211 Ostatnio edytowany przez Deszczowiec (2010-05-27 23:08:34)

Odp: Bluza SUPERMOTO

sweter haftowany ze wzorkiem z grubej włóczki też byłby doskonały :)

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

212

i?
kolejne ucichło?

100% Supermoto

213

spokojnie nic nie ucichło :) nie ma 50 sztuk więc cena wzrasta, jutro wszystko przeliczę i dam znać. Niestety nie da się wszystkich spraw na raz załatwić

SMR 505

214

Jak już będzie wiadomo ile i do kogo przelać to dajcie znać postaram się załatwić przelew jak najszybciej :>

215

aha, ok spoko :)
bo już się wystraszyłem że będzie tak jak z tamtymi "koszulkami forumowymi"

ja dalej jestem chętny na dwie  S i M :)

100% Supermoto

216

Hej, czy ta grafika: [url]http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/voorbeeld-back-it-in.jpg[/url]   jest czyjaś prywatna, czy można ją sobie wykorzystać na własność do koszulki?

i jeśli jest publiczna, to czy mógłbym prosić kogoś o przesłanie jej w formie większej albo wektorowej, czy tam w corelu ?

Bardzo ładnie proszę :)

100% Supermoto

217

Ta grafika pochodzi ze strony [url=http://www.supermoto-central.com]www.supermoto-central.com[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"

218

ja chętnie przygarnę 2 sztuki

***427***

219

Bluza M i Teszirt M dla mnie poproszę.

220

te koszulki są aktualne jeszcze ?

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

221

Dołączam sie do pytania:)

Black RiDeR

222 Ostatnio edytowany przez JERY (2010-11-27 23:19:46)

A ja chce taka bluze jak zaproponowal gierwi albo piersza crossa. Log z guma tez jest od zajebania. Guma to logo kazdego moto, ale slidy to tylko SM lub zuzel. Jestem za slidem. Myslalem tez o bluzie z nadrukiem kolesia na SM wyprzedzajacego sciga i napisem "Yes, You have been passed by SuperMoto on slick's" Idealnie jak by ta moja propozycja byla na przodzie, a superman z slidem na plecach i na rekawach supermoto.pl.

EDIT. Ups, sorry. Przeczytalem pierwsza strone i sie podjaralem. Nie doczytalem reszty stron. Tez sie dolacze do pytania. Aktualne?

[IMG]http://img845.imageshack.us/img845/9062/katradom2.jpg[/IMG]

223

superman w slajdzie z napisem
BACK IN IT
100% SUPERMOTO na przodzie koszulki ,a z tyłu
SUPERMOTO because i don`t need a sportbike to pull bitches !
tak jak w czesniejszych postach było mowione.
Czy to jest nadal aktualne ?

BYŁY:
Yamaha Xt125/140x--> Ktm EXC 525 sm--> KTM Superduke990--> KTM SMC 690--> Yamaha Raptor700R--> KTM EXC 525 SM--> SZUKAM!!

224 Ostatnio edytowany przez ConQest (2010-11-28 00:54:26)

Ja także jestem zainteresowany.
Ma ktoś mozę foty tak to na zywo wygląda?

Suzi DRZ 400 SM K5.

225

Z tego co pamietam to było kilka akcji typu koszulki o bluzy , ale nie wypaliło .
Ktoś zrobił dla siebie bluze z kapturem pokazywał nawet zdjecia , ale to było chyba w zeszłym roku i w innym temacie jesli sie nie myle.

motoslide.com