Odp: Bluza SUPERMOTO
hahah w lampe od kogos dostaniesz za ten napis, odechce Ci sie nosić ten napis na plecach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hahah w lampe od kogos dostaniesz za ten napis, odechce Ci sie nosić ten napis na plecach
oj tam przesadzasz :D
jak coś to ja się pisze na taka koszulkę i bluzę, troszkę bym podniósł ciśnienie kolegom na plastikach :D
dobry napis ;] też bym kolegów podrażnił ;]
Zajmie się ktoś tym?
najlepiej przed świętami to sobie prezencik na gwiazdką zrobię ;D
chyba raczej nikt sie nie porwie, a szkoda:(
noo szkoda, szkoda
A ile byscie dali za taka bluze. Dowiem sie co i jak, i da sie to ogarnac to sie podejme. Nie zebym chcial na tym zarobic, bo nie o to chodzi. Chce poprostu wiedziec, czy sie zaglebiac w temat, zeby sie nie okazalo, ze sie nachodze, napytam a potem wszyscy powiedza, ze za drogo.
Nie mam pojęcia ile sobie życzą za bluze z nadrukiem , ale przyjmijmy sume wyjsciową 100 zł.
Jery jesli naprawde masz ochote za to sie wziąć to ja już mówie szacun :P
Tak sobie teraz myśle przy śniadaniu , że musiał byś zajerzeć do jakiejś firmy, w Łodzi kiedyś odzieżówek było dużo nie wiem jak jest teraz.
Trzeba było by przekalkulować czy bardziej opłaca sie kupować hurtowo jakieś bluzy i dopiero oddawać je do tuningu czy dać 100 % pieniędzy za gotowy produkt jednej firmie. No i taka fajna sprawa była by gdyby bluzy mogły rożnić sie szczegołami bez dodatkowych kosztów czy wszystko musi iść serią . Bo podejrzewam , że każdy chciał by mieć napisy typu supermoto.pl jakiś obrazek lub inne napisy i teraz gdyby ktoś mogł wybrać sobie ja chce napis po angielsku , a ja niechce wtedy było by malionowo , tylko wybrać jeden wzór czcionki jeden obraz jakiegoś sm-owca no .
Nie wiem czy sie da tak, zeby kazda bluza sie roznila. Do kazdego nadruku trzeba zrobic sita a to kosztuje. Moze jakis napis dalo by sie ogarnac bo czcionka to nie obrazek.
Usciślajac. Czarna buza z kapturem. Nadruk jak z projektu w poscie Patryka1533 (post nr. 237) Moze do tego na rekawach napis z naklejki na wachacz "supermoto.pl" ?
Zadanie dla was. Ogarnijcie grafiki z projektu, odpowiednio duze do druku.
Mi osobiscie napiś o sportach nie lezy
Mi osobiscie napiś o sportach nie lezy
Bartek boisz się że Cię oklepią ;) Będziesz w bluzie wychodził wcześnie rano lub późną nocą i może przetrwasz przyszły sezon :D
napis o sportach jest dobry wg mnie, ale jak chcecie to mozna cos innego wymyślić :)
Seba tak o to chodzi !
Dojebią mi ! :D
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.068 sekund, wykonano 43 zapytań