Odp: SM Terror - Podkarpacie
ja tak samo odpadam, wesele 2-dniowe musze odwiedzić :) takze nawet na chwile do RZ nie wpadne :( aaale następny weekend, jeśli się nic nie pozmienia można pomyśleć. Zgadamy się w temacie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ja tak samo odpadam, wesele 2-dniowe musze odwiedzić :) takze nawet na chwile do RZ nie wpadne :( aaale następny weekend, jeśli się nic nie pozmienia można pomyśleć. Zgadamy się w temacie.
może coś dzisiaj popołudniu/wieczorkiem? oczywiście nie tor tylko bardziej miejsko, byłby ktoś chętny??
zgłaszam się, Paweł na xtx tez
Panowie, jeździcie coś? :)
nie ma kiedy ostatnimi czasy :( może weekend coś porządzimy, Wasik bądź w gotowości :D
ja na chwile obecną nie jeżdżący jestem ; ), delikatne plecy zaliczyłem że tak powiem ; p
Sa straty?
przednia felga się skrzywiła, nóżka hamulca nożnego złamała i kierownica z rolgazem przytarła. No i trochę ciuchy oberwały
Tylko tyle ? czy jeszcze coś ? :( co narobiłeś ?
Za dużo gazu dałem po przebiciu biegu i mnie przewineło, straty w moto tylko te co napisałem, felga już oddana do prostowania to na weekend powinienem być jeżdżący : P
Bardziej czy mniej zgięta od mojej? Daj namiar na prostowacza felg? %-)
ja dawałem do nich - [url]http://www.prostowaniefelg.rze.pl/[/url]
powiedzieli 100-150zł i do wtorku powinni się wyrobić , a wygięta praktycznie tam samo jak Twoja ; )
no i nastepny na weekend odpadl, co to sie porobilo... Chłopy wogole nie szanujecie maszyn :))) smieje, zdarza sie i najlepszym :) grunt ze sie jednemu i drugiemu nic nie stalo
moto bedzie igła, dziś zawoże do doktora ;)
To uderzyła o coś, że ją zgieło czy co ?
Strony Poprzednia 1 … 15 16 17 18 19 … 73 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » SM Terror - Podkarpacie
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 67 zapytań