Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Ale dzisiaj zmokłem na moto ale mniejsza z tym :P. Przyznać się kto z was ma wr 450 sm i lata ją po warszawie znaczy leciała już w stronę marek :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 136 137 138 139 140 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ale dzisiaj zmokłem na moto ale mniejsza z tym :P. Przyznać się kto z was ma wr 450 sm i lata ją po warszawie znaczy leciała już w stronę marek :)
Sie ma
Wkońcu wczoraj sprowadziłem się do warszawy z bydgoszczy. Chętnie poznałbym Was osobiście i polatałbym po mieście. Robicie jakąś ustawkę w ten weekend?
To moze zaczniemy latanie dzis a skonczymy jutro?? :)
kto chetny...
ide odpalac suke ;p
To moze zaczniemy latanie dzis a skonczymy jutro?? :)
kto chetny...
ide odpalac suke ;p
Ja jestem chętny. Tylko gdzie i o której? Nie znam jeszcze warszawy to będę używał nawigacji. Póki co nie pada.
ja bedę sie kręcił z kuplem po centrum ok 21
Nasłuchujcie odgłosów V na akrapie ;) Również będę nabijał km. po centrum :D
wielkie szerokie i głośne podziękowania dla Sebastiana za pomoc (a raczej wręcz zrobienie tego za mnie, bo ja mam dwie lewe ręce i to bez palcy tylko z kopytami jeśli już) w wymianie linki sprzęgła :D w każdym razie już mogę jeździć ;p ale nie wiem czy dzisiaj wpadnę was spotkać w centrum... już od 15.30 czekam na wyniki egzaminu, i od niego zależy czy będę miał już wakacje czy nie... jeśli będę miał wakacje to na pewno dzisiaj jeszcze pojeżdżę :D a póki co, miłego śmigania :)
A jak mówicie w centrum to znaczy gdzie mniej więcej? Wybaczcie ale ja nowy w Wawie. Ja będę jeździł na Ktm na angielskich numerach jakby co.
proponuje 21 na bankowym
proponuje 21 na bankowym
ok będę
Jak coś to my będziemy dopiero ok 22 w centrum... podaje nr. 883 046 564
Kur... ładuje akumulator a i tak nie wiem czy nie będę pchał... :mad: :mad:
mój numer 511338517
ok super :D nas będzie 4 ;) to coś się polata :)
zrobcie i jutro taka ustawke na 20-21 to i ja chetnie polatam bo w niedziele wyjezdzam :D
ja też► bym polatał dopiero co z roboty wróciłem :D
Strony Poprzednia 1 … 136 137 138 139 140 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.095 sekund, wykonano 40 zapytań