Odp: Bluza SUPERMOTO
sweter haftowany ze wzorkiem z grubej włóczki też byłby doskonały :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sweter haftowany ze wzorkiem z grubej włóczki też byłby doskonały :)
i?
kolejne ucichło?
spokojnie nic nie ucichło :) nie ma 50 sztuk więc cena wzrasta, jutro wszystko przeliczę i dam znać. Niestety nie da się wszystkich spraw na raz załatwić
Jak już będzie wiadomo ile i do kogo przelać to dajcie znać postaram się załatwić przelew jak najszybciej :>
aha, ok spoko :)
bo już się wystraszyłem że będzie tak jak z tamtymi "koszulkami forumowymi"
ja dalej jestem chętny na dwie S i M :)
Hej, czy ta grafika: [url]http://i214.photobucket.com/albums/cc48/gierwi/voorbeeld-back-it-in.jpg[/url] jest czyjaś prywatna, czy można ją sobie wykorzystać na własność do koszulki?
i jeśli jest publiczna, to czy mógłbym prosić kogoś o przesłanie jej w formie większej albo wektorowej, czy tam w corelu ?
Bardzo ładnie proszę :)
Ta grafika pochodzi ze strony [url=http://www.supermoto-central.com]www.supermoto-central.com[/url]
ja chętnie przygarnę 2 sztuki
Bluza M i Teszirt M dla mnie poproszę.
te koszulki są aktualne jeszcze ?
Dołączam sie do pytania:)
A ja chce taka bluze jak zaproponowal gierwi albo piersza crossa. Log z guma tez jest od zajebania. Guma to logo kazdego moto, ale slidy to tylko SM lub zuzel. Jestem za slidem. Myslalem tez o bluzie z nadrukiem kolesia na SM wyprzedzajacego sciga i napisem "Yes, You have been passed by SuperMoto on slick's" Idealnie jak by ta moja propozycja byla na przodzie, a superman z slidem na plecach i na rekawach supermoto.pl.
EDIT. Ups, sorry. Przeczytalem pierwsza strone i sie podjaralem. Nie doczytalem reszty stron. Tez sie dolacze do pytania. Aktualne?
superman w slajdzie z napisem
BACK IN IT
100% SUPERMOTO na przodzie koszulki ,a z tyłu
SUPERMOTO because i don`t need a sportbike to pull bitches !
tak jak w czesniejszych postach było mowione.
Czy to jest nadal aktualne ?
Ja także jestem zainteresowany.
Ma ktoś mozę foty tak to na zywo wygląda?
Z tego co pamietam to było kilka akcji typu koszulki o bluzy , ale nie wypaliło .
Ktoś zrobił dla siebie bluze z kapturem pokazywał nawet zdjecia , ale to było chyba w zeszłym roku i w innym temacie jesli sie nie myle.
Strony Poprzednia 1 … 13 14 15 16 17 … 246 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Bluza SUPERMOTO
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 49 zapytań