Odp: Pokaż swój pojazd
bedzie love
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 296 297 298 299 300 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
bedzie love
superczesiu napisał/a:Jak wy zawsze macie na zdjęciach takie czyste motocykle!!?? Ja tylko wyjadę za bramę i już ubabrane wszystko.
Dołączam się do pytania... moto wypucuje że się świeci jak psu jajca , wyjade na suchą i czystą ulice.... minute później felgi obkurzone , wszedzie muchy kleją itp
Wyczyścić i nie jeździć chyba sie sprawdzi.
Żaba napisał/a:shonek napisał/a:No ku*wa nie wierzę, będę miał ziomala do jazdy :D
Nawet kolor i naklejki te same! Ładna i nawet nieźle doposażonaziomalkę jak coś ;)
No to ziomalko masz PW :)
Shonek ale Żabka mieszka w Siedlcach a ty juz bardziej w Warszawie :p
shonek napisał/a:Żaba napisał/a:ziomalkę jak coś ;)
No to ziomalko masz PW :)
Shonek ale Żabka mieszka w Siedlcach a ty juz bardziej w Warszawie :p
W weekendy uzupełniam zapasy w rodzinnych stronach :D
Tomson napisał/a:superczesiu napisał/a:Jak wy zawsze macie na zdjęciach takie czyste motocykle!!?? Ja tylko wyjadę za bramę i już ubabrane wszystko.
Dołączam się do pytania... moto wypucuje że się świeci jak psu jajca , wyjade na suchą i czystą ulice.... minute później felgi obkurzone , wszedzie muchy kleją itp
Wyczyścić i nie jeździć chyba sie sprawdzi.
bez przesady ;) moto wcale takie czyste nie było, po prostu zdjęcie zrobione z lepszego profilu :D
To jest magia obecnych zdjęć. Tak samo jak na tych instagramach. Wszystko perfect na zdjęciach wychodzi ;)
Mój ulep koła duke 2,zacisk smr FTE,lagi smr,pompa braking 16,akrap carbon A tu w pomarańczy
@up handbary racetech? Bo poprzednik także wsadził braking 16 i mam obecne oryginalnie mocowane typowo do kiery na trytytke tam gdzie braking, bo hamulec się blokuję i potrzebuje właśnie z tymi alu mocowaniami dłuższymi jakieś nabyć niedługo. A co do motura, to nigdy mi sie nie podobały SM na takich kołach, ale ten wygląda sztosik :)
Nie to ZETA dokupiłem dłuższe mocowania pod właśnie pompę bo by się nie zmieściła.Kupione w MEFO Polska
Jaka cena handbarow z takimi mocowaniami i w jaki sposób masz zamontowane crashe? W pomarańczy wygląda ślicznie !
Cena... no jest drogo pytaj na MEFO ale chyba 280zl z tego co pamietam plus 120 zł za dłuższe mocowanie :( a crashe to fiszki z deskolorki na prętach,kupisz w każdym metalowym ;)
No handbary faktycznie spory koszt... Ale moze bliżej zimy... :-) jaką masz szerokość tych crashy? Spełniają swoją rolę w pełni? Nic nie dotyka ziemi przy położeniu? Wierciles nakrętki przy osiach? Jakiie fi drutu masz?
drut 8 albo 10 nie pamiętam. Tak nakrętka jest przewiercona.Żeby w pełni spełniało swoją role to muszę jeszcze dać crashpady na boczkach w miejscu gdzie się je przykręca i wtedy będzie git.A szerokość to sobie ucinasz na wymiar pręty się kupuje na metry.Pozdro
Pręty to wiem, bo akurat w tym pracuje ale chodziło mi o szerokość rolki. W miejscu, gdzie przykreca się boczki jak myślisz to zamontować? Jakieś toczone długie?
Gdzieś tam głęboko w tyle mojej głowy ta 525 z pierwszego zdjęcia to matryca dla idealnego supermoto:D Wygląda idealnie
Strony Poprzednia 1 … 296 297 298 299 300 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.096 sekund, wykonano 50 zapytań