2,056

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Ale dzisiaj zmokłem na moto ale mniejsza z tym :P. Przyznać się kto z was ma  wr 450 sm i lata ją po warszawie  znaczy leciała już w stronę marek :)

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,057

Sie ma
Wkońcu wczoraj sprowadziłem się do warszawy z bydgoszczy. Chętnie poznałbym Was osobiście i polatałbym po mieście. Robicie jakąś ustawkę w ten weekend?

- Ależ kochanie! To nie tak jak myślisz! Włożyłem tylko czubeczek. ... i nie ruszałem.

2,058

To moze zaczniemy latanie dzis a skonczymy jutro?? :)
kto chetny...
ide odpalac suke ;p

DRZ400SM + WR250F + PW80

2,059

qnik napisał/a:

To moze zaczniemy latanie dzis a skonczymy jutro?? :)
kto chetny...
ide odpalac suke ;p

Ja jestem chętny. Tylko gdzie i o której? Nie znam jeszcze warszawy to będę używał nawigacji. Póki co nie pada.

- Ależ kochanie! To nie tak jak myślisz! Włożyłem tylko czubeczek. ... i nie ruszałem.

2,060

ja bedę sie kręcił z kuplem po centrum ok 21

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2,061

Nasłuchujcie odgłosów V na akrapie  ;)  Również będę nabijał km. po centrum  :D

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,062

wielkie szerokie i głośne podziękowania dla Sebastiana za pomoc (a raczej wręcz zrobienie tego za mnie, bo ja mam dwie lewe ręce i to bez palcy tylko z kopytami jeśli już) w wymianie linki sprzęgła :D w każdym razie już mogę jeździć ;p ale nie wiem czy dzisiaj wpadnę was spotkać w centrum... już od 15.30 czekam na wyniki egzaminu, i od niego zależy czy będę miał już wakacje czy nie... jeśli będę miał wakacje to na pewno dzisiaj jeszcze pojeżdżę :D  a póki co, miłego śmigania :)

100% Supermoto

2,063

A jak mówicie w centrum to znaczy gdzie mniej więcej? Wybaczcie ale ja nowy w Wawie. Ja będę jeździł na Ktm na angielskich numerach jakby co.

2,064

proponuje 21 na bankowym

DRZ400SM + WR250F + PW80

2,065

qnik napisał/a:

proponuje 21 na bankowym

ok będę

2,066

Jak coś to my będziemy dopiero ok 22 w centrum... podaje nr. 883 046 564

Kur... ładuje akumulator a i tak nie wiem czy nie będę pchał... :mad:  :mad:

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,067

mój numer 511338517

2,068

ok super :D  nas będzie 4  ;)  to coś się polata :)

2,069

zrobcie i jutro taka ustawke na 20-21 to i ja chetnie polatam bo w niedziele wyjezdzam :D

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

2,070

ja też► bym polatał dopiero co z roboty wróciłem  :D

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA