2,026

Odp: Supermotowy Terror Warszawy

Landryss25 napisał/a:

Ponczo   szkoda   ze   tak   wczesnie   sie   zmyles.   My   skonczylismy   latac   o   godzinie   00:10   i   lacznie   nawinelismy   140km   po  wawie.  Nieoznakowana   Vectra   nas   trzymali,   mowili   ze od   5  km   probowali  nas   dojsc  i   udalo  im   sie  dopiero  na swiatlach  :D  Ale skonczylo   sie na rozmowie  i   przyczepieniu  do radzika  za   brak  pozycji   z   tylu.

Gdyby rezerwa się nie załączyła to bym z wami polatał :P kasy na benzynę już nie miałem :P

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,027

Znam ten ból , ale tak niestety jest z uczniami bez dochodów  :D

motoslide.com

2,028

teraz ide na akcje podciągania wahy z samochodu :P

HONDA CAMINO DX<-MAM/YAMAHA TDR 50<-MAM/YAMAHA DT 125X <------- SPRZEDAM/SUZUKI DR-Z 400SM CZARNA OWCA

2,029

:lol: cicho

motoslide.com

2,030

Bartek, luknij na [url]http://www.autolinka.com.pl/[/url] :)

polatałbym z Wami ale kampania wrześniowa :/ może w przyszłym tygodniu będzie trochę luzu. Musze jeszcze obczaić komu paliwo z baku ściągnąć na parkingu :P

LC4 Supermoto - hurtownia frajdy i problemów technicznych

2,031

Jak terror to terror :D  a i jeszcze filmik dorzucę

Post's attachments

Attachment icon IMAG0287_1.JPG 222.1 kb, 81 downloads since 2010-09-05 

Attachment icon IMAG0288_1.JPG 215.01 kb, 71 downloads since 2010-09-05 

2,032

Zdjęcia bez komentarza pozostawię... brakuje słów na łobuzów  :mad:

Nowe wcielenie CRFy - SPRZĘT DO TURYSTYKI :))))) Super Duke 990 "R"
CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /
Yamaha XS 360 Cafe Racer 78 rok;) CR

2,033

Ktoś lata? Bo ustawiłem się z dziewczynami na mieście :D

CRF 450 "R" SM na prawdziwych a nie udawanych modach  44.68[kM] 71.14 [Nm] na kole... to są mody a nie dysze i filterek /

2,034

dukeSebo napisał/a:

Zdjęcia bez komentarza pozostawię... brakuje słów na łobuzów  :mad:

HAHAHA

2,035

Dobra ide polatać :D

2,036

właśnie wylatujemy na miasto z landrynką  jest jakaś ustawka? jbc pozostawiam na forum swój numer telefonu do dyspozycji skłonnych do wspólnego terroru 517 172 895 dzwońcie po nas!  :D

2,037

Albo   piszcie   sms,   oddzwonimy!   Tylko   trzeba   liczyc   sie   z ryzykiem   bo   radzik   ciagnie   policje   jak   magnes   :D

2,038

zaraz was  zlokalizuję  :D
złapać 6/7 na mieście w różnych miejscach to wyzwanie ;)

2,039

HAHA kto tak zterroryzował to biedne autko :P ?

motoslide.com

2,040

Pozdrowienia dla trzech sm-motowców, których spotkałem na Puławskiej późnym popołudniem.
Skacowany po weselu miałem jeden cel, dojechać do sklepu zakupić niezbędne dobra i wrócić do domu.
Dziękuję za zaproszenie do wspólnej jazdy!
Co do nagrywania wybryków podczas jazdy, mam kask z przymocowaną kamerką i mogę coś pokręcić.
(jak byście chcieli kamerkę do kasku zamocować pytajcie, mam małe doświadczenie)

<< ŻYCIE trzeba przeżyć tak: żeby było wstyd opowiadać a mile wspominać >>