Odp: 2gie Supermoto
politykiem
mi sie to licytowanie kojarzy z sejmem :p wiec mówie co mi przyszło odrazu na myśl haha
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » 2gie Supermoto
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
politykiem
mi sie to licytowanie kojarzy z sejmem :p wiec mówie co mi przyszło odrazu na myśl haha
z kampanią wyborczą też może się kojarzyć :)
ale chodziło mi o harlejowców
towarzystwo pluje na plastiki a zachowuje się jak harleyowcy :)
a chooj z tym wszystkim nawet piwa nie potrafie wygrać
ide spać , załamałem sie :/
Bartek spokojnie haha ;) zjedz sobie ciastko i cie przejdzie ;D
ja mam do sprzedania huske smr 450 08r. Zarejestrowana w 2009 40mh przebiegu. Stan bdb. Cena 16k
Siemanko, ja przed kupnem swojej perełki, rozmyslałem kupno husky 510/610 ale padło na KTM`a 525 jako ze od dziecinstwa moim marzeniem był ktm, i jak narazie nie żałuje, po za tym ze co 15/20mth wymiana oleju i te sprawy ale przyjemnosc z jazdy 100000% :) żaden sport nie ma szans heh
Ale piany sie bije w temacie:D
No to zostawiłem sobie 2 typy:D Husqe sm510r, KTMa 525EXC :)
A odnośnie Hondy, napisałem ostateczność gdyż nie lubie tej marki (złe wspomnienia) :D
Tylko widze ze malo cos tych husek
Ja mam husqe. Co prawda 450 ale jestem zadowolony z motocykla. Od nowości u mnie i wszystko robię sam ( 5 lat już ). Chociaż jak ktoś wcześniej napisał nie sądzę żebyś był w stanie odczuć różnicę jakąś wielką pomiędzy Husqa, KTM'em, Hondą, Yamahą czy czymkolwiek innym. Miałem okazję jeździć kilkoma 450 SM poza moim moto i generalnie na każdym było fajnie. Chyba że ja po prostu jako amator nie jestem w stanie zbyt wielu różnic wskazać.
ja mam do sprzedania huske smr 450 08r. Zarejestrowana w 2009 40mh przebiegu. Stan bdb. Cena 16k
dlubana coś czy fabryka?
jak masz jakies foto daj na maila
żaden sport nie ma szans
o jakim sporcie myślisz ? gs 500 czy xj 600 ?
chyba , ze chodziło Ci o jakiś inny sport może łyżwiarstwo figurowe albo skok o tyczce :)
Ale piany sie bije w temacie:D
No to zostawiłem sobie 2 typy:D Husqe sm510r, KTMa 525EXC :)
A odnośnie Hondy, napisałem ostateczność gdyż nie lubie tej marki (złe wspomnienia) :D
Tylko widze ze malo cos tych husek
są tak zajebiste, że nikt nie chce się ich pozbywać :cool:
ziomal ma rr1000 i w miescie zostaje naaprawde sporo w tyle, nie daje sobie rady z 525 ;p
ziomal ma rr1000 i w miescie zostaje naaprawde sporo w tyle, nie daje sobie rady z 525 ;p
moge to potwierdzic znajomy tez ma cbr1000rr i do 100 dostaje straszne baty :D a pozniej to wiadomo :rolleyes:
No ja wiem , że po miescie to można strasznie nadrabiać bo i mi nie mogą spieprzyć na litrach jednak sporo zależy też kto siedzi na tym litrze :P
Przykładowo moge sie pochwalic , ze u mnie jeździ Wilku z wmmp i on wszystkich opierdala nawet 600 :P , a trafi sie koleś który był bmw 1200 gs w mongoli zawsze to opowiada co oni w tej mongoli nie robili , a jak przyszło co do czego i blokowałem z nim ruch na paradzie ślubnej to miał problemy tą bemką wypasioną pod krawęznik podjechać gdzie dr wskakiwało ochoczo, blokowało ruch na rondzie i szybko przedostawało sie z powrotem na przód do kolejnego blokowania , wiec te Nm i Km to jest chooj nie wyznacznik jazdy !
Ja już się nie odzywam w temacie co jak zapierdala.. nie chcę być żywcem pożarty na forum... nic nie wiem, taką kupiłem ;) ;)
CRFa to dobry wybór ale uprzedzenia to poważne blokady ;)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » 2gie Supermoto
Wygenerowano w 0.035 sekund, wykonano 74 zapytań