241

Odp: Bluza SUPERMOTO

hahah w lampe od kogos dostaniesz za ten napis, odechce Ci sie nosić ten napis na plecach

motoslide.com

242

oj tam przesadzasz :D

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

243

jak coś to ja się pisze na taka koszulkę i bluzę, troszkę bym podniósł ciśnienie kolegom na plastikach     :D

Monnier HONDA XR600R SuperMoto<--- sprzedana co następne ???

244

dobry napis ;] też bym kolegów podrażnił ;]

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

245

Zajmie się ktoś tym?

Suzi DRZ 400 SM K5.

246

najlepiej przed świętami to sobie prezencik na gwiazdką zrobię  ;D

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

247

chyba raczej nikt sie nie porwie, a szkoda:(

Black RiDeR

248

noo szkoda, szkoda

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

249

A ile byscie dali za taka bluze. Dowiem sie co i jak, i da sie to ogarnac to sie podejme. Nie zebym chcial na tym zarobic, bo nie o to chodzi. Chce poprostu wiedziec, czy sie zaglebiac w temat, zeby sie nie okazalo, ze sie nachodze, napytam a potem wszyscy powiedza, ze za drogo.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

250

Nie mam pojęcia ile sobie życzą za bluze z nadrukiem , ale przyjmijmy  sume wyjsciową 100 zł.
Jery jesli naprawde masz ochote za to sie wziąć to ja już mówie szacun :P
Tak sobie teraz myśle przy śniadaniu , że musiał byś zajerzeć do jakiejś firmy, w Łodzi kiedyś odzieżówek było dużo nie wiem jak jest teraz.
Trzeba było by przekalkulować czy bardziej opłaca sie kupować hurtowo jakieś bluzy i dopiero oddawać je do tuningu czy dać 100 % pieniędzy za gotowy produkt jednej firmie. No i taka fajna sprawa była by gdyby bluzy mogły rożnić sie szczegołami bez dodatkowych kosztów czy wszystko musi iść serią . Bo podejrzewam , że każdy chciał by mieć napisy typu supermoto.pl jakiś obrazek lub inne napisy i teraz gdyby ktoś mogł wybrać sobie ja chce napis po angielsku , a ja niechce wtedy było by malionowo , tylko wybrać jeden wzór czcionki jeden obraz jakiegoś sm-owca no .

motoslide.com

251

Nie wiem czy sie da tak, zeby kazda bluza sie roznila. Do kazdego nadruku trzeba zrobic sita a to kosztuje. Moze jakis napis dalo by sie ogarnac bo czcionka to nie obrazek.

Usciślajac. Czarna buza z kapturem. Nadruk jak z projektu w poscie Patryka1533 (post nr. 237) Moze do tego na rekawach napis z naklejki na wachacz "supermoto.pl" ?

Zadanie dla was. Ogarnijcie grafiki z projektu, odpowiednio duze do druku.

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

252

Mi osobiscie napiś o sportach nie lezy

motoslide.com

253

Barteksm napisał/a:

Mi osobiscie napiś o sportach nie lezy

Bartek boisz się że Cię oklepią  ;) Będziesz w bluzie wychodził wcześnie rano lub późną nocą i może przetrwasz przyszły sezon  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

254

napis o sportach jest dobry wg mnie, ale jak chcecie to mozna cos innego wymyślić :)

BYŁY:

255

Seba tak o to chodzi !
Dojebią mi ! :D

motoslide.com