Odp: Bluza SUPERMOTO
NO ja dałem tylko propozycje :)
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
NO ja dałem tylko propozycje :)
Jak ktoś to ogarnie to ja jestem za i nawet dwie bluzy sobie wezmę z takim supermenem na plecach :D No i fajnie by było kogoś spotkać w takiej bluzie :D i proponuje żeby zostać przy tym supermenie bo tak to każdy będzie teraz wymyślał swoje wizje
No i fajnie by było kogoś spotkać w takiej bluzie
O to chodzi .
Jesli nic nie wypali , a smiem tak twierdzić bo bez odmiennych wersji bedzie cieżko kazdemu dogodzić to ja robie cos w podobie do tej Jakubowej bluzy na własną ręke .Jak juz mówił Jery projekty musza byc te same , zeby jakas firma zrobiła to hurtowo .
No to musimy przejsc do konkretów i ustalić jak ona ma wyglądac :) Bo naprawde fajnie by było gdyby to wypaliło :) Tył bluzy mamy juz ustalony tak ? supermen z napisem supermoto.pl tak ?
Bartek, nie obrazaj sie :) Twoje obrazki sa wypasione. To moze zrob jakis mega obrazek ze slidem zeby nie bylo kopii i bedzie gitara.
Mnie nie ma w pl bo bym się za to wziął. I zostańmy już z tym supermenem, niech wreszcie coś powstanie a jak wypali to kiedyś może jakieś nasze logo ktoś zrobi i każdy się skusi na taką bluzę. Ja biorę w ciemno czarną rozmiar L z supermenem na plecach. Zresztą co wymyślicie to i tak wezmę bo ważne jest to abyśmy się z tłumu wyróżniali nie tylko motocyklami ale też naszym ubiorem :D
Ja sie nie obrażam :P tylko ręce mi opadaja bo wiem , że sie nie dogodzi wszystkim dlatego , najlepiej było by jak by można było zrobić 3 wersje kazdy by coś dla siebie wybrał . No , ale własnie ejst pytanie czy jakas firma pojdzie na takie cos. Ja sie u siebie dowiadywałem w jakiejs agencji reklamy ,ale tylko naklejki długopisy wizytówki itd . robią .
Slayd czy guma ?
na przodzie mysle guma, chyba ze jakis dobry slajd, teraz tylko zostaje nam omówienie przodu bluzy i zeby wszystkim to pasowało
Dlatego chce zrobic swoja wersje. Jak beda chcetni do kupna to bede dzialal. Jak nie, to ....
Bartek. Poprosze slide i mozliwie jak najwieksza bo to trzeba na wektory przerobic.
PS. Sprawa z obrazkiem slideu z innego forum sama sie rozwiazala. Za male zdjecie zeby je na wektory przerobic.
A może z przodu bluzy nic nie robić??? A fajniej może byłoby na rękawach od dłoni do łokci napis supermoto.pl i po sprawie ale to już tylko moja wizja. Co wymyślicie to ja się zgadzam tylko żeby też za dużo nasrane nie było bo będzie lipa
Nie wiem czy rękawy będa czytelne . Jery juz robie jakiegos slayda :)
Aaaa. Bardek, zapodaj jeszcze logo supermana z napisem supermoto
Logo supermana musi byc na klacie a nie na dupie. Jak w oryginale bo innaczej straci swoj humor odnosnie oryginalu.
Loga supermana nie mam bo to bylo prawdziwe logo na prawdziwej bluzie Jakuba , ja zmieniałem tylko przód bluzy .
Macie logo supermana
Jak chce się Wam szukać to było gdzieś tu w temacie naklejek, które robiłem w zeszłym roku gotowe logo z napisem SuperMoto.pl
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 51 zapytań