Odp: Pokaż swój pojazd
szkoda że jeszcze nie większy ten tłumik:/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Strony Poprzednia 1 … 295 296 297 298 299 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szkoda że jeszcze nie większy ten tłumik:/
tłumik jak tłumik - przynajmniej jest w miarę cicho i można jeździć po ulicy. Na poprzednim, to ciągle musiałem kombinować, jak jechać, żeby psów nie było...
Po drugie odpalanie moto pod blokiem, ludzie wychodzący w gaciach, klepiący się po czołach, wrzeszczących...
No nie chciało mi się już z tym walczyć, dlatego założyłem akrapa.
Oprócz tego, to jest chyba z 3-4kg lżejszy od serii.
to oryginał miałeś jakiś wypruty że był taki głośny?
oryginalny tłumik jest po prostu za mały. Ma niewystarczającą objętość, przez co nie jest w stanie wytłumić. Do tego jest mocno "zatkany" przez co nie generuje pełnej mocy i mocno się grzeje.
Ja mój "odetkałem" u Edka, ale przez to zrobił się jeszcze głośniejszy. Na tor spoko, na ulicę do terroryzowania też :D
Trzeba pamiętać, że Apka homologowana jest na 12kW - w tłumiku są dodatkowe zwężki i spark arrestory, jest inna mapa i ograniczenie obrotów. Ledwo spełnia 98db przy 3500 obrotów.
Ja mój "odetkałem" u Edka.
i to był błąd, takie kowalskie tjuningi nie wychodzą jak widać na dobre, silmoto chyba byłby najlepszym rozwiązaniem
silmotor jest jakoś 2 x głośniejszy od tego przerobionego u Edka. Miałem okazję testować i mam porównanie.
Właśnie dlatego nie rozważałem ani Silmoto, ani Arrowa undertail, tylko Akrapa bądź dual Arrowa. Podwójnego nie udało się znaleźć w dobrych pieniądzach, więc pozostał Akrap z DBkillerem.
Wracając do Pike Peaks - tutaj lista:
Są tam też KTMy i Husqvarny :)
[url]http://ppihc.livetiming.net/ppihc/[/url]
Lift crfy :)
moja WR'ka, wersja dla krótkonożnych :)
moja WR'ka, wersja dla krótkonożnych :)
No ku*wa nie wierzę, będę miał ziomala do jazdy :D
Nawet kolor i naklejki te same! Ładna i nawet nieźle doposażona
Oo też mem Leo x3 aktualnie założony. Jak wy zawsze macie na zdjęciach takie czyste motocykle!!?? Ja tylko wyjadę za bramę i już ubabrane wszystko.
No ku*wa nie wierzę, będę miał ziomala do jazdy :D
Nawet kolor i naklejki te same! Ładna i nawet nieźle doposażona
ziomalkę jak coś ;)
Jak wy zawsze macie na zdjęciach takie czyste motocykle!!?? Ja tylko wyjadę za bramę i już ubabrane wszystko.
Dołączam się do pytania... moto wypucuje że się świeci jak psu jajca , wyjade na suchą i czystą ulice.... minute później felgi obkurzone , wszedzie muchy kleją itp
może jakiś impregnat do butów zastosuj :)
shonek napisał/a:No ku*wa nie wierzę, będę miał ziomala do jazdy :D
Nawet kolor i naklejki te same! Ładna i nawet nieźle doposażonaziomalkę jak coś ;)
No to ziomalko masz PW :)
Strony Poprzednia 1 … 295 296 297 298 299 … 332 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Pokaż swój pojazd
Wygenerowano w 0.087 sekund, wykonano 50 zapytań