już. Co tu dyskutować.
Nie ma możliwości żeby wszyscy się zjawili, żeby wszystkim pasowało, żeby każdy był zadowolony jakimś wspólnym konsensusem. Jednemu będzie za daleko, innemu za drogo, innemu termin nie przypasuje - a jak sie okaże że i tak na takim spotkaniu będzie 20 osób - w tym 5 nie z okolic wawy - będę uważał sprawę za załatwioną pozytywnie.
Pozdrawiam hejtersów i pesymistów.

DRZ 450 E SM na modach znowu w jedynej słusznej wersji - czyli SuperMoto
Triumph Speed Triple 2010 SE

51

Jeżeli spotkanie nie będzie na torze to się pisze. Można mnie znaczyć ;) Oby termin odpowiadał bo jeszcze kilka innych zlotów jest w planach ;p Jak ja będę jechał to sądzę że i Fikoł pojedzie bo wczoraj z nim gadałem o tym.

Pozdrawiam hejtersów i pesymistów.

Ja również. Trzeba patrzeć od pozytywnej strony i być optymistą :D

52

ale smęcicie, trza ustalić termin miejsce i tyle. Kto ma ochotę to przyjedzie a kto nie ma niech wypierdala :D

53

supermotox napisał/a:

ale smęcicie, trza ustalić termin miejsce i tyle. Kto ma ochotę to przyjedzie a kto nie ma niech wypierdala :D

W sumie tak :)

54

Brzozrider napisał/a:

Nasze spotkanie będzie miało charakter TERRORYSTYCZNO-ZACHLAJMORDOWO-CHILLOUTOWY

To ja muszę być w takim razie haha :lol:

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

55

Brzozrider napisał/a:
supermotox napisał/a:

W sumie tak :)

To jest najrozsądniejsze rozwiązanie... przekonaliśmy się wszyscy jak wygląda demokracja na supermoto.pl.
Wypowiada się 20 osób z tego propozycji pojawia się 22  :D
Ustalamy datę, miejsce... ogłaszamy to na forum i po krzykach... Jestem pewien że chętni będą a ci którzy "staną okoniem" będą sobie pluli w brody... oglądając zdjęcia i filmiki. Amen
Wiem że już jest kilka osób na sztywno i nie ma opcji że coś nie wyjdzie.  :)

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

56 Ostatnio edytowany przez Crazy (2010-12-31 11:26:39)

Proponuje podzielić się na dwie grupy:
- pierwsza, tzw Grupa Terrorystyczna- umawia sie poza torem, w celu jaki wymienil Brzoza. Ta grupa musi wziac ze soba kalendarze, aby bylo co zaje..c :D
- druga, zwana Grupą Torową-spotyka się np w piątek, przed zawodami w Gostyniu i na miejscu sobie organizuje to co wymienil Brzoza, tak aby w sobote miec czas na dojscie do siebie a w niedziele wystartowac. Ta grupa nie musi brac kalendarzy, choc nie jest to zabronione.

Uczestnictwo w grupie pierwszej nie wyklucza uczestnictwa w drugiej grupie i vis-a-vis ;)

P.S.
Jeżeli nadal ktoś nie znajduje dla siebie miejsca proponuje powolać grupę trzecią tzw Grupę Harleyową. Przyjeżdzają na rynek dużego miasta, najlepiej na przyczepie a czas spedzaja z napojami energetyzującymi znanych producentów. WYmóg-głośny wydech i polerowane ramy.
Albo grupę Mocher-miejsce spotkania parking przy zakrystii. Obowiązuje podwójny DB Killer, mokasyn z frendzlem (teraz znow popularne, wiec latwo kupic) i hajdawery z kantem. Oczywiscie sprzęty muszą być zarejestrowane i posiadać OC wykupione do 2012 roku.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

57

ehhh, ilu ludzi na świecie, tyle pomysłów ;)

58

Crazy_Russian napisał/a:

zaje..c

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

59 Ostatnio edytowany przez Barteksm (2010-12-31 14:05:23)

WAŻNE

Dobra mamy już miejscówke w Sulejowie ! Kilkaset metrów od Zalewu Sulejowskiego.
Ośrodek Dresso (znam bo byłem tam i chwale sobie) , ośrodek jakiś kilometr od pierwszych zabudowań miasta Sulejów (czytaj motopolowego) , 200 metrów od małego baru , w pobliżu CPN Orlen . 
Hektary lasów , kilometry wiejskich asfaltów , wszystko w zajebistym klimacie . Fajne trasy wzdłuż zalewu które zapewniąnam atrakcji na tydzień , a co dopiero na dwa dni .
Teraz moze coś wiecej o tym ośrodku , ośrodek w miare nowy nie wieje tam PRL-em , fajne chatki zlokalizowane w sosnowym lesie , jest też pawilon z pokojami jak w hotelu , jest świetlica miejsce na ognisko , boisko do siatkówki plażowej (dla hardkorów) .
[url]http://www.dresso.pl/index2.html[/url]  Strona tego ośroda sa tam zdjecia samego ośrodka jak i okolicy .

Świetny dojazd z każdej częsci PL , zlokalizowany mniej wiecej w centrum .
Zaznaczyłem Sulejów na mapie [url]http://maps.google.pl/maps/ms?hl=pl&ie=UTF8&msa=0&msid=217988828752030868856.0004988cec68945ef25c0&ll=52.321911,19.6875&spn=5.950488,14.040527&z=6[/url]

motoslide.com

60 Ostatnio edytowany przez Paweł (2010-12-31 13:46:49)

Ja sie pisze na cos takiego :) Zajebisty pomysł chłopaki :D

Kawasaki Klx 650 c :D