Odp: Bluza SUPERMOTO
poprawiłem zdjęcia z propozycją. Mam nadzieje ze się Bartek nie pogniewasz :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
poprawiłem zdjęcia z propozycją. Mam nadzieje ze się Bartek nie pogniewasz :)
Mało czytelne no , ale to nie mi sie ma podobać , a wszystkim :D
Mi pasuję z chęcią bym taką bluzę przygarną
nooo już teraz lepiej ;p u mnie mało czytelne i zlane z logiem supermotomena ;p
druga wersja lepsza. Ale trzeba by tez tak zmienic logo supermena. Pasowalo by stylem do plecow.
2 wersja spoko. Ale moim zdaniem lepiej by pasowały gdyby logo supermana zrobić takim samym stylem jak napis.
Dokladnie. Zmeinic logo S na podobne do napisu i obrazka na plecach i bedzie gitara.
Tak od siebie to ten napis pod obrazkiem mi nie pasuje troszku. Wolal bym cos z jajem albo z kopem. "pull bitche's" mialo to cos. Back in it tez. Wymyslcie cos co bedzie mialo jakis PAZUR. Pls :D Way of living pasuje do HD i innej armatury, a nie do terroryzowania staruszek, lataniu na kapciu, bokami, oraniu klombow pod balkonami, skokow i innych rzeczy ktorych jeszcze nie umiem :P Ma byc ZŁOOOOO a nie przeprowadzienie staruszek po pasach :)
Mi sie podoba 2 wersja i logo supermema powinna byc taka jak napis tym samym stylem, i moze jednak damy inny troszke napis na plecach ? tak jak tu mowi jerry
Tak od siebie to ten napis pod obrazkiem mi nie pasuje troszku. Wolal bym cos z jajem albo z kopem. "pull bitche's" mialo to cos. Back in it tez. Wymyslcie cos co bedzie mialo jakis PAZUR. Pls :D Way of living pasuje do HD i innej armatury, a nie do terroryzowania staruszek, lataniu na kapciu, bokami, oraniu klombow pod balkonami, skokow i innych rzeczy ktorych jeszcze nie umiem :P Ma byc ZŁOOOOO a nie przeprowadzienie staruszek po pasach :)
[url]http://www.dieseljo.com/images_super_motard/superbikers1_1.jpg[/url]
to już było :)
Bartek. Przerobisz to logo S? Pomyslcie nad jakims fajnym haslem na plecy. Cos z pazurem. Nie mu byc "terrorystyczne". Moze byc zainspirowane sportem w wydaniu SM.
No, ale to nie bedzie to zreszta zaraz zrobi i zobaczycie . To jest takie logo i podejżewam , ze z innym S bedzie to wyglądało dziwnie.
ja jestem za "...pull bitche's" ;) wg nie najlepsze hasło ;)
Nie zrozumiales mnie :) Chodzilo mi o to, zeby logo supermana "postrzepic" tak jak napis. Nie zeby je jakos przerabiac :)
coś w te klimaty ??
obrazki pogladowe ;p
A ja mysle o takim logo, to tylko moja propozycja z wczesniejszych, ktore zapoczatkowaly caly temat z bluza, uwazam,ze jak juz sie poruszac na taka akcje to zrobic cos ladnego dla oka, a zolty znak zajebiscie wyglada na czarnej bluzie z kapturem. Znak z przodu, oczywiscie ze slidem(pierwsze zdjecie znaku), a z tylu w dolnej czesci bluzy napis [url=http://www.supermoto.pl]www.supermoto.pl[/url], to tylko moja koncepcja, chce wyrazic swoje zdanie.
ps, jak dla mnie to logo supermana troche wiejskie:) nie gniewac sie :) pozdro all
wg mnie wiejsko by wygladało żółte na czarnym, ogolnie fajnie by było gdyby logo supermana było moze w koloże ?
Strony Poprzednia 1 … 19 20 21 22 23 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.076 sekund, wykonano 51 zapytań