Odp: Kto by był chętny na sprawdzenie się na torze w sezonie 2014
mallly200sx napisał/a:dr
dr Gonzo napisał/a:Zgadzam się ze szwinia.
Lepiej zachęcić ludzi do startów w PP. Przekonać ich ze to nic strasznego i ze praktycznie każdy może pojechać, bo tak jest. Poziom na treningach na Bemowie na które przyjeżdża co tydzień 10-15 osób (amatorów) nie jest wcale dużo niższy niż w PP. Wiadomo ze do czołówki brakuje, ale spokojnie można celować gdzieś w środek;)Ja jeździłem na Bemowie (pierwszy sezon) i byłem z Wami na jednej rundzie i po treningach stwierdziłem, że "bezpieczniej" dla wszystkich będzie jak na tym zakończę zabawę.
"Pompowanie" PP zawodnikami o umiejętnościach 2-3duble w 15 minutowym wyścigu to nieporozumienie.
Klasa Amator na pewno ośmieli ludzi do spróbowania swoich sił- kilku z nich od razu poczuje, że Amator to nie dla nie go- tak jak Ty. Dla mnie zastanawianie się czy to kolejny dubel czy to ktoś kto jest za mną na początku zabawy nie ma sensu.
Ten kto będzie chciał pójść od razu do PP to i tak pójdzie, tak jak Ty, masz ciśnienie na ściganie to jedź, ale nie zamykaj drogi osobom, które nie będą w połowie stawki w PP.
zgadzam się z małym, sama nazwa amator może przyprowadzić kilku chętnych - chodzi o to by nie straszyć na starcie "pucharem" czy "mistrzostwem" bo ludzie boją się porażek, a w amatorze to każdy może ;)
+1
#13 Mistrzostwa Polski